Haberler

Banu Parlak Dilan Polat olayı nedir? Dilan Polat Banu Parlak kavgası nedir?

Güncelleme:

Şirketleri ve mal varlıklarıyla ilgili iddialar ile medyada büyük yankı uyandıran Dilan Polat ve Engin Polat hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Yayınlanan bir videoda tetikçi tutturup Sanatçı Banu Parlak ve birkaç kişi daha vurdurmak istedikleri tetikçi kabul etmeyince de çocuklarının yanında silahlı saldırıya uğradığı ileri sürüldü. Peki, Banu Parlak kimdir? Banu Parlak – Dilan Polat olayı nedir?

Mal varlıklarıyla ilgili söylentilerle gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tetikçi tutarak şarkıcı Banu Parlak ve birkaç kişiyi vurdurtmak istedikleri sürüldü. Yaşanan olayların ardından ölüm korkusu yaşayan Parlak, başına bir şey gelirse sorumlusunun Polat çifti olduğunu söyledi. Banu Parlak kimdir? Banu Parlak – Dilan Polat olayı nedir?

BANU PARLAK KİMDİR?

Banu Parlak 1987 doğumlu Kastamonulu sanatçıdır. 36 yaşında olan Parlak, Narin Yarim ve Dik Yokuş gibi şarkılarla ünlendi.

BANU PARLAK – DİLAN POLAT OLAYI NEDİR?

"Beni vurdurtmaya çalıştılar. Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat'tır'' diyen Banu Parlak'ın Başakşehir'de bulunan güzellik merkezine silahlı saldırı yapıldı. Gece 02.00 ve 05.00 sıralarında iki ayrı saldırı düzenlenen iş yerine 5 kurşun isabet etti. Güzellik merkezi sahibi Banu Parlak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Dilan Polat'ın ve Engin Polat'ın beni vurdurmak için tetikçi tuttuğu iddiaları sürekli olarak gündemde, bunlar iddia değil. İddia bir var sayım olur, ortada bunu itiraf eden bir kişi var. Banu Parlak'ı ve Seyhan Soylu'yu vurmam için tetikçi olarak tutmak istediler beni diyen bir genç var ortada. 'Sana ekmek yedirmeyeceğim' diyorsun iş yerime sıkılıyor gece. Gece 01.45 sıkılıyor bir de 05.00'de sıkılıyor iş yerime. 6 el ateş ediliyor camlarım tuzla buz, 'ekmek yedirmeyeceğim' diyorsun ardından bu oluyor. İki tane kasklı genç bunu yapan, elbet bulunacak bunu buradan söylüyorum onlar bulunacak, nerenin delikanlılığı bu, kadına sıkmam kadına bile sıkamıyorsunuz boş dükkana sıktırıyorsunuz" ifadeleri yer aldı.

DİLAN POLAT NE DEDİ?

Instagram hesabından Banu Parlak'ın "Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat'tır. Can güvenliğim yok" iddiasına cevap veren Dilan Polat ise şunları söylemişti: "3-4 gün önce evime kahve içmeye gelmek isteyen insanlar etkileşim aldığını görünce televizyona çıkıp 'can güvenliğimden şüphe ediyorum' diyor. 3 gün önce evime gelmek istedin, işlerin çok kötüydü benimle dertleşecektin. Bana 'şu insanı vurun artık' diyordun. Allah katında attığın bu iftara senden çıkacak. Sonra bu çetenin elebaşında sen varsın orada çıkacak. 2 yıl önce yaşadığımız konu kapanmıştı, ben de merhamet ettim. Bir insan 7'sinde neyse 70'inde de öyle olur. Sizi deliler hastanesine yatırmaları lazım. Siz tedavi olacaksınız çünkü akıllı insanları deli etmeye çalıştınız. Ben sizi tedavi edeceğim. Bunlar bir çete bir de bunlara para akıtan bir finansörleri var. Haber olduğunu görünce bunların arkasından koyun gibi gidenler var.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Engin Polat Banu Parlak Dilan Polat Gündem Magazin Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title