Haberler

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'tan Kerimcan Durmaz'a özel defile: Olaysın

Güncelleme:

Müzik çalışmalarına tam gaz devam eden ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, evinde ağırladığı fenomen arkadaşı Kerimcan Durmaz'a özel defile yaptı. Durmaz ise arkadaşıyla geçirdiği keyifli anları "Olaysın" diyerek Instagram hesabından paylaştı.

Şu sıralar yeni klibi için onlarca dansçıyı Los Angeles'tan İstanbul'a getirten başarılı ve güzel şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz akşam evinde arkadaşlarını ağırladı. Bastık'ın misafir ettiği arkadaş grubunun arasında geçtiğimiz aylarda ABD'ye yerleşen Kerimcan Durmaz da vardı.

MANKENLİK YAPTI

Ünlü şarkıcı, bir ara evinde arkadaşlarına kıyafetlerini giyerek mankenlik yaptı. Güzelliğiyle izleyenleri kendine hayran bırakan Bastık'ın o anlarını Kerimcan Durmaz sosyal medya hesabından yayınladı.

YENİ KLİBİ İÇİN 500 BİN TL'Yİ GÖZDEN ÇIKARDI

150 ile 300 bin TL arasında değişen sahne ücreti ve yurt dışı konserlerinden kazandığı 30 bin dolar ile Türkiye'nin en çok kazanan şarkıcılarından olan Bastık, şu sıralar çok konuşulacak bir işe imza atmaya hazırlanıyor. Başarılı popçu, yeni klibi için yönetmen ve onlarca dansçıyı Los Angeles'tan İstanbul'a getirtti. Dansçı, yönetmen ve tüm ekibin konaklamadan ekstraya kadar tüm masrafını cebinden karşılayacak olan genç popçu, bu özel klip çekimi için de 500 bin TL'lik bir bütçe ayırdığı iddialar arasında.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerimcan Durmaz Zeynep Bastık Los Angeles Yönetmen Magazin Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (38)

meg:

türkiye nereye gidiyor acaba kim bunları parlatıp milletin gözüne sokan yazıklar olsun size

24
0
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

Zeynep''ciğim o güzel sesini ve şarkılarını çok seviyoruz. Ama Kerimcan''la kanka olmak nedir? Hiç yakışmadınız.

22
1
yanıtYanıtla
Denizzz:

Zeynep bastık defile yapıyorsan yap ama bari kerimcan durmaza yapma o adam çok terbiyesiz bunu herkes biliyo haksız mıyım ? Arkadaşlar

19
1
yanıtYanıtla
güler:

hiç bir meziyeti olmayan şu insanlara pirim yaptırmayın. ülkemde neden bir profun başarısı değilde bu illetler hergun haber oluyor

18
0
yanıtYanıtla
YAZIK:

YAZIK. MEMLEKETİN HALİNE YAZIK.

17
1
yanıtYanıtla
kız kıza:

2 kızz toplanmış sorun yok :D

15
3
yanıtYanıtla
coni:

sanda yaziklar olsun zeynep bastik su herife hala prim veriyosunuz ya simariklar, bir an once biter insallah sohretiniz

15
1
yanıtYanıtla
OSMAN:

ZEYNEPÇİM SENDE ARTIK HERKES GİBİSİN BY BY

15
1
yanıtYanıtla
Mkou:

Ulan bi insan nasıl olurda 500 bin lira alır bi sahnede bu ne denli bi saçmalık .

16
0
yanıtYanıtla
VTNDS:

DEFİLE YAPACAK BASKA KİŞİ BULAMADINMI

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title