Haberler

Davutoğlu'nun Bahçeli için kullandığı "Küçük akıllı" ifadesine MHP'den çok sert yanıt

Güncelleme:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı canlı yayında sarf ettiği "Bahçeli küçük aklıyla 6'lı masanın içine fitne sokmaya çalışıyor" sözleri MHP'nin büyük tepkisini çekti. Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Teşbihte kusur olmaz; 'Akılsız iti yol kocatır' der atalarımız. Akılsız politikacıyı da kifayetsiz hırs bitirir. Tükenmişlik sendromunun yiyip bitirdiği Davutoğlu için 2023 Haziran'ında sandık, siyaset musallası olacak" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldığı canlı yayında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında, "Bahçeli küçük aklıyla 'altılı masa'nın içine fitne sokmaya çalışıyor. Başka zaman Kılıçdaroğlu'nu savunmuyor da şimdi neden savunuyor, yeni mi aklına geldi" dedi.

DAVUTOĞLU'NUN SÖZLERİ SONRASI SUNUCUDAN UYARI GECİKMEDİ

Bahçeli hakkında 'küçük aklıyla' sözleri nedeniyle sunucunun uyarısıyla karşılaşan Davutoğlu, "Onun da benim hakkında kullandıklarını bilseniz…" dedikten sonra ifadesini "Küçük bir hesapla" diye değiştirdi. Davutoğlu'nun sözleri MHP'lilerin büyük tepkisini çekti.

MHP'DEN DAVUTOĞLU'NA SERT YANIT

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yayımladığı mesajda Davutoğlu için zehir zemberek ifadeler kullandı. Yalçın, "Halkta karşılığı olmayan bir küsürat partinin başındaki Ahmet Davutoğlu, kamuoyunun ilgisini çekebilmek kaygısıyla muhalefet destekçisi bir TV kanalında Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye dil uzatmış. Hem de kendisinde en kıt olan şeyden, akıldan dem vurarak...

MHP'den Davutoğlu'nun 'Bahçeli küçük aklıyla 6'lı masanın içine fitne sokmaya çalışıyor' sözlerine ilk tepkiMHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın.

"HER SÖZÜ, HER TAVRI BİR SİYASET GÜLMECESİ"

Davutoğlu'nun güdük kanatları uçmaya yetmiyor ama kendini Zümrüdüanka sanıp havalanmaya çabalıyor. Yürümeye takati yok, lakin kervansız Bezirgânbaşı gibi yola revan oluyor. Her sözü, her tavrı bir siyaset gülmecesi…

"2023 HAZİRAN'INDA SANDIK, SİYASET MUSALLASI OLACAK"

Teşbihte kusur olmaz; 'Akılsız iti yol kocatır' der atalarımız. Akılsız politikacıyı da kifayetsiz hırs bitirir. Tükenmişlik sendromunun yiyip bitirdiği Davutoğlu için 2023 Haziran'ında sandık, siyaset musallası olacak."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisi Devlet Bahçeli Semih Yalçın MHP Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (2)

ERKAN :

mhp tarihin en utanç verici dönemi yaşıyor, dün ne dedilerse bugün tersini yapıyorlar. bir gün önce hdp pkk dır kapatılsın tutuklansın diyen mhp bir gün sonra akp nin hdp ile görüşmesini çok olumlu buluyorum dedi. yazık

51
51
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Aklı ermeyen yorum yapmasın lütfen.. MHP'yi eleştireceğine kendi partine bak.her kafadan ses çıkıyor.yorum yok onlara acayip

7
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title