Haberler

İYİ Parti'de Başkanlık Divanı Belirlendi

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında toplanan genel idare kurulunda Başkanlık Divanı belirlendi. Oktay Vural Siyasi İşler Başkanı olarak atandı. Ayfer Yılmaz Parti Genel Sekreteri, Kürşad Zorlu Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü oldu. Buğra Kavuncu Teşkilat Başkanı olarak görev yapacak. Ayyüce Türkeş Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı olarak atandı. Diğer Başkanlık Divanı üyeleri de açıklandı.

İyi Parti'de Başkanlık Divanı belirlendi

ANKARA - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında toplanan genel idare kurulunda Başkanlık Divanı belirlendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, genel merkez ek binasında düzenlenen toplantıda, yeni seçilen genel idare kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Akşener, başkanlığında toplanan GİK'te Başkanlık Divanı belirlendi.

Oktay Vural Siyasi İşler Başkanı

İYİ Parti toplantının ardından başkanlık divanına atanan üyelerin isimleri de açıkladı. İYİ Parti tarafından yapılan yazılı açıklamada eski Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili ve Eski Ulaştırma Bakanı Oktay Vural Siyasi İşler Başkanı olarak atandı. Eski Devlet Bakanı Ayfer Yılmaz Parti Genel Sekreteri olurken, Kürşad Zorlu İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü olarak atandı. Buğra Kavuncu ise Teşkilat Başkanı olarak görev yapacak.

İYİ Parti'de Türk Dünyası Başkanı Ayyüce Türkeş oldu

MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş ise İYİ Parti'de Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı olarak atandı.

İYİ Parti'de görev yapacak diğer Başkanlık Divanı üyeleri ise şöyle:

Cem Özdemir Mali İşler Başkanı, Şükrü Kuleyin Kurumsal İlişkiler Başkanı, Ahmet Zeki Üçok Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı, Sedat Aksakallı Seçim İşleri Başkanı, Naci Cinisli Uluslararası İlişkiler Başkanı, Tolga Akalın Göç ve Sığınmacı Politikaları Başkanı, Burak Akburak Yerel Yönetimler Başkanı, Bilge Yılmaz Ekonomi Politikaları Başkanı, Ümit Özlale Kalkınma Politikaları Başkanı, Birol Aydemir Araştırma ve Veri Yönetimi Başkanı, Ali Demir Milli Güvenlik Politikaları Başkanı, Sevinç Atabay Eğitim Politikaları Başkanı, Ece Güner Toplumsal Politikalar Başkanı, Ünzile Yüksel Kadın Politikaları Başkanı, Türker Yörükçüoğlu Şehircilik Politikaları ve Afet Yönetimi Başkanı, Ayşe Sucu Parti İçi Eğitim Başkanı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Buğra Kavuncu Meral Akşener Kürşad Zorlu Ayfer Yılmaz Oktay Vural İYİ Parti Politika Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title