Haberler
Güncelleme:

Kız çocuğuna taciz iddiasıyla dövdüler! Gasp mağduru çıktı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şahıs, mahalle sakinleri tarafından öldüresiye dövüldü. Çevredeki vatandaşların alkışladığı olay sonrasında darbedilen şahıs polise teslim edilirken olayın aslı çok farklı çıktı. Dövülen şahsın, gasp mağduru olduğu, şahsı gasbeden kişinin de taciz iddiasını ortaya attığı belirlendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (23)

Ender YILDIRIM:

artık sırf kadın diye her söylediğini kabul etmemeyi öğrenmeli bu millet. o adamın hakkını nasıl verecekler şimdi?

392
3
yanıtYanıtla
Kaanije Kalesi:

Hepsinden davacı olsun üstadım sonuçta dövenlerin kayıtları vardır kahramanlıkkarını belgeleyecekler ya.

yanıt134
yanıt0
Köfteci Jardel:

Halk kendi adaletini kendi sağlamaya kalkarsa, sonuç işte bu olur. Günahsız insanların da canını yakarlar. Bilip bilmeden bir insanı linç etmek nedir? Resmen öldürmeye teşebbüs bu.

239
1
yanıtYanıtla
ferhat toraman:

istanbul sözleşmesinde kadın beyanı esastır diyerek en ufak bir iddaa insanlar böle mağdır oluyor kim bunun hesabını verecek o mağdur kimin yüzüne bakacak istanbul sözleşmesi yaşatmıyor öldürüyor çıkartanların Allah cezasını versin

95
22
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

İstanbul sözleşmesi iptal edileli 3 sene oldu, bilginize.

yanıt55
yanıt21
mehmet türkel:

Yetti artık yahu yeni bir akım çıktı kadın sıkıştımı taciz etti iddaasını ortaya atıyor,vatandaşta işin aslını öğrenmeden dayağı basıyor,yahu her taciz etti diyen doğrumudur,yakala polise teslim et adam gasp edildiğinemi yansın,dayak yediğinemi eğer gasp doğruysa.

94
4
yanıtYanıtla
Mustafa Gümüş:

Sayın Devletim dövenler yakalandı mı ?

92
2
yanıtYanıtla
dadaş:

Yazık günah deyilmi bir işin alsını astarını bilmeden adamı dövmek...

82
0
yanıtYanıtla
Özgür Mustafa KIRMACI:

Velev ki adamın suçu işlediği doğru olsun, vatandaşın suçlu cezalandırma hakkı var mı? Vatandaş vatandaş yargıç mı? Vatandaşın ne haddine ceza vermek?

yanıt70
yanıt1
ekrem celebi :

Burasi turkiye hindistandan farki yok.cahil cok,

28
1
yanıtYanıtla
Özgür Mustafa KIRMACI:

Daha önce de yazıyorum. Hangi sebeple olursa olsun linç olayına karışan herkes şartlı tahliye imkanı olmaksızın yaşam boyu hapis cezası ile cezalandırılmalı. Çünkü linç olayı hem devletin adli makamlarını ve de devletin kendisine hakarettir dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm vatandaşlarına hakarettir. Hukuk devletinde kimse kendi kafasına göre kendi adaletini sağlayamaz.

13
0
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Arkadaşlar tamamen katılıyorum size; kadın iftirayı yapıştırıyor ve hukuk direkt kadını dinliyor, çok büyük haksızlık var ama bu haberin ilgisi yok bahsettiğinizle. Adamın birisi vatandaşı gasp edip yaptığı fark edilince kız çocuğunu taciz etti diye mağdura iftira atıyor ve halkı galeyana getirmek için ilk önce kendisi vuruyor, halk da gaza gelip linç etmeye çalışıyor.

10
2
yanıtYanıtla
ibrahim eren:

Bilip bilmeden adamı dövenlere ceza verilecek mi onu söyleyin??

4
0
yanıtYanıtla
Özgür Mustafa KIRMACI:

Bir kimse mahkemece yargılanıp suçlu bulunmadıkça ve bu hüküm istinaf ve yargıtay gibi mercilerce tasdik edilmedikçe masum kabul edilir. Bir kimseyi suçlu olduğu iddiasıyla hürriyetinden yoksun kılmak ve darp etmek ağır cezalık suçtur. Adamı darp eden kişiler tespit edilirlerse ve darp edilen kişi de şikayetçi olursa (ki mutlaka şikayetçi olmalı) elbette yargılanacaklar ve işledikleri suçların TCK'da bulunan karşılığı ile tecziye edilecekler.

yanıt4
yanıt0
Marko Apostolidis:

önce dayak atıp sonra polise teslim edenler hakkında yasal işlem başlatılmalı (devlet kanunlarını hiçe saymak, kendi davasını kendisi görmek). gerçekten tr son gaz bir uçuruma doğru gidiyor, her gün kadın cinayeti trafik canavarları vs.. nooldu bu millete?

2
0
yanıtYanıtla
Sukru Karaca:

ula bir Allahın kulu da cıkıp sormadımı hani kız nerede diye ?

2
0
yanıtYanıtla
Savaş Esentürk:

olayın aslını anlamadan öğrenmeden kimseye pata kuta dalmayın sonuç bu

1
0
yanıtYanıtla
Ay Yıldız:

Her olaya namus bekçisi gibi bilip bilmeden atlayan böyle kabadayıların tutuklanmasını istiyoruz. Burası hukuk devletidir.Kimsenin babasının ahırı değil.Hukuk devletinde kişi tarafsizca yargilanır.Cezası varsa da içerde veriyorlar zaten

1
0
yanıtYanıtla
Export 86:

Bu millet ne kadar mal

1
0
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

atı alan Üsküdar'ı geçmiş

1
0
yanıtYanıtla
Sezgin Avcı:

Ya millet galeyana gelmeye hazır

1
0
yanıtYanıtla
Ahmet Ertuğrul:

Ya bu Vatansevermidir nedir her?eye Maydanoz oluyor.

0
0
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

ulke heyecan ariyor...kisi kendinden bilir isi misali...hepsi namus bekcisi, hakim, polis oluyor...cunku ne polisi polis, ne hakimi hakim, ne insani insan.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title