Haberler

Acun Ilıcalı'ya demediğini bırakmayan Erkan Petekkaya'dan yeni açıklama: Acun'dan özür dilemiyorum

Güncelleme:

TV8'de yayınlan törende Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesinin ardından sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'ya ağır eleştirilerde bulunan ancak daha sonra paylaşımını silen Kırmızı Oda dizisi oyuncusu Erkan Petekkaya, yaptığı eleştirilerin arkasında olduğunu söyledi. Petekkaya, "Bir kez daha söylüyorum; bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim" dedi.

TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinin oyuncuları arasında yer alan Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesine çok sinirlendi. Petekkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullandı. Ancak Petekkaya daha sonra bu paylaşımı kaldırarak, oynadığı diziden bir sahne paylaştı.

Paylaşımının ardından çok konuşulan isimler arasına giren Petekkaya'dan konuyla ilgili yeni açıklamalar geldi.

"FAZLA İLERİ GİTTİM, DAHA İYİ ANLATABİLİRDİM"

Petekkaya, TV100'e yaptığı açıklamada fazla ileri gittiğini ve kendini daha iyi anlatması gerektiğini belirterek, "Fazla ileri gitmişim, daha düzgün anlatabilirdim. Bu olmaz, bizim çocuklarımız var. Türk Hava Yolları'nın tuvaletinde mastürbasyon yapmış bir adam bu. Hiçbir görevli bu olayın peşine düşmedi. Daha sonra karşımıza şarkıcı olarak çıktı. Elbette cinsel tercihine saygımız var" dedi.

Acun Ilıcalı'ya söylediği sözler gündem olan Erkan Petekkaya'dan yeni açıklama: Sözlerimin arkasındayım

"SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM"

Söylediklerinin arkasında olduğunu ve Acun Ilıcalı'dan değil, insanlardan özür dilediğini söyleyen Petekkaya, şöyle konuştu:

Bir yayıncı kuruluş ödül verdiği kişiye dikkat etmeliydi ama şunu belirtmem lazım, söyleyeceklerimi sert söylemişim. Haklıyken haksız duruma düşmüşüm. Bu Acun'un suçu. Kanala laf ediyorum ama kanal Acun'un kendi adıyla özdeşleştiği için laf ona gidiyor.

"ACUN'DAN DEĞİL, İNSANLARDAN ÖZÜR DİLERİM"

Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak? Bir kez daha söylüyorum; bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Petekkaya Kerimcan Durmaz Acun Ilıcalı Kırmızı Oda Tv8 Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (11)

Daniel Vogel:

Eko sıkıntı yok kardeş. Bence az bile soylemissin. Tebrik ediyorum seni.

203
8
yanıtYanıtla
bekir yapici:

helal olsun yagcilik ve yalaklik yapmadan risk alarak gercegi dile getirmis, ayrica acun kerimcanin hangi bilgi beceri sanat ve meziyetine göre ödül vermis acaba?

193
7
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

acun sürekli şakşaklanmaya alışkınya tebrik ediyorum seni kardeşim steminde sonuna kadar haklısın demekki adam kalmamış ödül verecek .

182
6
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Helal sana. Sonuna kadar haklısın. Erkek adammışsın.

95
3
yanıtYanıtla
yunus gürbüz :

Erkan Beye katılıyorum gençlik bunları mı örnek alacak ? En iyi çıkış yapmışmış nerede o çıkış acaba!!!

84
2
yanıtYanıtla
Sinan Karaal:

Adam Gibi Adam Erkan Abi Cansın Seni Çok Seviyorum Kişiliğini Adamlığını Aynalı Tahir den Buğün Bozmadın Ekranların Senin Gibi Delikanlı Abilere İhtiyacı Var ALLAH c.c eksikliğini göstermesin Annemize de ALLAH tan Rahmet Diliyorum Mekanı Cennet Olur İnşALLAH ?? Acun Bey Televole de Mikrofon Tuttuğu Günleri Çabuk Unuttu Galiba sahiller de Kavurucu Sıcakta Dili dışarda Geziyordu Delikanlı Olsun

30
3
yanıtYanıtla
Tayfun Satış:

Adamsın Sadi senin ne işin vardı zaten böyle bir adamla yan yana

27
1
yanıtYanıtla
Yıldırım Bayazıt Yaylak:

ADAMSIN..!

11
1
yanıtYanıtla
Serdar Doğan:

Bundan böyle gönlümüzün kralısın delikanlı sadi

10
1
yanıtYanıtla
Serdar Doğan:

Hakikattende delikanlıymışsın adam gibi adamsın delikanlı sadiiiii seni seviyoruz kuşkane acuna haddini bildirmisin

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title