Haberler

Kurum'un da Altınok'un da gözü emeklide! Biri 5, diğeri 2 bin 500 TL vermeyi taahhüt ediyor

Güncelleme:

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken İstanbul'da Murat Kurum'un Ankara'da ise Turgut Altınok'un emeklilerin desteğini almak için verdikleri vaatler dikkat çekiyor. Emeklileri merkeze alan Kurum seçimi kazanması durumunda aylık 2 bin 500 TL, Altınok ise 5 bin TL vermeyi taahhüt ediyor.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, adaylar proje ve vaatlerini peş peşe açıklıyor. Bu vaatler arasında en dikkat çekeni ise AK Parti'nin İstanbul Adayı Murat Kurum ile Ankara Adayı Turgut Altınok'un geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere yönelik vaatleri oldu. Seçimi kazanmaları durumunda Kurum, İstanbul'da ikamet eden emeklilere aylık 2 bin 500 lira, Altınok ise Ankara'daki emeklilere aylık 5 bin lira vereceğini taahhüt etti.

EMEKLİLERE 5 BİN TL

Ankara'da medya temsilcileriyle bir araya gelen Turgut Altınok, ihtiyaç sahibi emeklilere 5 bin lira destek ödemesi yapılacağını ifade etti. Emeklilere yönelik doğalgaz ve et yardımlarının da miktarının artacağını belirten Altınok, emeklilere 5 bin lira destek vereceklerini kaydetti. Altınok, "Ankara'da dar gelirli vatandaşlar bize güvensin, Emeklilerimize ayda 5 bin TL vereceğiz, şeffaf ihalelerle bunu yapacağız" diye konuştu.

Kurum'un da Altınok'un da gözü emeklide! Biri 5, diğeri 2 bin 500 TL vermeyi taahhüt ediyor

ŞEFFAF DEĞERLENDİRME VURGUSU

Açıklamasının devamında bütün hesaplamaları yaptığını belirten Altınok, "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin destek verdiği kaç kişi varsa bu yönde sosyoekonomik tarama yapacağız. İhtiyacı olan emeklilerimize ayda 5 bin lira vereceğiz. Bütün bu hesaplamaları yapıyorum. Ankara Büyükşehir için bunun bütçesi yüzde 8 ila 10 arasında olacak. Yapacağımız şeffaf gerçek ihalelerle bu kaynağı sağlayacağız. Şu an Büyükşehir'in vermiş olduğu bütün emeklilerimize bunu vereceğiz. Daha da söyleyeceğim. Yakında açıklayacağız" şeklinde konuştu.

Kurum'un da Altınok'un da gözü emeklide! Biri 5, diğeri 2 bin 500 TL vermeyi taahhüt ediyor

MURAT KURUM'DAN DA EMEKLİLERE VAAT

Emekli maaşlarıyla dikkat çeken bir vaat ise AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum' dan gelmişti. Murat Kurum, emekli vatandaşlara 2 bin 500 TL ödeme yapılacağını duyurmuştu. Kurum, "İhtiyaç sahibi emeklilerimiz için her ay İstanbul Kartlarına 2 bin 500 lira destek ödemesi yapacağız" demişti.

Haberler.com / Şahin Solak - Politika

Turgut Altınok Murat Kurum İstanbul Ankara Yaşam Politika Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (84)

Nazlı Muhip:

Emekliyi once paraya muhtac et sonra da beni sec para vercem de oldu

702
24
yanıtYanıtla
Temel Temel:

bizim paralarımız ile bize vaadde bulunuyorlar yahu bir tane proje sunun akla,çağa şehri geliştirecek şartlara uygun. görelim o zaman.

yanıt37
yanıt1
sade vatandaş:

BELEDİYELERİN VAZİFESİMİ EMEKLİLERE PARA VERMEK O GÖZLE BAKIYORSUNUZ AMA BİZ DİLENCİNİZ DEĞİLİZ MENSUBU,ADAYI OLDUĞUNUZ PARTİYE SÖYLEYİN EMEKLİLERE İNSANCA YAŞAYACAĞI HAKKI OLAN PARAYI VERSİNLER

505
9
yanıtYanıtla
esrefpasali:

Erdoğan, Ekrem İmamoğlu'nun Vaadini Eleştirdi: Kimin Parasıyla Yapıyorsun /// "SEN KİMSİN, NEYİ BEDAVA YAPIYORSUN?" "Biz 65 yaş üstüne otobüsleri bedava yaptık" diyen Erdoğan, "Neymiş, şu yaşa kadar gençlere ulaşım bedava. Sen kimin cebinden neyi bedava yapıyorsun? Bunlara inanıyor musunuz? Bunlar kuru sıkı atıyorlar. ### TARIH TEKERRURDEN IBARETTIR...

yanıt296
yanıt9
Elcabbar:

Eko nun vaadleri ne oldu,hangisi yerine geldi agaya tatil yakışıyor..

37
289
yanıtYanıtla
Deniz Fırat:

Ekrem'e tatil de yakisir, hizmette. Ne oldu tum engellemelerinize ragmen Istanbul halkina hizmet ediyor. Bu sizi zora soktu dimi

yanıt18
yanıt6
Şerit Metre:

Murat Kurum beyi severek izler ve dinlerdim. Lakin geçenlerde bir sözü beni derinden yaralamıştır. İstanbul da deprem olursa dedi: İstanbul giderse, Ülke gider, Bayrak gider, Devlet kalmaz dedi. üzüldüm.

239
19
yanıtYanıtla
esrefpasali:

at gozlugunle bakinca ISTANBUL gozukuyor, dogida 11 sehir gocmus kimin umru,

yanıt185
yanıt4
Hakan Celik:

Güzel konuya değindiniz.Deprem beka meselesi değil midir? ABD "dedeağaça" boşuna mı askeri yığınak yaptı?İstanbul'da Olası bir kargaşada boğazları ve ekonomiyi askeri müdahale ile ele geçirmek için.Bizler neden merkez bankası genel müdürlüklerini istanbul'a taşıdık.Pekiii bu hükümet bayrağın gitmemesi için ne yaptılar ???

yanıt91
yanıt10
Medem:

Ne demesini bekliyordunuz Türkiye bir yana İstanbul başka yana ülkenin lokomotifi ekonomisi her şeyi buradan organize oluyor yani lokomotif gitti mi vagonları ne halta yarar ne demek üzüldüm adam dört dörtlük doğruyu söylemiş

yanıt23
yanıt69
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title