Haberler
Güncelleme:

Okullar bugün tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı tartışmalara noktayı koydu

Öğretmenlere yönelik artan şiddete tepki göstermek için bazı öğretmenler bugün iş bırakacak. Okulların cuma günü tatil olduğu iddiasına ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri açıklama yaptı. İddialar yalanlanırken okulların açık olacağı vurgulandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (103)

Tamer Ozsan:

çocuklara az önce bilgi vermişler yarın okula gelmeyin diye. Yok yazacaklarmı diye sordum evet dedi. peki öğrenciye gelmeyin diye söyleyen okul yönetimi çocuklara devamsızlık yazarken, öğretmen görevine gitmeyince soruşturma açıp 1 günlük ücretini kesecekmisiniz diye soruyorum.

332
563
yanıtYanıtla
Gökhan Eker:

Ben öğretmen değilim emekli devlet memuruyum. Bu sendikal ve anayasal bir hak. Yani anayasal hakkını kullanan bir vatandaşa memura kişiye ceza verilmez. Asıl sorgulanması gereken ilgili bakanlık bu demokratik eylemden üstüne düşeni dersi alıp da mı hareket edecek yoksa daha fazla mülteci ile daha fazla öğretmeni vatandaşı doktoru bizleri öldürtme yönünde mi irade beyan edecek.

yanıt14
yanıt0
vatandaş osman :

Ögretmenin o gün için alacağı ek dersler, nöbet ücreti vb. kesilir. Sendikal bir karar olduğundan soruşturma acamazlar. Hiçbir idareci veya öğretmen çocuklara gelmeyin demez, çocuk okula gitse de öğretmen bulamaz, o yüzden yoklama da alınmaz, ögretmen olmadığı için.

yanıt1
yanıt0
Delinin Çırağı:

Tamer bey, 10 civarı sendikanın aldığı eylem kararı. Sendikaların eylem, grev, lokavt hakları kanunla sabittir. Bu nedenle sendikalı öğretmenler (ki 10 sendika öğretmenlerin %80'i demek) isterlerse eyleme katılabilir. Eyleme katılan öğretmenlerin de elbette ek ders ücretleri 1 günlük kesilir.

yanıt0
yanıt0
Yasin:

Biz okula gelmeyin demedik. Velilere iş bırakacağımızın bilgisini verdik sadece. Ve evet bir günlük ücretimiz kesilecek. Umrumuzda mı sence ücret? Veliler okul basıp öğretmen dövüyor, öğrenci öğretmen vuruyor siz ücret soruyorsunuz. Yere batsın ücreti. Çıkıp bir taneniz de öğretmenlerin hakkını savunan bir yorum yazmıyorsunuz.

yanıt876
yanıt188
Tamer Ozsan:

Bir insanın katledilmesine ve bu bir egitmense , senden bin defa fazla karşısındayım bunu bil. Ancak eğitim ve öğretim yapacağınız saatlerde bu eylemi yapmak yanlış. hafta sonu yapabilirsiniz.

yanıt199
yanıt504
Tamer Ozsan:

Vatan için görev yapan şehit olan polisin, askerin arkadaşları görev yerlerini terk ediyormu, greve eyeme çıkıyormu. Onlar ne yapsın üzülmüyor mu sence

yanıt233
yanıt384
Mustafa Ölmez:

Tamer bey yarın 1 gün çalışmadıkları için maaşlarında kesinti olacak.

yanıt33
yanıt1
Halit Çelebi:

tamer asker ile polisin öğretmenlerle görevi bir mi asker polis ölümü bile bile gitmiyor mu öğretmenler savaşa mı gidiyor neden öldürülsün

yanıt330
yanıt113
gürcan Balaban:

Önce asker, polis, öğretmen ayrımını iyi yapalım hepsi kutsal meslekler ancak hepsinin farklı görevleri var. Asker ve polis ülkeyi koruyor ona göre eğitim alıyor. Öğretmen eğitim işiyle ilgili bildiğiniz gibi ancak şöyle de yapabiliriz öğretmende asker ve polis gibi silah tasiyabilsin kendini koruyabilsin hem iş bırakmak zorunda kalmazlar hem kendilerini koruyabilirsiniz.

