Haberler

    Yıllardır İstediği Hayalini Gerçekleştirdi

    Güncelleme:

    Bestemsu Özdemir, başrolünde Jason Statham'ın, yönetmen koltuğunda ise Guy Ritchie'nin oturduğu projede yer almasıyla ilgili, "Her oyuncunun hayalidir" dedi. İşte haberin detayları...

    Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Bestemsu Özdemir, başrollerini Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett'ın paylaştığı 'Operation Fortune' (Servet Operasyonu) filmi hakkında konuştu.

    Oyuncu, "Hayatımın inanılmaz tecrübesiydi diyebilirim. Guy Ritchie'nin yönetimindeki filmde, Statham ile beraber aynı sahneleri paylaşmak, her oyuncunun hayalidir" dedi.

    13 Ocak'ta vizyona girecek proje için Özdemir, "Bizim setlerimizden çok farklı bir ortamı vardı. Uluslararası projelerde yer almak adına görüşmelerimiz sürüyor" şeklinde konuştu.

    Oyuncunun, Hollywood yapımı bir projeyle görüştüğü öğrenildi. Yönetmen Ritchie'nin de Özdemir'in oyunculuğunu çok beğendiği öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.

    BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR?

    Bestemsu Özdemir, 20 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü'nde tamamladı. Daha sonra oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu; ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Sakarya Fırat dizisi ile yaşadı. Güzel oyuncu; Güvercin, Ege'nin Hamsizi, Meryem ve İçerde gibi sevilen yapımlarda rol aldı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Bestemsu Özdemir Jason Statham Guy Ritchie Yönetmen Magazin Haberler

    Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

    Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

    Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

    Bakmadan Geçme

    Ali Kurt kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Ali Kurt kaç yaşında, nereli? Ali Kurt biyografisi! 3 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU: Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK, KARİYER... İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? #9728 İstanbul 3 Haziran 2024 hava nasıl, kaç derece olacak? #128526 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? #128226 2024 LGS tercihleri ne zaman yapılacak? Jose Mourinho MAAŞI! #9917 Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ne kadar kazanacak? BARAJ DOLULUK ORANI 3 HAZİRAN! İSKİ baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ABD- Türkiye voleybol maçını kim kazandı? Filenin Sultanları maçı kazandı mı? #127952 GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler?
    İYİ Parti Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, partisinden istifa etti

    İYİ Parti Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, partisinden istifa etti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title