Haberler
Güncelleme:

Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde geçen çakarlı aracın plakası ve kimin kullandığı ortaya çıktı

Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde tetikçiyi kaçırdığı iddia edilen aracın plakası ve görüntüsüne ulaşıldı. Tetikçi Eray Özyağcı'nın Ankara'dan İstanbul'a kaçırıldığı aracın koruma tahsisli olduğu ve eski Ülkü Ocakları yöneticilerinden Tolgahan Demirbaş ile Emre Yüksel'in kullandığı belirlendi. Öte yandan söz konusu aracın bir dönem, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından kullanıldığı ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (38)

Furkan Kutlay:

Adalet bir gün herkese lazım olacak Bu devran bitecek bir gün .. Bu insanlara senelerce oy verdik Allahım bizi affet …

944
53
yanıtYanıtla
Reşit Dynç:

Kendi içlerindeki yetişmiş parlak bir insanı yok etmişler. Başkalarına neler yapmazlar. Adalet Adalet Adalet..

yanıt374
yanıt21
sade vatandaş:

bu ateş herkesin saklayabileceği başına bela alabileceği bir ateş değil suçu işleyenlerin günahlarını gizlemeyip açığa çıkaracak namuslu ve şerefli insanların bir gün o makamlara gelip her şeyi kabak çekirdeği gibi açıp ortaya çıkaracağından eminim

yanıt154
yanıt4
ülker kaya:

Memlekette herkesin bir çalarlı arabası ve koruması var. Cumhurbaşkanı ve bakanlar hariç herkesin dokunulmazlığı kalkmalı ve makam arabası verilmemeli.

596
9
yanıtYanıtla
Ferhat Uras:

Nasıl kıydınız bu güzel, donanımlı, bilgili, kültürlü insana. Çok büyük bir kayıp oldu. Mekanı cennet olsun.

531
7
yanıtYanıtla
Baba Yabgu:

Ülkü ocaklarında veya diğer siyasi partilerin teşkilatlarında neden çakarlı araç var arkadaş

441
2
yanıtYanıtla
Leon Tas:

Türkiye normal neden diye sorman anlamsız

yanıt93
yanıt4
Cem Demirkaya:

Vay Anam Vay. Allah rahmet eylesin güzel insan :-(

404
9
yanıtYanıtla
Adam:

Adalete güvenim kalmadı.

401
7
yanıtYanıtla
Leon Tas:

Günaydın

yanıt104
yanıt2
Fatih Erdem:

Vay vay vay umarım işin ucu nereye ve kimlere kadar dayanırsa dayansın sonuna kadar üzerlerine gidilir ve suikast tam olarak tüm yönleriyle aydınlar, tüm suçlular adalet önüne çıkartılır

140
0
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Ülkücülere " okuyun daha çok okuyun " diyen mi, yoksa böyle bir insanı kurşunlayan, olayı planlayan ve sessiz kalanlar mı gerçek ülkücü

130
2
yanıtYanıtla
JokerAllame:

DEDİK DEDİK ANLATAMADIK DAHA ÇOOOK PİŞMAN OLACAKSINIZ AMA HER SEY İÇİN YİNE ÇOK GEÇ OLACAK !!!!!

73
3
yanıtYanıtla
Erhan Kilic:

Bir şey olmaz bir pislik eksildi

0
63
yanıtYanıtla
Erkan Daldaban:

Darısı başına inşallah

yanıt11
yanıt0
Mesut Aydın:

Failler kim olursa olsun azmettirci MHP dir.

43
2
yanıtYanıtla
Zengiz:

parti değil suç örgütü sanki kimsede sesini çıkarmıyor özelikle devlet

38
1
yanıtYanıtla
Mehmet Timur:

Sinan Ateş sevilen bir akademisyen ve ayrıca siyaset adamıydı. Başkent'in göbeğinde neden bu caniliği yaptıklarını bu millet bilmek istiyor. Soruşturmaların ucu nereye dokunursa dokunsun adalet işletilmeli. 50 yıldır aynı siyasi görüşe ait olan biri olarak, artık CHP diyorum. Neden mi? Büyük Şehir Belediye Başkanlarının icraatları daha inandırıcı ve biz seçmenlere güven veriyor.

34
4
yanıtYanıtla
Musa Tekin:

failler gün gibi ortada. telaş içindeler.

33
0
yanıtYanıtla
Mevlüt Duman:

Bildiğin silahlı örgüt bu

33
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ben 70 yasindayim ve 50 yili askin bir süre avusturya ve almanyada yasadim ve almanyada devlet memurlugundan emekli oldum o yüzden iyi biliyorum almanya ve avusturyada bizim vali kaymakam düzeyindeki kisilerin emniyet müdürünün belediye baskaninin makam araci ve korumasi yoktur kendi özel araclarini kullanirlar c.baskanlari basbakanlar bakanlar izinli olduklarinda resmi tatillerde ve özel islerinde makam araci resmi ucak ve koruma hizmeti alamazlar.

