Haberler

Sinan Oğan'dan İYİ Partili İbrahim Özkan'a 'Barzani' yanıtı: Belediyeden arta kalan zamanda trollük mü yapıyorsunuz?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreninde Neçirvan Barzani'yle fotoğrafı çekilen Sinan Oğan'a, İYİ Partili İbrahim Özkan'dan eleştiri geldi. Özkan'ın "Ülkücüyü kessen Barzani ile fotoğraf çektirmez. Plana sadık kalmış..." sözlerine Oğan, "Belediye işlerinden arta kalan vakitlerde yarı zamanlı trollük mü yapıyorsunuz? Hiç uluslararası toplantıya katılmadın mı? Bu tür ortamlarda siz birisiyle konuşurken birileri gelir orada durur veya sizin konuştuğunuz kişiler ile selamlaşır" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de 21 devlet başkanı ve 13 başbakanın da yer aldığı törenin ardından resmen göreve başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 13. Cumhurbaşkanlığının deklare edildiği törende Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Özbekistan Başkanı Mirziyoyev, Azerbaycan Devlet Başkanı Aliyev, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani gibi isimler de yer aldı.

İBRAHİM ÖZKAN'DAN BARZANİ'Lİ KAREYE TEPKİ

Törenin ardından İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, Sinan Oğan ve Neçirvan Barzani'nin yer aldığı kareyi, "Ülkücüyü kessen Barzani ile fotoğraf çektirmez. Plana sadık kalmış..." notuyla paylaştı.

"YARI ZAMANLI TROLLÜK MÜ YAPIYORSUNUZ?"

Özkan'ın bu paylaşımına Oğan cephesinden yanıt gecikmedi. Özkan'ı trollükle suçlayan Oğan, şunları söyledi: "İbrahim bey merak ediyorum bunu cehaletten mi yazdınız, yoksa Belediye işlerinden arta kalan vakitlerde yarı zamanlı trollük mü yapıyorsunuz?

"HİÇ ULUSLARARASI TOPLANTIYA KATILMADIN MI?"

Hiç uluslararası bir toplantıya katılmadın mı, hiç kokteyle katılmadın mı ömründe? Bu tür ortamlarda siz birisiyle konuşurken birileri gelir orada durur ve ya sizin konuştuğunuz kişi ile selamlaşır? O esnada orada bulunan fotoğrafçılar da fotoğraf çeker. Bunlar önceden planlanan görüşmeler değil ki… Senaryo yazıyorsunuz…"

Sinan Oğan'dan İbrahim Özkan'a 'Barzani' yanıtı: Belediyeden arta kalan zamanda trollük mü yapıyorsunuz?

Kaynak: Haberler.com / Politika

Neçirvan Barzani İbrahim Özkan Sinan Oğan Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (7)

osman tanik:

Vizyonsuz'a iyi cevap vermişsin Sinan

220
54
yanıtYanıtla
Semih Cinar:

Barzani ABD den ve içerimizdeki hainlerden yüz bin kat adamdır. Hele bakın memleket düşmanları asıl kürt asıl müslümanları nasıl düşman ve terörist gösteriyor. Kürt ve Türk Allah için kardestir

132
31
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

adam o protokollleri bilmez anlamaz onlar ancak fitne fesat pesinde koşarlar.. adam olsalar mhp de kalırlardı..

116
23
yanıtYanıtla
Aykut Çagıl:

ne yapacaktı? insanlar la ya medeni şekilde konuşur anlaşırsın yada savaşırsın , terörün amacı ruh hastası insanlar yaratmak ruh sağlığı bozulanlanlar terör kurbanıdır. ama kesinlikle terörü durdurmazlar siyaset ruh sağlığı bozuk insanlardan tamamen arındırılmalıdır.

36
7
yanıtYanıtla
özgün özen :

sinan oğan çok dogru bir adam siyasete çok gerekli olan insan ve eminim ilerde devletin başınada geçecek..

24
15
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Barzani abdnin planina uymayip Türkiye'yi destekliyor ve petrol ticaretimiz var. Bu adamlar cidden ulke yonetmeye talepti dimi?))))

24
5
yanıtYanıtla
Dengiz Elm:

Zaten hep öyle olur Sinan bey

11
14
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title