Haberler

İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Roma gezisi yanıtı: Ekonomiyle uğraşsın

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Belediyelerin görevi gazetecileri özel uçaklar tutup şarap festivallerine götürmek değil" sözlerine "Ekonomiyle uğraşsın" diyerek yanıt verdi.

İBB Başkanı İmamoğlu, 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılmasıyla ilgili İtalya'daki toplantıya 73 kişilik bir kafileyle gitmiş ve bu durum tepki çekmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İtalya gezisini eleştirerek "Belediyelerin görevi, özel uçaklar tutup gazetecileri şarap festivallerine götürmek değildir." ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU'NUN İTALYA ZİYARETİ TARTIŞMALARA NEDEN OLDU

Erdoğan, açıklamalarının devamında "Milletin onca derdi, beklentisi ve talebi varken; bu politikaları, düşündürücü olduğu kadar kaygı verici buluyorum. Kimse kusura bakmasın; belediyelerin görevi, kamusal alanda içkiyi özendirici işler yapmak, gazetecileri özel uçaklar tutup şarap festivallerine götürmek değil, insanları alkol belasından uzak tutmaya çalışmak olmalıdır. Biz bunların hiçbirini masum adımlar olarak değerlendirmiyoruz" sözleriyle İmamoğlu'nu eleştirdi.

"EKONOMİYLE UĞRAŞSIN"

Anadolu ve Avrupa Yakası Toplu Park Açılış Töreni'ne katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Erdoğan'ın sözlerine "Ekonomiyle uğraşsın" sözleriyle tek cümlelik bir yanıt verdi.

NE OLMUŞTU?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılmasıyla ilgili İtalya'daki toplantıya 45'i basın mensubu olmak üzere 73 kişiden oluşan kafileyle gitmiş, hem gezi hem de gezi sırasında kalınan lüks otel ve harcamalar tepki çekmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ekrem İmamoğlu İstanbul Roma 3.Sayfa Politika Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

500

Yorumlar (35)

Doktor bey ve Kızı ERGÜN:

Güzel cevap

389
277
yanıtYanıtla
Fakır:

ulan adam zevki sefa için hovardalık uğruna 73 kişiyle alkol turunu çıkmış.

yanıt98
yanıt38
mustafa kılıç:

tabiki güzel cvb kendine yakışan bir şekilde cvb vermiş. bana karışma benim tapulu malım belediye artık sen kendi işine bak demiş.

yanıt63
yanıt18
Baybars ATABEY61:

İsrafı bitirdik hizmeti getirdik??????

151
126
yanıtYanıtla
Ömer Can:

73 kişilik bir insan topluluğuyla yurt dışına gidip eğlensinler sonra israfı nasıl bitirdiler ve hizmeti nasıl getirdilern onu bir anlatsan

yanıt129
yanıt31
Baybars ATABEY61:

Enteresan olan nedir biliyormusun, 19 kişi senin yorumunu beğenmiş e yuh be dalga geçiyorum sen ve 19 kişi anlamamışsınız, yanarım yanarım bu toplumun anlayışına yanarım nasıl anladınız bunu böyle sizi tebrik etmek gerek.

yanıt18
yanıt7
Zengiz:

bu ülke ne zaman doğru bir lider bulacak

156
34
yanıtYanıtla
Mengele:

Lider cokta bilen yok

yanıt25
yanıt4
Ercan Çağrı:

bir halk ayaklanıp darbeyi nasıl engellediyse,kendi arabasını,ucagını yapmayı,yolunu yapıp,toprağını ekmeyi,yanlışı gordugunde uyarmayı,komsusuna deestek olmayı,birbirine saygı gostermeye basladığında lidere ihtiyacı olmadığını anlayacak.

yanıt13
yanıt2
Ercan cıftcı:

Ercan Çağrı: Adaşım döktürmüşsün...

yanıt6
yanıt2
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title