Haberler

CHP lideri Özel'den iddialı çıkış: Bu 5 büyükşehri alacağız

Güncelleme:

Ellerindeki 11 büyükşehrin üstüne Bursa, Balıkesir, Manisa, Denizli ve Trabzon'u ekleyeceklerini ifade eden CHP lideri Özgür Özel, "Giresun'u Sinop'u kazanacağız. Afyon ve Uşak'ı yan yana kazanacağız. Kütahya'nın da çok büyük bir sürpriz potansiyeli var" dedi.

Yerel seçimler için son düzlüğe girilirken Halk TV ekranlarında İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel iddialı değerlendirmelerde bulundu.

5 BÜYÜKŞEHİR İÇİN İDDİALI KONUŞTU

11 büyükşehrin üstüne 5 büyükşehri daha ekleyeceklerini ifade eden Özel, "Bir kere Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli'nin dördünü de alsak şaşırmam. Giresun'u Sinop'u kazanacağız ve Trabzon'un merkezini kazanacağız. Afyon ve Uşak'ı yan yana kazanacağız. Kütahya'nın da çok büyük bir sürpriz potansiyeli var" dedi.

"HER ANKET BİR ÖNCEKİNDEN İYİ GELDİ"

Sonucu en çok merak edilen İstanbul seçimlerine de değinen Özel, "Her anket bir öncekinden Ekrem Başkan için iyi geldi. Öyle olunca trend hep yukarıya doğru gitti. İddialı bir şey söylemiyim ama şunu söyleyeyim, hani haksızlığa uğradı ikinci seçim oldu ya ben ikinci seçimdeki farkı artıracağını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Balıkesir Kütahya Denizli Giresun Trabzon Manisa Sinop Bursa Afyon Uşak Gündem Politika Haberler

500

Yorumlar (40)

BUĞRA EMRECİKSİN:

Siz bu kafa ve basiretsizlikle manavdan patates alamazsınız haberiniz olsun gerçi iktidar olmak da istemiyorsunuz ya neyse...

800
70
yanıtYanıtla
EYMEN YILMAZ:

Adamların kafa hep güzel ,seçimi kazanmasa ne olur.Kazanan da hizmet yapmıyor zaten.

664
58
yanıtYanıtla
Gerçekler Ağırdır:

Şu seçimlerde kullanılan poster kart afiş reklam araç filolarıyla boşa harcanan ülkemin hazinesi vatandaşına yardim olarak geri dönse emin olun ihtiyacı olan vatandaşlarımızın 2 senelik masraflarını karşılar yazık ki ne yazık .

682
7
yanıtYanıtla
Ökkas Iyiekici:

eyi de hemşerim ondan ekmek yiyenlerde var.

yanıt21
yanıt53
Murat Çengel:

önemli olan almak değil elimdekini yönetebilmek bence sizin yerinize hizmet edebilen birileri kazanmalı ve bizler de izmir bataklığını daha iyi şartlara taşınmış görmeliyiz

485
97
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bunu seçim gecesi söylerlerdi eskiden, alıyoruz diye. şimdi öne çekmişler alma işini. ideolojik saplantılı seçmenini 3/5 gün sevindirirsin. izmirde kominisitim diyen bile ak partiye oy vereceğim demeye başladı oysa

351
109
yanıtYanıtla
Adam Bey:

AKP cacık yapamaz oldu. Eskimiş, artık yenilik gerekiyor. İnamoğlu ve Mansur Yavaş kazanınca AKP iyicene eriyecek. Umutlanmayın, CHP tüm Türkiyemizin partisi. KKTC, Azerbaycan dahil buna. Türklerin partisi.

yanıt65
yanıt247
haksız mıyım:

adam beni çok güldürdün sen de gülesin:))) kılıçdaroğluna gülüyordum ben bu kadar bir de sana:)))

yanıt135
yanıt38
Arda Yıldız:

Özgür özel doğru söylüyor. Alırlar ama arkadan alırlar.

308
130
yanıtYanıtla
Mülayim sert:

Sen arkadan çok almışsın belli tecrübe konuşuyor

yanıt160
yanıt259
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title