Haberler

Erdal Beşikçioğlu: Belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim aldık

Güncelleme:

CHP'den Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu, MHP'li önceki başkan Enver Demirel'den belediyeyi borçsuz bir şekilde devraldıklarını belirterek "Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz" dedi.

31 Mart'ta Etimesgut'ta belediye başkanı seçilerek, ilçenin ilk CHP'li Belediye Başkanı olan Erdal Beşikçioğlu, CHP Genel Merkezi'nde başlayan 'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştay'ına katıldı. Toplantı öncesi konuşan Beşikçioğlu, Etimesgut Belediyesi'nin borcu olmadığı söyledi.

"BİZE BELEDİYEYİ BORÇSUZ BİR ŞEKİLDE TESLİM ETTİ"

Beşikçioğlu, "Söylenecek bir şey yok. Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti. Biz de kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz" dedi.

Erdal Beşikçioğlu: Belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim aldık

"HALLEDERİZ MERAK ETMEYİN"

Erdal Beşikçioğlu, AK Parti ve MHP'den devralınan belediyelerin borçlarına ilişkin de "Genel Başkanımızın da sanırım bu konuyla ilgili birtakım girişimleri olacak. Hallederiz merak etmeyin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Erdal Beşikçioğlu Enver Demirel AK Parti MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (35)

haksız mıyım:

Akp'li eski başkana helal olsun, Demek ki bir insan da Allah korkusu, kuldan utanma olunca hak yemeden, milletin parasını israf etmeden de başkanlık yapabiliyormuş. Allah senin gibi insanlardan razı olsun, inşallah bundan sonra hangi partiden olursa olsun kul hakkı yemeyen, işini layıkıyla yapan siyasetçiler tarafından yönetiliriz.

1068
43
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Ufak bir düzeltme; Enver Demirel Akp'li değil MHP'liymiş. Lütfen şu haberleri yaparken biraz özen gösterin bizi de hataya düşürmeyin.!

yanıt486
yanıt39
o zen:

aynen haksız güzel yorum. Bu millet politikacıların, patronu olduğunu unutmamalı. Siyasetçiler bize hizmet etmek için seçiliyorlar. Bizi hapse atmak ve özgürlüklerimizi kısıtlamak ve de paramızı haksız yere hortumlamak için değil. Devletimizden 1 kuruş dahi zimmetine geçiren idam edilmelidir.

yanıt196
yanıt16
Hakan Celik:

bu güzel yoruma aynen katılıyorum.Artık particilik yok ,dürüst kimse oyum onun olsun

yanıt278
yanıt7
Mengele:

Bir tanesi olumsuz isaretlemis herhalde milletin hakkini yemeye calisan biri

yanıt84
yanıt16
H ERDEM:

AKP değil MHP li başkandan devraldilar etimesgutu yanılmıyorsam enver Demirel mali müşavir idi Allah razı olsun demek düşer ama inancımızın da gereğidir devlet malına yetim malına sahip çıkmak veya haram yememek vesselam

yanıt206
yanıt5
Yasar Unal:

Enver Demirel geçmişte en iyi belediye başkanı olarak seçilmiş bir isim olup, Etimesgut'ta yeniden seçilememesi sürpriz bir durum olarak değerlendirilmiştir. Demirel'in belediyeyi borösuz bir şekilde bırakması da Beşikçioğlu'nun dürüstçe bunu takdir etmesi de takdire şayandır. İnşallah ülkemiz "Yiyorlar/çalıyorlar ama iş de yapıyorlar" şeklindeki iljel ce yanlış zihinden bu ve benzeri belediyelerin ya da kişilerin örnekliği aayesinse

yanıt147
yanıt5
Yasar Unal:

Enver Demirel geçmişte en iyi belediye başkanı olarak seçilmiş olup, Etimesgut'ta kaybetmesi büyük bir sürpriz olarak değerlendirilmiştir. Demirel'in böyle borçsuz bir belediye bırakmadı da Beşikçioğlu'nun bunu dürüstçe ifade etmesi de takdire şayandır. İnşallah bu durum " Yiyorlar ya da çalıyorlar ama iş de yapıyorlar" şeklinde ifade edilen ilkel ve yanlış zihnin ortadan kalkması adına insanlarımız için güzel bir örnek olur.

yanıt64
yanıt6
sade vatandaş:

hiç bir parti ayırmaksızın yetimin garip gurabanın milletin malını giderayak yangından mal kaçırır gibi talan etmeyip kendi şerefi namusu haysiyeti onuru gibi koruyanın elleri dert görmesin Allah böyle kullarına cennetten iyi bir yer nasip ihsan etsin inşallah

315
6
yanıtYanıtla
Nami DAĞTAŞ:

Erdal bey belediyeyi borçsuz aldığınızı kamuoyuna bildirmeniz güzel bir hareket inşallah ne zaman devrederseniz rabbim borçsuz devretmeyi nasip ettsin

248
7
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title