yanıt140
yanıt38
Mehmet Dinler:

savaştaki asker öldü diye grev mi olur? okul, savaş bölgesi mi? biz şehit verdiğimizde yasımızı tuttuk, arkasından ağladık, tabutunu sırtladık, arkada kalnlara sahip çıktık. öğr olduk vatana başka türlü hizmet etmek istedik. bunu da bilgimizle yapalım dedik canımızla değil. biz sence teröristlerle mi uğraşıyoruz? eğer çatışmaya gitmek isteseydim asker olurdum. biz demedik mi savaşlar dursun insanlar ölmesin ama ne yapalım? maskat burada ses çıkarmak ki ses çıkmış herkes bir fikir belirtiyor.

yanıt66
yanıt18
Yasin:

Haftasonu nasıl bir eylem yapabilirdik bu soruyu cevaplar mısınız? Okul bırakma eylemi bu.

yanıt39
yanıt9
İzmarit:

Sitede çok öğretmen var yoruma unlike atılmasından anladım.

yanıt16
yanıt36
Ercan Zorlu:

Tamer bey size zahmet olacak ama bir gün çocuğunuzla kendiniz ilgilenin okulda verilen eğitimi bir günlüğüne çocuğunuza siz verin bakalım öğretmenlik nasıl oluyormuş. Öğretmenler için okullar artık güvenli değil ve şunu bilin eğer öğretmen güvende değilse ülke güvende değildir. Gelecek güvende değildir. Ayrıca öğretmen ile asker polisi karşılaştıracak kadar da düşüncesiz olamazsınız. Öğretmenler ölüyor anlamıyor musunuz! Bu kadar kıt bir düşünceye sahip olmayın ve öğretmenliğe düşmanlığınızı bu kadar belli etmeyin yazıktır size.

yanıt60
yanıt18
Hasan DOGANCAY:

evet ücreti kesilecek içiniz rahat olsun. gerekirse soruşturma da açılır kanun yönetmelik neyse uygulanır o konuda da içiniz rahat olsun. artık sesimizi duyurmalı ve bu şiddete dur demeliyiz.

yanıt42
yanıt8
Fırat NAMLI:

Tamer Velimiz, öğrencilerimize okula gelmeyin demeyiz, sadece biz yarın okulda olamayacağız deriz....okullarımız açık, öğrenciler gelsinler...eyleme katılan eğitim çalışanları ücret kesintisini ve verielcek cezaları bilerek eyleme katılacaklardır...sen rahat ol....

yanıt29
yanıt4
Nuri Aga:

Tamer Ozsan öğretmenler hafta sonu nasıl iş bırakma eylemi yapabilir? Ayda mı yaşıyorsun sen

yanıt27
yanıt3
Hüseyın Taşer:

Bu ne saçmalık öğretmenlere derhal soruşturma açılmalı. Bu ülkede yıllarca askeri ile polisi ile şehit verdık. eğitim önemli diyor lar. ama maalesef

158
541
yanıtYanıtla
Gökhan Eker:

Şehit verdik de çok mu güzel oldu. Hoşuna gitmiş gibi yazmışsın. Biz buna karşı vatan sağ olsun gömün diyeceğimize her şehitten sonra kaç siyasi istifa etti bunlar orda değil de direk suriyedeki kurulmuş olan kürdistan ın tepesine inselermiş daha mı hayırlı olurmuş gibi sorgulamalar yapsaydık lüzumsuz yere değil lüzumlu yerlere şehit verirdik.

yanıt0
yanıt1
pederpan:

Fırat günay sen öğretmen misin. Şu tavra bakılırsa daha ya değilsin ya da daha olamamissin.

yanıt7
yanıt3
pederpan:

Burada öğretmen olduğunu söyleyen, okullara ders vermeye gitmeyenler, hani eyleme gideceksiniz ne oldu. Sıcak yataktan çıkıp gitmek zor mu geldi. Elinize almışsınız klavyeleri kahraman mi olacaksiniz.

yanıt19
yanıt9
Fırat Günay:

peterpan 22 yıllık öğretmenim boş boş yorum yazma. Ülkede artık terör estirme boyutuna gelmiş mülteciyi eleştirmeyip benim sendikal haklarımı eleştirmek sen ve senin gibilerin haddi değil.

yanıt19
yanıt6
Fırat Günay:

gel aç bekliyorum

yanıt179
yanıt52
Luton Town:

