Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MKYK toplantısına damga vuran Fenerbahçe esprisi: Artık tutmuyorum

Güncelleme:

Fenerbahçeli olduğu bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKYK'da, "Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım'ı tutuyorum" şeklinde bir espri yaptığı öğrenildi.

Geçtiğimiz gün yapılan AK Parti MKYK Toplantısında, 31 Mart sonuçları ve sonrasına ilişkin parti içinde alınacak tedbirler ve CHP'li, YRP'li, DEM Partili adayların seçimi nasıl kazandığına dair analizler ele alındı.

ANALİZ ÖNERİSİ KABUL EDİLDİ

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre; MKYK'da CHP'li, YRP'li, DEM Partili adayların seçimi nasıl kazandığına dair ilçe ilçe analiz yapılması önerisi getirildi. Öneri Erdoğan tarafından da kabul edildi.

Bomba iddia! Cuhmurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı

"FENERBAHÇELİ DEĞİLİM"

Spordaki son gelişmelerin de konuşulduğu toplantıda Fenerbahçeli olduğu bilinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, MKYK'da, "Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım'ı tutuyorum" şeklinde bir espri yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Milli Takım Fenerbahçe Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (72)

Firat Tas:

Artık Fenerbahçeliyiz

498
537
yanıtYanıtla
EmiDemi:

fenerbahce‘de ancak senin gibi asen‘alara yakisir zaten..Dönekler zaten fenerli olsun,bizden uzak dursun !!!

yanıt180
yanıt371
haksız mıyım:

bu erdoğan karşıtlığının size yaptırmyacağı şey yok. siz herşeyli olabilirsiniz fırat. demliyle demli, israilliyle israilli, abd liyle abd li bir tek türkiyeden, haktan, din ve devletten yana olamazsınız.

yanıt379
yanıt143
Onur Yener:

Arkadaşlar dün gece iki Yunan takımının maçı vardı, kim kazanmış bilginiz var mı???

yanıt138
yanıt309
Veysel null:

Erdoğan ı bilmem de FB Olympiakos maçında lk yarı nın sonundaki szymanski nin penaltı beklediği pozisyonda hakem penaltı vermedi ve doğru karar idi. Yemin ediyorum ki aynı pozisyon süper ligde olsa Türk hakemi VAR sistemini bile umursamadan direkt penaltı verirdi... Haksızlık yapardı...

yanıt106
yanıt103
Mehmet Vatandaş:

Onur Yener: o sarı lacivert formanın üzerindeki ay yıldıza kurban ol sen, bir Beşiktaşlı olarak seni şiddetle kınıyorum

yanıt28
yanıt2
vatandaş:

Fenerbahçe malum başkanı yüzünden gitgide kendi kendini bitiriyor zaten.

413
131
yanıtYanıtla
Ancinsan Toranaga:

Zararın neresinden dönersek o kârdır Sayın Cumhurbaşkanımız

231
137
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Çok önceden bırakmıştı zaten. Yeni bir durum değil.

236
27
yanıtYanıtla
Ertan ipşir:

Adam amerikayla rusyayla avrupayla uğraştı durdu ama pes etmedi. Fenerbahçe sen nasıl bir kansersin nefesimiz kesildi

200
58
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title