32
0
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

iç hesaplaşma mı?

26
5
yanıtYanıtla
Ahmet Çakır:

Bir ülküçüye yakışır mı lüks tahsisli bir audiyle gezmek.Nerede kaldı sizin milliyetçiliğiniz.Rahmeti dursun önkuzunun,Gün sazağın kemiklerini sızlattınız.Selam olsun ülkücülüğü yaşayıp yaşatana,selam olsun Atsız Ataya

29
0
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Katilleri taşımak yakıştı da aracın markası mı sorun

yanıt6
yanıt1
Luckyboom:

Emniyette, yargıda, bürokraside paralel yapılanmadır bu. Hangi partiyle iltisaklı olursa olsun farketmez, mafyatik yöntemlerle hukuksuzluğa bulaşan hiçbir yapılanmaya devlet göz yumamaz. Devlet gereğini yapmalı, ülkü ocaklarını mercek altına almalı. Ha bu iktidar döneminde mümkün değil belki ama bu birgün mutlaka yapılmalı. MHP ve Ülkü ocakları bu ülkenin çimentosudur mottosu altında cinayetlere, siyasi saldırılara, mafya yapılanmalarına kulak tıkanarak adaletin çiğnenmesine izin verilemez.

26
1
yanıtYanıtla
kral vanlı:

vay yav ülkücüler nasılsınız

26
0
yanıtYanıtla
Ali KAPLAN:

kim la bunlar, ülkü ocakları tetikçi mi yetiştiriyor, ülkü ocakların mafya mı yetiştiriyor. heryere herşeye tehdiler, santajlar ve suikatler... ülkü ocaklarının amacı ne, kime göre neye göre hizmet ediyor. ülkü ocakları neden başka ülkeler tarafından radikal terör örgütü olarak tanınıyor. Biri bunları açıklayabilir mi?

17
2
yanıtYanıtla
MALKABÜL KANTAR:

VİDEODA 2 KİŞİ GARİP GARİP HAREKETLERDE BULUNARAK VE KENDİNİ YETKİLİ BİRİYMİŞ GİBİ GÖSTEREREK SALLANA SALLANA GEZDİĞİNİ GÖRÜYORUM . EL SIKIŞMAK İÇİNDE SIRADA BEKLEYENLER MASUM KÖYLÜ ROLÜNDEDE , BİDE TAKIM GİYMİŞLER :) GERÇİ SUÇ ONLARDA DEĞİL .

18
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bir arastirin dünyanin hangi ülkesinde resmi görevli araclar haricinde birileri cakar ve ve siren kullanmaya cesaret edebilir, ben yurtdisinda yasiyorum avrupa ülkelerinde c.baskanlarinin basbakanlarin bile gecis üstünlügü yoktur trafik lambalarina riayet ederler yollar kapatilmaz ve resmi plakali arac mecbur kalmadikca veya görevde olmadigi sürece siren cakar acamaz, cakar takan acan sivil kisiler kim olursa olsun araci trafikten men edilir ve agir para cezasi gelir ve ehliyetine el konulur.

18
0
yanıtYanıtla
beyoglu beyoglu:

KİM KİMİN ÇUÇAĞINDA KİMLELER KİMLERLE HEY YAVRUM HEYYYY NE FIRILDAKLAR DÖNÜYOR ARKA KAPILARDA

13
0
yanıtYanıtla
Sinan Danisman:

ülkücü ülkücüyü şehit ettiyse tuz kokmuş genel merkezde canlı herkezi çıkartıp en güçlü temizlik ilaçlarıyla temizleyipgerçek ülkücülerin göreve gelmesi gerekiyor.

11
1
yanıtYanıtla
kerem can:

En alt tabaka bile böyle araç kullanıyorsa kimse kusura bakmasın diyanet işleri de kullanabilir.

8
1
yanıtYanıtla
Yorumcu dayi:

Ulkucu, kardesinin akilli olmasini sevmez.

8
0
yanıtYanıtla
bilge can:

ö.Kimse kimseyi suçlamasın.konu CHP nin siyasi istismarına dönmesin Kim ne biliyorsa mahkemeye şahit olsun Adslet yerini bulru

0
8
yanıtYanıtla
Ben bilmemm:

Ortadoğu ülkesinden normal manzaralar. Burası Türkiye Cumhuriyeti devleti ve bunlar normal manzaralar... Şaşırdık mı?? Hayıııır ..

7
0
yanıtYanıtla
Musa Caliskanoglu:

Muhsin Yazıcıoğlunun ölümüde aynı Sinan Ateş ölümü gibi sis perdesi altında ,Milliyetçilik ve Ülkücülük sorgulanır hale geldi.

7
0
yanıtYanıtla
CahillikBasaBela:

Bahçeli ağam geçenlerde birşeyler söylüyordu gelişmelerden haberi vardır ellam bakalım ucu nerelere dokunacak

0
0
yanıtYanıtla
Halil çağrı Çevik:

Tüh ayıp size

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title