Haberler

Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu, İstanbul Kadıköy'den aday olacak

Güncelleme:

Kamuoyunda "Komünist Başkan" olarak tanınan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart'taki yerel seçimlerde İstanbul Kadıköy'den Türkiye Komünist Partisi'nin belediye başkan adayı olacak. Maçoğlu, "Kararı kurumum az önce kesinleştirdi. Toplantılar yapılıyordu. Sol sosyalist kurumların içinde yer aldığı yaklaşık 20 kurum ve siyasi partinin ortak adayı olarak TKP çatısı altında 31 Mart seçimlerinde Kadıköy'den aday olacağım" dedi.

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart'taki yerel seçimlerde İstanbul Kadıköy'den Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) belediye başkan adayı olacak.

2014 yerel seçimlerinde Tunceli'nin Ovacık ilçesinde belediye başkanı seçilen, ardından 2019'daki yerel seçimlerde Tunceli Belediye Başkanı seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde İstanbul Kadıköy'den TKP'nin belediye başkan adayı olacak.

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, İstanbul Kadıköy'den TKP'nin belediye başkan adayı olacakTunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu

MAÇOĞLU: KARARI KURUMUM AZ ÖNCE KESİNLEŞTİRDİ

Fatih Mehmet Maçoğlu, yaptığı açıklamada, "Kararı kurumum az önce kesinleştirdi. Toplantılar yapılıyordu. Sol sosyalist kurumların içinde yer aldığı yaklaşık 20 kurum ve siyasi partinin ortak adayı olarak TKP çatısı altında 31 Mart seçimlerinde Kadıköy'den aday olacağım. Beni aday olarak gösteren tüm sosyalist güçlere, partilere teşekkür ediyorum. Kendimize güveniyoruz, kazanacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Fatih Mehmet Maçoğlu İstanbul Tunceli Türkiye Kadıköy Fatih İstanbul Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (35)

Ahmet Say:

Şaka mısınız kominist iyi yöneten bir ülke gösterin bana hepsi aç

119
152
yanıtYanıtla
onder zengin:

Küba mesela oraya git mutluluğu, insanların insan gibi yaşadığı herşeyin ücretsiz olduğunu ve herşeyin para olmadığını gör

yanıt52
yanıt29
DİYARBEKİR:

onder zengin'e cevap: belli oluyor cep telefonu kullanımı bile 2008 de geldi kübaya bide müslümanlara çağdışı dersiniz

yanıt24
yanıt30
Yasin aykaç:

Herşey de yenilik var dar kafanızdan çıkın önceki komünistlikle şimdi günümüz arasında büyük fark var neden önyargılarınız yenilikçi komünizme artık yeter kominizmi dinsizlik görmeyin görseniz de farketmez. Din ile yönetenleri görüyoruz.onun için dinsiz olmayı tercih ederim

42
45
yanıtYanıtla
Selçuk Demircigil:

Haklısın da dinsiz olmayi da tercih etme

yanıt19
yanıt4
golebicemarti golebicemarti:

Comin/Komin-Halk/Topluluk demek. ist-bir şeyi benimseyen demek. Cominist-Kominist : Halkçılığı benimseyen demek. Saygılarımla.

yanıt14
yanıt6
Halit:

adın yasin ama dinsiz yaman çelişki

yanıt3
yanıt8
Murat akbaş:

köy deyince arkadaş yanlış anlamış ellam burda tarım falan yok para bozar seni

30
8
yanıtYanıtla
Turan AYDIN:

tarım yok ama tarımdan fazla gelirleri olan bir ilçe

yanıt5
yanıt1
Turan AYDIN:

tarım yok ama tarımdan fazla geliri olan bir ilçe halk kimi seçer ise odur

yanıt8
yanıt4
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title