Haberler

'Fıs Fıs İsmail' lakaplı Süleyman Yağcı video çekip seçimler için çağrı yaptı: Felaket olur

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı 'Fıs Fıs İsmail' karakteri ile zihinlere kazınan ünlü oyuncu Süleyman Yağcı, bir video çekerek 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimlerle ilgili bir çağrıda bulundu. Deprem felaketinden sonra ülkenin seçimi kaldıramayacağını ifade eden Yağcı, "Yıkılırız, ayağa kalkamayız. Seçimleri 2024'ün mayıs ayına erteleyelim. Bütün hazine yardımları 10 ilimize gönderilsin" ifadelerini kullandı.

Türkiye birçok ilimizde yıkıma neden olan depremin yaralarını sarmaya çalışırken bir taraftan da seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılıp yapılmayacağını tartışıyor. Konuyla ilgili henüz net bir açıklama yapılmasa da genel kanı seçimlerin zamanında yapılacağı yönünde...

Tartışmalar devam ederken bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı 'Fıs Fıs İsmail' karakteri ile zihinlere kazınan ünlü oyuncu Süleyman Yağcı sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı.

"YIKILIRIZ, AYAĞA KALKAMAYIZ"

Ülke olarak çok büyük bir felaketle karşı karşıya olduğumuzu ifade eden Yağcı, "Böyle bir felaketin arkasından Mayıs 14'te bu ülke seçimi kaldıramaz. İnanın ki yıkılırız, ayağa kalkamayız. Rica ediyorum seçimleri 2024'ün Mayıs 14'üne erteleyelim. Hiçbir siyasi parti hazine yardımını almasın. Bütün hazine yardımları bu 10 ilimize gönderilsin ve bu 10 ilimiz ayağa kalksın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çocuklar Duymasın Süleyman Yağcı Deprem Magazin Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500

Yorumlar (51)

Thomas Davies:

Bu halk bütün bu yaşanan depremlerde ölenlerin, maden kazalarında ölenlerin hesabını o sandıklarda öyle bir soracak ki herkesin aklı uçacak. Yok öyle seçimler ertelensin falan, herkes hakettiğini alacak. Gelenler de yapmazsa onlar da gidecek, burası padişahlık değil cumhuriyet.

180
68
yanıtYanıtla
Hsn:

seçim kaybetmekle akıl uçacak olsa 20yıldır kaybetmekten sizde akıl kalmamış olması lazım.cumhuriyet bizim ama padişahlıkta bizimdi,kaç yüzyıl suç oranı düşük bir şekilde hak hukuk adalet olmuş,adaleti hakkı hukuku sağlamazsan hangi sistem olursa olsun bir işe yaramaz

yanıt28
yanıt24
yasir kamer:

devletin en büyük hatası sadece müteahhit ve ustları değil bunlara izin veren ve denetlemeyen belediye başkanları imar müdürleri vs parti ayırımı yapmadan görevden alıp bunları yargılamamasıdır.

204
11
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

akp,mhp limisin felaket oldu daha ne olacak adamlar istifa etmiyorlar.depremle gelen depremle gidecek

142
56
yanıtYanıtla
yasir kamer:

adamlar 1999 da deprem olduğunda depremzedeler bırak konut yapmayı yardım bile göndermediler. deprem yardımlarını memurların maaşlarını ödemek için kullandılar. Şimdi kalkıp nankörlük yapıp geçmişi görmezden gelmeyin.

52
115
yanıtYanıtla
yasir kamer:

kentsel dönüşüm zulümdür diyerek çalşmalara engel olanlar şimdi devlete kentsel dönüşüm yapılmıyor diyerek ikiyüzlülük yaparak halkı aptal yerine koymaya çalışanları aslında bu enkazların altına koyacaksın

113
42
yanıtYanıtla
yasir kamer:

izmirde deprem oldu da chpili başkan istifamı etti yada htay daki chpli başkan istifamı etti. devlet izmirde depremzedelere evleri yapıp bitirdi belediye ne yaptı sıfır. Ondan yanlı konuşup propoganda yapma.

43
96
yanıtYanıtla
virtueslife:

fıs fıs iktidarın gitmesini istemiyor herhalde.yoksa depremi takmaz bunlar.bilmiyoz sanki.

60
46
yanıtYanıtla
Hayri :

Ooo buyuk halk önderi konuşmuş bir de buralara haber olmuş hemen uzerinde çalışmaya başlansın ismail efendi sen hemen bulent arınçla buluş muthiş fikirlerinizi şöyle bir tartışın

83
19
yanıtYanıtla
Hüseyin Taşkın GÜLER:

Değişim olmazsa yıkılacağız. Seçimler ertelenmemeli. Fısfıs

77
22
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title