Hüseyin şimdi elindeki klavyesi sessizce yere bırak. Korkutma bizi.

yanıt107
yanıt30
Yasin:

Aynen soruşturma açın bize.

yanıt128
yanıt35
Manavgat Antalya:

Keşke güvenlik sorunlarına neden olanlara daha ciddi bir soruşturma ve sizin gibi sorumluları değil de tepki verenlere sataşanlara soruşturma açılsa!

yanıt38
yanıt8
Hasan Turk:

Nerde akp li var hak hukuk olmayinca asker polis ayagi yapiyor karsi cikiyor arkadas asker polis gorevinde sehitlii var.pkk yuzlerce ogretmeni katletmedimi..okulda olan olay dogrumu ne alaka nasil insansiniz siz.

yanıt0
yanıt0
Nuri Aga:

Bak bak bak soruşturmadan da haberi var

yanıt1
yanıt0
Özgür Sevindik:

Ögretmenlerinde pek umurunda sanki meslektaşlarına yapılan resmen 1 gün olsun yatma peşindeler neden. Cumartesi. Yada pazar protesto edilmiyor adamın ölüsünden dahi nemalanıyorlar

125
350
yanıtYanıtla
ayten sağdıç:

sizin aklınızda tahtamı eksik?? hafta sonu okulmu var ?boş olan okula gitmeyerekmi protesto edecekler? yazık aklına. bu akılla bugüne kadar nasıl yasadın

yanıt0
yanıt2
Yasin:

Cumartesi Pazar evden mi iş bırakacağız pardon? Umurumuzda olmadığını nerden biliyorsun? Bu kanıya nerden vardın oturduğun yerden?

yanıt178
yanıt44
Kenan Tepretoğlu:

Özgür Sevindik: cumartesi, pazar devlet okulları açık mı ki, ses getirsin isteniyor bu eylem, neyse kime ne anlatmaya çalışıyorum ya

yanıt126
yanıt32
Mesut Tepesu:

Bir şeyi de bilmeyin arkadaş. Bak bütün büyüyü bozdun. Biz de birini öldürseler de dersten kaçalım diye fırsat arıyoruz. Hey Allah'im ya.

yanıt45
yanıt9
fuat çetin:

tatil günü iş bırakma eylemi...iyi fikir

yanıt41
yanıt3
Luton Town:

Herbibokolog Prof. Dr. Özgür Sevindik konuşuyor. Sessiz olun.

yanıt32
yanıt9
Halil Yılmaz:

Tespitte kusur yok

yanıt6
yanıt10
Nuri Aga:

Seninki öğretmen kıskançlığı gibi geldi bana özgür sevindik. Adamlar haklı. Hafta sonu iş bırakma eylemi olabilir mi?

yanıt16
yanıt5
Slappingnoob:

Okullar acik ama Ogretmenler grevde olacak durum bu sanirim soyleyemiyorlar. ogretmen oldukten sonra istersen 1 trilyon yil ceza ver bir anlami yok. yilanin basini kucukken ezeceksin.

134
13
yanıtYanıtla
emmi:

öğretmen mesaj atmış ben yarın yokum diye.şimdi çocuklar boş duvarlara bakmak için mi okula gidecek

73
59
yanıtYanıtla
Luton Town:

Nihayet kendinin boş bir duvar olduğunu anlayan bir veli.

yanıt52
yanıt23
Manavgat Antalya:

AAAA! Okulda öğretmen mi lazımmış? İlginç! Ucundan sald/rmaya ve öldrmeye başladılar ona canınız sıkılmadı da duvar manzarasını mı beğenemediniz!

yanıt0
yanıt0
Nuri Aga:

Yollama kardeşim çocuğunu. 1 gün de sen evinde bak. Nasılsa öğretmenleri çoğumuz bakıcı olarak görüyoruz.

yanıt0
yanıt1
Evvab:

çoluk çocuk öğretmen oldu. eskidendi o öğretmenlik kutsal lafları. kimse kusura bakmasın. bizde çocuk okutuyoruz öğretmenleri de görüyoruz. yarın grev yapınca öğrenciler ne yapacak. kimi cezalandırıyor yada tepkiniz kime. haftasonu bir basın açıklaması da yapıla bilirdi.

