Haberler

Bakan Varank oy kullanmak için 45 dakika sıra bekledi

Güncelleme:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oyunu Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kullandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oyunu Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kullandı. 2053 no'lu sandıkta oy kullanmak için okula Togg ile gelen Bakan Varank, 45 dakika oy kullanmak için sıra bekledi.

AK Parti Bursa 2. bölge 1. sıra milletvekili adayı Varank, Yıldırım ilçesindeki 6 Nisan Anadolu Lisesi'ne oy kullanmak için Kapadokya rengi Togg T10X ile geldi. Seçmenlerle birlikte sıraya giren Bakan Varank, 45 dakika beklediği sırada vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekindi. 2053 numaralı sandıkta oyunu kullanan Varank, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Varank, "Vatandaşlarımızın takdirleriyle Türkiye demokrasisi, yeni bir aşamaya geçmiş olacak. Vatandaşımızın takdiri her şeyin üstündedir. Millet ne derse o olur. Biz zaten bu anlayışla bugüne kadar siyasetimizi yürüttük. Bundan sonra da Türk milletinin ferasetine, Türk milletinin sağduyusuna güveniyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde de hep beraber bu seçim sonuçlarıyla birlikte Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu hem cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hem de milletvekili seçimlerinin bir arada olduğu bir seçim. Dolayısıyla iki pusulayla oy kullanılıyor. Sabahtan itibaren bazı sandıklarda arkadaşlarımızın tek pusula verildiği örneklerle karşılaştığını gördük. Biz elbette tutanaklarımızı tuttuk, itirazlarımızı yaptık ama buradan tekrar vatandaşlarımıza çağrımız olsun, oylarına sahip çıksınlar. Bu seçimde iki pusula kullanılıyor. İki pusulayı da takdirlerine göre oylarını versinler. İnşallah neticeyi de akşamdan itibaren görmeye başlayacağız. Tüm Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun diyoruz" dedi.

Açıklamalarının ardından Bakan Varank, yine vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Milletvekili Yıldırım Bursa Politika Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title