Haberler

MHP'den dikkat çeken karar! Diyarbakır il teşkilatı kapatıldı

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Yalçın, "MHP Diyarbakır il teşkilatımız görülen lüzum üzerine parti tüzüğümüzün ilgili maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden feshedilmiş, il başkanlığımız kapatılmıştır" ifadesini kullandı.

Mhp Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Diyarbakır İl Teşkilatı'nın feshedildiğini duyurdu.

MHP'den dikkat çeken karar! Diyarbakır il teşkilatı kapatıldıMHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın.

"GÖRÜLEN LÜZUM ÜZERİNE KAPATTIK"

Yalçın, "Mhp Diyarbakır il teşkilatımız görülen lüzum üzerine parti tüzüğümüzün ilgili maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden feshedilmiş, il başkanlığımız kapatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

MHP'den dikkat çeken karar! Diyarbakır il teşkilatı kapatıldı

CİHAN KAYAALP GÖREV YAPIYORDU

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Diyarbakır İl Teşkilatı Başkanı olarak Cihan Kayaalp görev yapıyordu. Kayaalp'in alt birimi olarak ise 17 ilçe teşkilatı bulunuyordu. Fakat MHP'nin aldığı kararın ardından teşkilatlar feshedildi. MHP'nin Diyarbakır'la ilgili nasıl bir yol haritası izleyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

"VATANDAŞLAR MHP'YE İLGİ GÖSTERİYOR"

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, geçtiğimiz Nisan ayında Diyarbakır'da partilerine yönelik ilgiden memnun olduklarını ifade ederek, "Diyarbakırlı hemşerilerimiz, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Diyarbakır'daki varlığını artık tamamen benimsedi. En küçük etkinliğimiz bile vatandaşlardan ilgi görüyor. En küçük etkinliğimiz miting havasında geçiyor. Binlerce insan bir araya geliyor" demişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli Semih Yalçın Diyarbakır MHP Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500

Yorumlar (23)

bekir yapici:

gelecek ilk secimde bahceli ve saz arkadaslari sayesinde birakin ilce teskilatlarini komple mhp kapanir

252
73
yanıtYanıtla
rap düelloları:

Sen de kına yakarsın dimi bay trol bekir...

yanıt12
yanıt26
bekir yapici:

RAP DÜELLOLARI; trol olsaydim dogal olarak sizden olmam gerekirdi degilmi? hele su sandik bir gelsin gercekten kina yakacagiz cünki kina kutlamanin simgesidir siz ne halt yiyeceksiniz acaba?

yanıt4
yanıt3
Vural Bay:

Komple kapansın ülkenin beka sorunu faydasız

247
61
yanıtYanıtla
Ahmet Celebi:

Keşke bütün Türkiyedeki şubelerine kilit vursaniz. Nasıl olsa Bir işe yaramıyor partiniz

202
69
yanıtYanıtla
Kayseri Van:

Diyarbakırlılar ne çok üzülmüştür şimdi.. bu acıya dayanamazlar...

188
44
yanıtYanıtla
Davut :

Hdp orada kale almış oldu. Bırakmamak gerek

96
121
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Tek tek kapatıyor Mhp başkanlıklarını!

148
36
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Bence diyarbakırda önce bahçelinin adını taşıyan orman ismi değişsin zaten dikili ağacı olmiyan mhpnin genel başkanıın adını bi ormana vermekde traji komik

103
34
yanıtYanıtla
Teo Yüksel:

Bu gidişle gün gelecek MHP kendi genel merkezinin kapısına kilit vuracak. Milliyetçi dediğin ülkeyi yol gecen hanına çevirir mi?

102
26
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title