40
90
yanıtYanıtla
tugrul goksu:

Size katılıyorum. Bence sizi yetiştiren öğretmen yarın eyleme katılmamali. Zira bazı konulara daha fazla deginip ogrencikerini bilgilendirmeli. Mesela insan hak ve özgürlükleri, manevi değerler gibi

yanıt7
yanıt4
gürcan Balaban:

Tepkimiz okulların güvenliğinin olmamasına yarın başından atmak için gönderdiğin çocuğuna öğretmene sıkılan kurşun isabet ederse napacaksin.

yanıt74
yanıt11
hasmet burak:

okulda öğretmen öldüren bir nesil yarın da seni sokakta öldürür. biz seni de korumak için eylem yapıyoruz.

yanıt0
yanıt0
Evvab:

al işte okuduğunu anlamayan bir öğretmen. ben size tepki göstermeyin demiyorum hafta sonu da bir basın açıklaması ile tepkinizi yada isteklerinizi pekâlâ dile getirebilirsiniz. hafta içi bu eylem öğrencinin Veli'nin Hakkına girmektir. öğretmen dediğin grev yapar gibi eylem yapamaz.

yanıt14
yanıt29
Evvab:

lafa bak başından atmak için gönderdiğin ne demek yazıklar olsun senin gibi öğretmene de seni öğretmen yapana da. sen öğrencilerine bu gözle bakıyorsan bırak o mesleği hak etmiyorsun.

yanıt0
yanıt0
Evvab:

bir öğretmen başından attığınız çocuklar diye bir cümle kuruyor ve an itibari ile 48 beğeni alıyorsa çok ciddi bir sorun var demektir.

yanıt15
yanıt14
Manavgat Antalya:

ÖĞRETMEN öldrüldü! Keşke anlayabilseydiniz! Keşke! ...

yanıt17
yanıt5
Manavgat Antalya:

Öğretmenin ve sizin çocuklarınızın canına kastediliyor! Siz bunu anlayın da sonra başkasına bakarız!

yanıt0
yanıt0
Evvab:

Manavgat bir öğretmenin öldürmesini bizde istemeyiz hatta değil öğretmen suçsuz yere kimse öldürülmesin. benim tepkim yarın okullarda ders bırakma eylemi. bunun nesini anlamıyorsunuz. sendika temsilcileri bir basın açıklaması yapar hafta sonu taleplerini dile getirirler. sen buna takılacağına bir öğretmenin başından attığınız çocuklar cümlesine takılsan daha mantıklı olur

yanıt7
yanıt22
Manavgat Antalya:

Cuma günü yapmayı daha uygun görmüşler! Kendi tercihleri. Saygı duymayı öğrenebilirsiniz mesela!

yanıt22
yanıt7
Nuri Aga:

Evvap başından attığınız diyen doğru demiş. Çocuğu yolla okula kapı kapı gün gez, avm gez. Nasılsa çocuğun yeri belli. Okulda bakıcıları var.

yanıt1
yanıt0
Turan Şahin:

adı üzerinde işi bırakma eylemi,c.tesi veya pazar iş başında olmayan öğretmenin işi bırakma eylemi olmaz,bu eylem mesai saatinde olur,bilmeyenlere duyurulur,

71
16
yanıtYanıtla
Adem Dikmen:

Öğretmen bir nesli inşa eder ögretmenlerimizin yanındayız.

68
11
yanıtYanıtla
Can Kan:

Gördük nesli sayenizde Z kuşağı

yanıt13
yanıt15
İzmarit:

Kendi kendilerine tatil ediyorlar. Birşey yapmak istiyorsanız cumartesi pazar yapın. İş günü yapılmaz böyle şeyler.

