Haberler

Nez, Karşısına Geçip Dudağını Yalayan Sapık Hayranını Affetti

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Nez, kendisini takip edip karşısında dudağını yalayarak sapıklık yapan hayranını affetti. Nez, şikayetini geri alınca dava da kapandı.

Şarkıcı Nez kendisini önce sosyal medyada sonra da eğlenmeye gittiği Beyoğlu'nda takip eden Kemal N. isimli hayranından şikayetçi olmuştu. Dava geçen günlerde İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüldü ve Nez şikayetinden vazgeçti.

NEZ'E BAKIP DUDAKLARINI YALIYORMUŞ

İstanbul'da yaşayan 38 yaşındaki Kemal N., bir süredir şarkıcı Nez'i sosyal medyada takip ediyordu. 5 Mayıs günü, Beyoğlu'ndaki bir mekana giden Nez, buradan paylaşım yaptı. Kısa süre sonra Nez'e gelen mesajda gizlice çekilmiş bir fotoğrafı vardı. Ardından dışarı çıkan şarkıcı, yanından geçen bir adamın kendisine bakarak dudaklarını yaladığını gördü. Can güvenliğinden endişe eden Nez, takip edilme korkusuyla Beyoğlu Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şikayetçi oldu.


ŞİKAYETTEN VAZGEÇTİ

Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, soruşturma sonunda Kemal N. hakkında cinsel taciz ve kişilerin huzur ve sükununu bozma suçuyla dava açtı. Geçen günlerde hakim karşısına çıkan Kemal N. hakkındaki dava, Nez'in şikayetinden vazgeçmesi üzerine düşürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Beyoğlu Nez Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (19)

giyinikciplaklar:

tahrik edersen sende suclusun

12
14
yanıtYanıtla
WILLY FAMOUS:

birçok konuda tahrik suç sayıldığı için cinsellikte de tahrik suç sayılmalı. toplumda etik olmayan şeyler umuma açık yapılmamalı senin canın oynaklığın nefis de ötekindeki patlıcan mı neden empati yok

19
5
yanıtYanıtla
SAPIKLAR:

NEFİS KONTROLÜ DİYE BİR ŞEY VAR HAYVANLA İNSANI BİRBİRİNDEN AYIRAN. CİNSEL TACİZİ MEŞRULAŞTIRAMAZSINIZ.

yanıt7
yanıt4
SAPIKLAR:

TAM BİR REZALET YORUM YAZIYORSUNUZ. BİRAZ KALIBINIZ OLSUN PESBİRİ MAHKEMEYİ MEŞGUL ETME DEMİŞ O ADAMIN YAPTIĞI TACİZE GİRER BAK BAKALIM ANNENE AYNI ŞEYİ YAPSALAR NASIL HİSSEDECEKSİN. AYRICA TACİZİ MEŞRULAŞTIRAMAZSINIZ İNSANCIKLAR.

12
10
yanıtYanıtla
BİR GARİP YOLCU:

ORTADA İFTİRA OLMASA DEVLET AMME DAVASI AÇARDI NEZ DE VAZGEÇMEZDİ BU TAMAMEN BİR REKLAM TACİZİ MEŞRULAŞTIRDIĞIMIZ YOK EN AĞIR CEZA VERİLSİN GERÇEKTEN TACİZ OLAYINA

yanıt6
yanıt6
Men:

Bu ne bicim kafa Kadin seni niye tahrik etsin. ????Adam tecavüz ediyor tahrik oldum diyor . Ülen hayvn bence bu hafifletici olmaktan cikarilsin

17
5
yanıtYanıtla
BİR GARİP YOLCU:

reklam için elin edamını perişan ediyorlar yazık bu millete kardeşim devletin mahkemelerini uğraştırıyor diye buna ceza kesmeliler aslında

14
7
yanıtYanıtla
SAPIKLAR:

DEVLETİN MAHKEMELERİ SENİN BENİM GİBİ İNSANLAR İÇİN VAR. REKLAM PARASI DİYORSUN YARGISIZ İNFAZ BU SENİN YAPTIĞIN.

yanıt1
yanıt3
Fenasi Gariban:

Adam acıkmış açlıktan dudaklarını yalamış. Hiç mi eski türk filmleri izlemediniz yahu. Nez sen beni yanlış anladın demiş senin arkanda dönerci vardı canım çekti tam o sırada sen geçiyordun dönerin önünden. ??

13
8
yanıtYanıtla
ddd:

adamın tipini begenmemıstır yada fakırdır

12
6
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title