Haberler

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Güncelleme:

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Genel Kurul'da yaptığı konuşmada deprem sonrasında 103 bin konut yapılması gerekirken sadece 7 bininin yapıldığını belirterek, evsiz kalan insanları gündeme getirdi. AK Parti sıralarının "Yalan söylüyorsun" sözleriyle tepki gösterdiği Ağbaba ile vekiller arasında yaşanan tartışmada "Konuşma lan", "Zırto", "Sarhoş" ve "Terörist" gibi hakaret dolu ifadeler havada uçuştu.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, seçim bölgesinde deprem sonrasında 103 bin konut yapılması gerekirken, sadece 7 bininin yapıldığını belirterek, evsiz kalan insanları anlatması Meclis'te gerilime neden oldu.

"YALAN SÖYLÜYORSUN" DİYE BAĞIRDILAR

AK Partili vekiller sık sık "Yalan söylüyorsun" diye sataşınca CHP'li Ağbaba ve AK Partili vekiller arasında 'konuşma lan', 'lan diyorum sana lan', 'zırto', 'ağzın pis', 'utanmaz herif, 'seviyesiz', 'sarhoş' gibi karşılıklı hakaretler tutanaklara yansıdı.

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

"İNSANLAR EVLERİNDE OTURAMIYOR"

Meclis'te uluslararası anlaşmalar görüşülürken söz alan CHP'li Ağbaba, deprem konutu sıkıntısını şöyle dile getirdi: "Konut yapılmış altyapı yok, çocuk parkı yok, camisi yok, kültür merkezi yok, sağlık ocağı, yok, yok, yok. Dört duvar teslim edilmiş, maalesef hâlâ insanlar o evlerde, oturulamıyor. Eğer televizyonlarda o kura çekimini izliyorsanız bilin ki bunun tamamı yalan, hiç kimse evinde oturabiliyor değil."

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

ATIŞMA DAKİKALARCA SÜRDÜ

Ak Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Ağbaba'ya "Yalan diyemezsiniz" diye itiraz etti, ardından AK Partili vekiller ile CHP'li Ağbaba arasında dakikalarca süren karşılıklı atışma yaşandı.

"TERBİYESİZ, 'LAN' DİYORUM SANA LAN, ZIRTO..."

Sözcü'de yer alan habere göre hakaret dolu sözler tutanağa böyle girdi:

Ejder Açıkkapı (AK Parti): Yalan konuşuyorsun, yalan!

Ağbaba: Yalansa gel Malatya'ya, çık sokağa! Gel biraz utanman varsa.

Açıkkapı: Sen utanmazsın, utanmaz.

Ağbaba: Veli Ağbaba kim, biliyor musun? İsmet İnönü'nün hemşehrisi, Turgut Özal'ın hemşehrisi, Hamido'nun hemşehrisi; ben korkar mıyım sizden?

Açıkkapı: Ben senden korkar mıyım? Ağbaba sen kimsin ki yani!

İbrahim Yurdunuseven (AK Parti): Teröristi söyle!

Ağbaba: Teröristin büyüğü sensin.

Adem Yıldırım (AK Parti): Utanmaz herif! Terbiyesiz adam, şeref yoksunu.

Ağbaba: Ne yapacaksın, elinden gelse terörist yapacaksın.

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Yıldırım: Utanmazın ağbabası sensin. Konuşma lan! Zırto! Utanmazın ağababasısın lan!

Ağbaba: Sensin o, lan sensin!

Nurettin Alan (AK Parti): Ağzın pis senin.

Yıldırım: Terbiyesiz, 'lan' diyorum sana lan!

Ağbaba: Diyemezsin bana.

Yıldırım: Senin gibi seviyesiz.

Ağbaba: Sen seviyesizsin. Bana ağzımı açtırma, akıllı ol

Alan: Sen akıllı ol, bulaşsan ne olur, sarhoş!

Ağbaba: Akıllı ol, hakaret etme.

(AK Parti-CHP arasında karşılıklı laf atmalar, gürültüler)

Başkan: Birleşime on dakika ara veriyorum…


Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Milletvekili Veli Ağbaba AK Parti Malatya Sözler Deprem evsiz Politika Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (29)

Atilla Tanin:

Veli ağbaba gelin deprem bölgelerini gezelim gözünüzle görün diyor Bunlar hakaret ediyor evet maalesef Türkiye gerçeği

979
232
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Depremden önce bunlar ''kentsel dönüşümü engellemek için'' imza toplamıştı. Engellediler de... Mimarlar odası ile birleşip yüzlerce dava açtırdılar.. Tabi bunlar unutuldu.

yanıt462
yanıt205
Devret Bahçeleri:

Mecliste bize adam demeyin biz adam değiliz dediklerin de ciddiye almalıydık.

yanıt154
yanıt58
Genco:

Üç defadır yazıyorum, problem benden mi, yayın engelinden midir bilemiyorum ama ısrarla bunları yazıyorum; genel seçim sonrası depremzedeler CHP’ye oy vermediler diye CHP’nin hakaretlerine maruz kaldılar sularını kestiler, kaldıkları yerden çıkarıldılar..! CHP Bunları ne çabuk unuttu da şimdi şov yapıp savunur pozisyonda olabiliyor !?

yanıt246
yanıt94
Erkan Can :

ercan çiftçi umarım imar affıyla ranta kapı açan 3 kuruş için vatandaşının canını hiçe sayan yetkililerin sıradaki kurbanlarından olmazsın. mimarlar odası rant ve imar affına karşı cıktı, kentsel dönüşüm diyip cepleri dolduranlara karşı cıktı,tabi sizin de ekmeğinizle oynadılar

yanıt69
yanıt165
Mehmet Vatandaş:

Ercan cıftcı: depremden önce sayısını unuttuğumuz imar aflarından da bahsetsene

yanıt38
yanıt60
Ben bilmemm:

Ortadoğu ülkesinden normal manzaralar. Burası Türkiye Cumhuriyeti devleti ve bunlar normal manzaralar.

yanıt12
yanıt7
sade vatandaş:

bakmayın bunların kameralar önünde mahsustan birbirlerine bağırıp çağırmalarına şimdi içeri gidip çayocağında kırk yıllık dostlar gibi kimi kahvesini kimi çayını alıp birbrleriyle koyu bir dost sohbetine dalacaklar siz ise dışarıda o parti senim bu parti benim gaza gelip birbirinizle yok yere çekişme içine gireceksiniz

271
15
yanıtYanıtla
BAŞKOMSER ZEKİ:

Bunlar nasıl bir vekil bunları insan görünce utanıyor ya. Milletin vekili değil adeta milleti değil. Sokak serserilerinin temsilcileri gibi davranıyorlar.Daha ağır hakaretler etmek istiyorum ama terbiyem el vermiyor.

159
5
yanıtYanıtla
R lhn:

Bu kötü sıfatları sayın vekillere hiç yakıştıramadım. Ayrıca Veliağababayı da hiç sevmem. ama adam doğru söylüyor. Depremin birinci yılında yıkılan konutların yarısı ikinci yılında ise kalanların tamamı yapılacağını sayın Cumhurbaşkanı defalarca söyledi. Ancak teslim edilen konut 10 bin bile değil ve na tamam olarak teslim edilmiştir. bizzat gittim gördüm. maalesef deprem bölgesinde çalışmalar yeterince hızlı değil koordinasyon eksikliği yer etüt eksikliği ve halen ders alınmayan uygulamalar.

115
46
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title