Haberler

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney: Müthiş bir teveccüh var

Güncelleme:

Yeniden Refah Partisi (YRP) Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkan Adayı Adem Güney, Yeniden Refah'ın ortaya çıkışı ile bazı hesapların alt üst olduğunu belirterek, müthiş bir teveccüh olduğunu söyledi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Samsun Büyükşehir Belediye(SBB) Başkan Adayı Adem Güney, "Yeniden Refah'ın ortaya çıkışı ile bazı hesaplar alt üst oldu. Bir dip dalga geliyor. Müthiş bir teveccüh var" dedi.

YRP Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar ile birlikte parti binasında basın açıklaması yapan SBB Adayı Av. Adem Güney, belediye başkanı seçilmesi durumunda hayata geçirmek istediği projelerden bahsetti. Güney, "Yeni bir değişim, yeni bir dönüşüm muhakkak ihtiyaç. Samsun'un müthiş bir konjonktürü var. Her türlü lojistik altyapısı mevcut. İl başkanlığı dönemimde en fazla üzerinde durduğum konu hızlı trendi. Karadeniz'i İç Anadolu'ya bağlayacak hızlı tren projesiydi. Bunlar seçildiğimiz zaman peşine koşacağım hedeflerden birileridir. Kaynak sorunu Allah'ın izni ile ben görmüyorum. Kaçakları tıkasak yeter. Ben 3-4 seneden beri çiftçilik ile uğraşıyorum. Çiftlerin yaşadığı sıkıntıları birebir yaşıyorum. Millete hizmeti Hakk'a hizmet olarak yola çıktık. Samsun'da tüm ilçelerde aday çıkarıyoruz. Çok da iddialıyız. Yeniden Refah'ın ortaya çıkışı ile bazı hesaplar alt üst oldu. Eskisi gibi rahat olamayacaklarını anladılar. Yüzde 37-38 oy oranıyla biz seçimi alacağız. Bir dip dalga geliyor. Müthiş bir teveccüh var" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yeniden Refah Partisi Adem Güney Samsun Partiler Politika Güncel Haberler

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 72. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Haziran Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Ekşi Elmalar filmi konusu nedir? Ekşi Elmalar oyuncuları ve Ekşi Elmalar özeti! Ekşi Elmalar ne zaman, nerede çekildi? #129300 #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Karneler ne zaman alınacak 2024? Karneler hangi tarihte, ayın kaçında dağıtılacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL?
Duyunca şok olacaksınız! Fenerbahçe'nin kapıyı gösterdiği İsmail Kartal, para içinde yüzecek

Duyunca şok olacaksınız! Fenerbahçe'nin kapıyı gösterdiği İsmail Kartal, para içinde yüzecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title