Haberler
Güncelleme:

Kaza tartışması kötü bitti! Motokurye tornavidayla öldürdü

Esenler'de trafik kazası sonrası yaşanan tartışmada motokurye tarafından tornavidayla ağır yaralanan adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay sonrası kaçan motokuryeyi arama çalışması başlattı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Salim:

ŞAŞIRDIKMI ???? TABİKİ HAYIR..KLASİK TÜRKİYE OLAYI

35
3
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Motorcuların geneline asla bir şey diyemem genelleme yapmak düşüncesizliktir . Motorlu kuryelerin bir çoğuna dikkat edin bir anda sizi bıçaklanması muhtemel insanlar tarafından kullanılıyor. Başınıza bela almak istemiyorsanız muhatap dahi olmayın . Muhatap oluyorsanız da sırtınızı salam bir tarafa yaslayıp silahınızı hazırlayın o az önce aslan kesilen kuryenin başınızdan hızlıca uzaklaştığını göreceksiniz.

19
0
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Motokuryenin trafik tartışmasında adam öldürmesinde ve bu tip trafik cinayetlerinde Devletimizin de suçu var. Çünkü çok caydırıcı ürkütücü cezalar verilmiyor. Cinayete en az 40 yıl indirimsiz televizyonsuz radyosuz tek kişilik hücrelerde en ağır ceza verilmesi gerekir.

14
0
yanıtYanıtla
Coşkun aydogan:

Önceden taksici dolmuşçu.. buna ek ilave motokuryeler eklenebilir..

10
0
yanıtYanıtla
Murat Çita:

cinayet haberlerinin siradanlasti tek.ulke turkiye

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title