Haberler

Alina Boz'un Galatasaraylı taraftarlardan tepki aldığı videoya açıklama

Güncelleme:

Alina Boz ve Umut Evirgen'in katıldıkları bir davetin ardından sosyal medyaya düşen bir video Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu. Boz'un nakarat kısmında Galatasaray'a küfürler ettiği iddia edildi. Gelen tepkiler üzerine Alina Boz açıklama yaptı ve videoda küfür içerikli sözleri söylemediğini belirtti.

Alina Boz ve Umut Evirgen'in katıldıkları bir davetin ardından sosyal medyaya düşen bir video Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu.

Simge'nin 'Aşkın Olayım' şarkısıyla eğlenen Boz'un nakarat kısmında Galatasaray'a küfürler ettiği iddia edildi.

"KÜFÜRLERİ BENİM SÖYLEMEDİĞİM AÇIKÇA ORTADA"

Gelen tepkiler üzerine Alina Boz sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Boz "Dün kayda alınan ve iznim olmadan paylaşılan videoda küfür içerikli sözleri benim söylemediğim açıkça belli olmaktadır. Konuyu ben de üzüntüyle takip etmekteyim.

Söz konusu videoda yalnızca sevdiğim bir şarkının sözlerini seslendirmiş olup, başkaca küfür vb. herhangi bir söz söylemedim. Beni tanıyan kişiler, bu tarz mizacım olmadığını da bilir.

Videoyu iznim olmadan çeken, sosyal medya hesaplarında paylaşan, ayrıca onur, şeref ve saygınlığıma saldırı niteliği taşıyan, hakaret içerikli yorumlarda bulunan kişiler hakkında şahsi kişilik haklarımı savunmak için TCK'nın 125. maddesinde düzenlenen 'Hakaret' suçu uyarınca avukatım aracılığıyla adli sürecin başlamasına yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet hakkımı kullanacağımı belirtmek isterim.

Bu asılsız iftirayla gündeme gelmiş olmaktan dolayı üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Sosyal Medya Umut Evirgen Galatasaray Alina Boz Ünlüler Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title