Haberler

Denizli'de Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur için başladı

Güncelleme:

Denizli'de, 13. Cumhurbaşkanını belirlemek için ikinci kez sandık başına gidilerek oy kullanmaya başlandı. 14 Mayıs'ta yapılan seçimde yüzde 50 artı 1 oy sayısına ulaşılamaması nedeniyle Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. Denizli'de 795 bin 283 seçmen, kayıtlı bulundukları 2 bin 461 sandıkta yeniden oy kullanacak.

Denizli'de vatandaşlar, 13. Cumhurbaşkanını belirlemek için ikinci kez sandık başına giderek oy kullanmaya başladı.

14 Mayıs'ta yapılan seçimde yüzde 50 artı 1 oy sayısına ulaşılamaması nedeniyle Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Denizli'de vatandaşlar, 13. Cumhurbaşkanını seçmek için sabah saat 08.00'de oy verme kabinlerinin kurulduğu noktalara gitti. Seçmenler, 5 yıl boyunca görev yapacak Cumhurbaşkanını seçmek için ilk oylarını sandığa atmaya başladı. Erken saatte okullara gelen vatandaşlar, yoğunluk oluşturmaya başlarken, oy kullanma işlemi ise saat 17.00'ye kadar devam edecek.

Denizli'de 795 bin 283 seçmen, kayıtlı bulundukları 2 bin 461 sandıkta yeniden oy kullanacak. 14 Mayıs'ta yapılan seçimde Denizli'deki Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 43.89'lik oranla 312 bin 652, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 48.36'lık oranla 344 bin 507, Sinan Oğan yüzde 7.09'luk oranla 50 bin 500 ve adaylıktan çekilen Muharrem İnce'de yüzde 0.67'lik oy oranıyla 4 bin 738 oy aldı. Denizli'de AK Parti aldığı yüzde 33,73'lük oy oranı ile 3, CHP aldığı yüzde 32,1'lik oy oranı ile 3 ve İYİ Parti'de aldığı 14,29'luk oy oranıyla 1 milletvekili çıkardı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Seçimi Denizli Politika Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Bakmadan Geçme

TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı?
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title