13
57
yanıtYanıtla
Manavgat Antalya:

Sen yapma! Yapanın kendi kararı! O kadar çok şey biliyorsanız buyrun şid deti önleyin!

yanıt12
yanıt6
Mevlüt:

Bu eylemin nesini savunayım. Sizin sendikalarınız yok mu şiddet eylemleri artıyorsa çözüm önerisi sunsunlar hem bunu basın açıklaması yoluyla hem de hükümete sunsunlar. Okula gitmemek çözüm mü. Zaten yılın yarısını izinli geçiriyorsunuz

16
49
yanıtYanıtla
Manavgat Antalya:

Bir söz duyunca önce söze bakmak lazımmış sonra söyleyene...

yanıt5
yanıt3
Turan Şahin:

yorumlara bakıyorumda, hepsi öğretmenlere yüklenmiş,öğretmenlerin sendikası var ise,grev hakkı var ise vede bu kanunen hakları ise,yorumcular boş yazıyor,tabiki öğretmenler yeri geldiğinde grev kararı alan sendikalarına uyacaklar,bundan doğal ne olabilir,askerin sendikasımı var,polisi bilmem sendikası varmı yokmu,sanırım yok,

53
7
yanıtYanıtla
Serdar Ünal:

Zaten sende toplasan 4 ay çalışıyorlar. Çalışmamak için bahane arıyorlar, salla başı al maaşı

12
47
yanıtYanıtla
tugrul goksu:

Siz de isterseniz öğretmen olabilir 4 ay çalışıp keyfinize bakabilirsiniz. Ancak belirli şartları sağlamanız lazım ki bu kadar iddialı konuştugunuza göre eminim bu şartlar sizde fazlasıyla bulunmaktadır

yanıt6
yanıt2
Dizar Tokkaş:

Sana cevaba gerek yok.

yanıt25
yanıt5
gürcan Balaban:

Öğretmen senden çok senin çocuğunu görüyordur emin ol.

yanıt23
yanıt5
Mevlüt:

Demek ki öğretmenler tarafından daha ilkokul çağında iken iyi eğitim verilmiyor ki bu öğrenciler bu veliler öğretmenlere şiddet gösteriyor. Yani öğretmenler biz nerede hata yaptıkta bu şiddet gösterene zamanında şiddet göstermemesi için iyi bir eğitim vermedik diye düşünmeleri lazım

11
47
yanıtYanıtla
Luton Town:

Sikolog Mevlüt konuşuyor, dinleyin.

yanıt10
yanıt4
gürcan Balaban:

Eğitim ailede başlar birazda biz veliler çocuklarımızı nasıl eğitiyoruz diye düşünmeliyiz.

yanıt33
yanıt3
Ömer:

Grev bir sendikal haktır ve kanunlarla belirlenmiştir. Boş boş konuşmayın çocuklarınıza 1 gün de siz bakın. Beğenmiyorsanız mahkeme orda eğer varsa hakkınız gidip arayabilirsiniz. Biraz saygı lütfen!

45
11
yanıtYanıtla
Vatandaş sade:

satın alınmış vatandaşlık ile gelip ülkenin 75 yaşındaki öğretmeninin olmuesine sebep olan kim yada kimlerse oturup düşünün

49
6
yanıtYanıtla
Ali Şakalar:

Bir ara biz sağlıkçılar ile asker polisi kıyasladınız şimdi de öğretmenler ile mi kıyaslıyorsunuz? Şurada bu kıyası yapanlar lütfen saçmalamayın. 1 gün okul olmadı diyelim iş bıraktılar ne olacak ülkece eğitimsiz mi olacaklar? Her şeyde ilk, okullar kapatılırken sesi çıkmayanlar 1 gün eylem var deyince aslan kesiliyor ne kadar saçma.

35
7
yanıtYanıtla
BERAT HALİD:

Öğretmen değilim ama düşüncem: Öğrencinin yok yazılmasımı? okullarında başlarında birinin yok olmasımı daha kötü? Adamın derdine bak benim çocuğum yok yazılacak. biraz omurgalı olun da emanet ettiğiniz çocukları idare etmeye çalışan kişilere sahip çıkın!

35
5
yanıtYanıtla
Manavgat Antalya:

Allah razı olsun! Gözüm bir insan yorumu gördü! Diğerleri robot veya yapay herhalde!

yanıt10
yanıt3
Blackened:

Vatandaş adliyeye, karakola, hastahaneye girerken x-ray den geçiyor. En ufak şiddete hekim iş bırakıyor. Çocuklarını emanet ettiği öğretmeni koruyan en ufak mekanizma yok, dileyen dilediği gibi silahla bıçakla okula gelip öğretmenin canına kastedebiliyor, giden can olunca tepki gösteren öğretmene "asker, polis iş bırakıyor mu?" "Hafta içi ders mi bırakılır" tatavası yapılıyor. Kardeşim o zaman bize de silah verilsin, biz de kendimizi savunalim ne dersin?

