Haberler

CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve Başkanvekilleri TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti

Güncelleme:

CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve Grup Başkan Başkanvekilleri Ali Mahir Başarır, Burcu Köksal ve Gökhan Günaydın, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti. Özel, ziyarete ilişkin, 'Can Atalay'ın tutukluluğu başta Meclis'in sorumluluklarını görüştük' dedi.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve Grup Başkan Başkanvekilleri Ali Mahir Başarır, Burcu Köksal ve Gökhan Günaydın, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti. Özel, ziyarete ilişkin, "Can Atalay'ın tutukluluğu başta Meclis'in sorumluluklarını görüştük" dedi.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve Grup Başkanvekilleri Ali Mahir Başarır, Burcu Köksal ve Gökhan Günaydın, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u makamında ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özel, şunları dedi:

"Grup Başkanvekillerimiz ile TBMM Başkanı Sn. Numan Kurtulmuş'u ziyaret ederek, Can Atalay'ın tutukluluğu başta Meclis'in sorumluluklarını görüştük.

27'inci Dönemde Meclis Başkanı'nın tarafsızlığa aykırı yanlış uygulamalarını örneklendirerek yeni dönemde tekrarlanmamasını talep ettik."

Kaynak: ANKA / Politika

Ali Mahir Başarır Gökhan Günaydın Gökhan Günaydın Numan Kurtulmuş Burcu Köksal Özgür Özel Politika Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title