Haberler

Metin Akpınar'ın kızı "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" dedi, cevap gecikmedi

Güncelleme:

Annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına başvuran Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesinin Ümit Besen yüzünden hapse girdiğini söyledi. Hakkındaki söylentinin ardından konuşan Besen, "Bahsi geçen kadını tanımıyorum. Böyle bir olayda adımın geçmesi de rahatsız etti" dedi.

Geçtiğimiz yıl Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan ve sonrasın yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Duygu Nebioğlu, senelerdir görmediği annesini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. Nebioğlu'nun canlı yayında "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" deyince sanatçıdan cevap gecikmedi.

"UZAKTAN YAKINDAN ALAKAM YOK"

Müge Anlı, iddiaların ardından Ümit Besen'e ulaştıklarını ifade ederek "Böyle bir olayda adımın anılmasından rahatsız oldum. Adı geçen hanımefendi ile uzaktan yakından alakam ve tanışıklığım yoktur. Bu zamana kadar kariyerimle, tertemiz geçmişimle bilinirim. Müge Hanım duruma açıklayıcı yaklaşsa da adımın geçmesinden rahatsızım" dedi.

Metin Akpınar'ın kızı 'Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi' dedi, cevap gecikmedi

ANNESİNE SESLENDİ

Annesi Suphiye Orancı'ya programda seslenen Duygu Nebioğlu, "Bana lütfen ulaş, ekrana çıkmasan da benimle iletişime geçmeni istiyorum. Kim ne diyorsa boşver, senelerdir ben neler dinliyorum. Artık bitir. Ben de hayatıma devam etmek istiyorum, umarım bu çağrıma cevap verirsin. Ben buradan umutsuz şekilde ayrılmak istemiyorum. Biz bir araya geldiğimiz zaman ne kadar güçlü olduğumuzu göreceksin" dedi.

Metin Akpınar'ın kızı 'Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi' dedi, cevap gecikmedi

KIZLAR, ÜNLÜ İSİMLERE BABALIK DAVASI AÇTI

63 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı birliktelikten ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Babalık davası açan Duygu Nebioğlu kazanırken ikizi Sevgi Nebioğlu'nun davası devam ediyor. Kızlarının ortaya çıkmasıyla bir açıklama yapan Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederek "Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor" demişti.

Nebioğlu, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda ablasının babasının da ünlü bir gazeteci olduğunu ve dava açıldığını söylemişti. Kısa süre içinde ünlü gazetecinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmıştı. Davanın 2 yıl önce açıldığını söyleyen Uğur Dündar, yapılan DNA testinde genç kadının babası olmadığını kanıtlandığını söyledi.

Haberler.com / Kübra Çolakbüyük - Magazin

Duygu Nebioğlu Metin Akpınar Ümit Besen Müge Anlı Televizyon Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (33)

İnsan Doktoru:

Bu da annesi gibi sanırım. Dikkat çekmeye mi çalışıyor nedir. İstisnasız hergün bunun anasının kiminle yattığına dair haber görmek zorunda mıyız?

780
38
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Oh maşallah annesinin adı her yerde geçiyor.

yanıt118
yanıt13
Tırpan:

Ümit Besen in şarkılarından duygulamıp suç mu i,şlemiş nedir ? karma karışık oldu bu iş . bu laikçe yaşamak sıkınıtlı herkes herkesi öpüyo

240
462
yanıtYanıtla
man over:

Reklam tatlı gelince sağa sola iftira atmaya başlamış.Suç bunda değil bunları televizyonlara çıkarıp konuşturanlarda.

512
47
yanıtYanıtla
Alaaddin Coşkun:

Ben bu kızın Uğur dündarla olan babalık testi olan DNA testinin iyi incelenmesini her kesime öneririm,uğur Dündar bu hersey beklenir.

254
241
yanıtYanıtla
Mehmet ali:

Ne anneymiş her yerden çıkıyor kadın

327
19
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Kadının niyeti belli, diğerleri' de fırsatçı...

236
31
yanıtYanıtla
Erol Arık:

23 yaşındayım ve korkuyorum bu kızlar bana da babalık davası açar mı acaba.

219
45
yanıtYanıtla
Mehmet :

Dikkat et 4 kızında nüfus ta baba adları Erol fazla ortalarda dolanma senin başına kalmasınlar

yanıt172
yanıt14
sinan çayırcı:

Babasına çekmiş :)

116
57
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title