32
4
yanıtYanıtla
Mustafa Gürak:

Sevgili öğretmenlerimiz,Bazı kendini bilmezlerin gereksiz yorumlarına kulak asmayın.Biz Atatürk sevdalısı ve CUMHURİYET bekçileri veliler gönülden sizlerleyiz.

27
9
yanıtYanıtla
Muck 07:

Bende öğretmenim, Allah rahmet eylesin, Ama Cuma saatine ders koyup erken çıkmaya bile kızan aynı müdur bugün çocuklara yarın öğretmen ler gelmeyecek diye biliyor. Ben geliyorum İş günün de olacağına cumartesi meydanda olabilirdi. Peki Sinan Ateş için niye yapilmadi

9
16
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Ya Bi git işine...

yanıt1
yanıt1
Manavgat Antalya:

Partisi meclisi protesto edebilirdi!

yanıt5
yanıt1
Sercan Kara:

@Halit Çelebi bi düzeltme yapayım asker, polis ölümü göze almaz vatan için şehit olmayı göze alır. Öğretmenlik kutsal meslektir yapılan yanlışa sadece öğretmenlerimizin değil tüm vatandaşlarımızın tepki göstermesi lazım ayrıca.

18
2
yanıtYanıtla
Ibrahim Çuvaş:

Benim eşimde okulda okul aile Birliğinde çalışıyordu neden öğretmenlerin üzerine bu kadar çok gidiyorsunuz siz evde bir veya iki çocuğunuza bakamazken öğretmenlerimiz kaç çocukla uğraşıyor okulda kusura bakmayın ailelerde suç yokmu eğitim ilk önce aileden başlar öğretmenlerin evet eylem yapmasında ne varki öğretmenlerimiz bizim baş tacımız çocuklarımıza eğitim veren öğretmenin suçu ne öğretmenlerimiz ya veliler tarafından darp edilip dovuluyor yada öğrencisi tarafından öldürülüyor

16
4
yanıtYanıtla
Recep Ertuğrul:

Okullar tatil olmasa ne olacak, öğretmen yok ki ders işlensin. Keşke tatil olsaydı. Boş okulda öğrenci ne yapacak ben göndermeyeceğim çocuğumu zaten.

14
3
yanıtYanıtla
Hasan Turk:

Ogretmenlerimize destek icin ogrencilerime yarin okula gonullu gondermiyorum...

10
7
yanıtYanıtla
Can Kan:

İki lafın biri hep aynı kutsal meslek, hakkını veren yok ama ağzı olan söylüyor, ne alaka grev için okul kapatmak, neymiş okullar acıkmış, MEB görevini yap, bu ulkede hergün biri ölüyor herkes sizin gibi grev yapıyor, niyetiniz kalbiniz bozuk,bize hikaye anlatmayın Öğretmenler herkes bakın siz dalgasına

5
12
yanıtYanıtla
Melek:

Özgür ne içtin sen

14
2
yanıtYanıtla
ismail bey :

Doktorlardan sonra, birde bunlar çiktı... 74 yaşinda adam, nasil görevde imiş... Bankacilık islemi veya tapuda bile işlem yapması için akıl raporu alması lazımken, nasıl okul müdürlüğü yaptırılmış.... Bu olay üstünden yabancı düşmanlığı yapılmak isteniyor... Bizim vatandaşlarımızda avrupada hor görürse kızıyoruz. Almanyada 3 milyon Türk var...

5
9
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Lan olum orası özel okul. Demekki adam işinin ehli ki o yaşa kadar tutuyorlar. Devlette olsa zaten çalışamaz.

yanıt1
yanıt4
Bülent Ünlü:

Sayın Özgür SEVİNDİK boykot iş günü yapılır. ne demişler ZİHNİ FUKARA OLANIN ,FİKRİ UKALA OLURMUŞ..Harikulade bir zihinden müthiş çıkarımlar

6
5
yanıtYanıtla
pederpan:

Yorumlara bakıldığında öğretmenler, eyleme gitmemiş hepsi oturduğu yerden habere yorum yazmanın peşine düşmüş:))

6
0
yanıtYanıtla
kripto para:

ögretmen doktor asker polis dünyanin en kutsal meslekleridir. gerisi teferruattir.

3
2
yanıtYanıtla
Gökhan Özen:

Kadına şidde, doktora şiddet, öğretmene şiddet vb. olaylar maalesef adaletin bittiğinin,cezaların yetersiz kaldığının ama en acısı eğitim sisteminin ve aile kavramının ne kadar zayıfladığının acı bir resmidir. Asker ölümü bile bile maaş alıyor diyenlerin de eğitimci olmasıda çok acı ,kimse para için ölmez. Maalesef acı ama gerçek oradaki askerinde şehit olması yine adalet ve eğitimle alakalı... Tüm eğitim camiasının başı sağolsun.

1
3
yanıtYanıtla
ÖzOf:

Sağlık çalışanları da çok kez grev yaptı. Ayrıca sendikalar söylüyor grev yapıyoruz diye. Ülkede her gün öğretmen öldürülmüyor hakları varsa yaparlar.

0
4
yanıtYanıtla
pederpan:

Şunu da yazmak isterim bu şiddet karşıtı öğretmenlerimizin de okulda, çocuklara şiddet yapmaması gerekiyor, fiziki ya da psikolojik. Malum örnek olacaksınız ya.

3
1
yanıtYanıtla
Blackened:

Şiddet mi? Sıra dayağı çekip sırtta cetvel parçalayan öğretmen kalmadi tamam? Senin aklın ilkokul sıralarında kalmış. O zamanki öğretmene veli ceket ilikliyordu, şimdi okula gelen veli çocuğuma sesini yukseltemezsin diyor. Sen de onlardan birisin anlaşılan

yanıt0
yanıt0
pederpan:

Hiçbir meslek sahibine kimse zarar vermesin, herkes ekmeğinin peşinde. Ama herkes işini doğru yapsın. Bazı öğretmenlerin yorumlarından da anlaşılacağı gibi daha öğretmen olamamışlar, yazık.

3
1
yanıtYanıtla
Luton Town:

Pederpan öğretmen ataması yapacak. Sıraya geçin.

yanıt0
yanıt2
Luton Town:

Öğretmene düşman bir millet öğrenmeye de düşmandır. Müslümanım der ama ilk emri “oku” olan Kuran’dan haberi yoktur. Bir öğretmen olarak her zaman eğitimin çocuktan değil yetişkinden başlaması gerektiği taraftarıyım. Buradaki yorumları benim miniklere okutsam öğretmenim bunlar nasıl insanlar der. Bir adam öldü, sinirden çıldırmak üzereyim.Hala nasıl tatil muhabbeti yapabiliyorsunuz?

1
0
yanıtYanıtla
slim shady:

Ben göndermedim okula. Devamsızlık filanda çok önemli değil. Öğretmenler bizim önemli değerlerimizdir. Doktorlarda aynı şekilde. Sahip çıkıp destek vermeliyiz.

1
0
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Greve giren öğretmenlerin işe gelmedikleri gün ve hafta mesaisi tamamlanmayacağı için cumartesi pazar günü dahil o günkü ücretleri maaşlarından kesilsin, sorumsuzca davranarak çocuklarımızı eğitimsiz bırakan mağdur edenlere ücret verilmesini biz halk olarak istemiyoruz hakkımzı onlara helal etmiyoruz

0
1
yanıtYanıtla
Hüsnü CAN:

Bana kac para ucret veriyorsun tamer ? Iade edeyim. Yemek parani, servis parani, diger sosyal hak parani geri vereyim diyecektim ki boyle bir paranin zaten olmadigini hatirlardim. Maasi iade edeyim diyecem ama o da hizmetliden az. Kendi cocuguna bakmak mi zor geldi ? Mesele bu mu. Yoksa sende nişanyan gibi kursuna dizin emri mi verdirtecen. Ucreti degil maasi kesin komple. Hatta basiniza calin

0
0
yanıtYanıtla
atilla çekiç:

öğretmensiz açık

0
0
yanıtYanıtla
Osman Şen:

yorumlarda yazanların hepsi boş.idam yasası çıkmadıkça bu işler düzelmez.

0
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Zaten eğitim seviyesi sıfır birde bunu getirin temelli sıfır olsun. Doktorlar gibi işlerini hiç yapmasın. Tebrik ediyorum. Bizim millete müstahak.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title