Haberler
Güncelleme:

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi

8 ilde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin "bahar aylarında kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları" çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik düzenlenen "Bozdoğan-28" operasyonlarında 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi. Mağaralarda el yapımı patlayıcılar, yüzlerce mühimmat, pompalı tüfek ve kilolarca amonyum nitrat ile C4 patlayıcı ele geçirildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

mardinli yiğit:

terör sorunu olmasaydı operasyonlara harcanan paralar bütçede kalırdı, o zaman almanya'yı 2'ye katlayacak kadar müreffeh bir ülke olurduk.. en güzel hastaneler, en güzel okullar, en güzel yollar biz de olurdu..

151
34
yanıtYanıtla
Orhan D:

Amaç bu zaten. Kürt kardeşlerimizle bizleri birbirine düşürmek kırdırmak için ellerinden geleni yapan Şerefsizler var. Düne kadar Sağcı solcu, Türk Kürt, Alevi Sünni, Zengin Fakir diye birbirimizden ayrıştırmaya koparmaya çalışmadılar mı? Biz birbirimizi yerken Avrupalılar bizi seyrediyordu. Dünde böyleydi. Bugünde böyle..

yanıt85
yanıt4
OkuYorum:

Jy, pkkyla bir kez barış denemesi yapıldı. (bakın kürt demiyorum pkk diyorum, çünkü kürtler vatanı uğruna canını verir, asker öldürmez). Ama pkk o dönem doğuda barışa değil de savaşa hazırlandı, asker içindeki fetöcüler de buna göz yumdu. Hendekler, silahlar, bubi tuzakları ile doldurdu pkk heryeri. Terör örgütüne o şans bir kere verildi, o da vatan evlatları şehit olmasın diye. Ama o barış denemesi, pkknın doğuyu almadan silah bırakmayacağını kanıtladı.

yanıt11
yanıt1
haksız mıyım:

Allah fırsat vermesin hainlere. bunlar hem din hem devlet düşmanı. mehmetçiğe bravo...

117
36
yanıtYanıtla
masteng aston:

Dini kullanip vatani milleti soyanlarla pkk arasinda fark yok

yanıt6
yanıt8
Adam Bey:

Allah Mehmetçiğe güç versin. Biz uyurken DEMPKK ile mücadele ediyor. Ne mutlu Türküm diyene!

68
12
yanıtYanıtla
Harun Ateş:

kackilometre alan kardeşim jetneişe yarasın dağlık bölge bomba bile faydasız kalıyor

36
1
yanıtYanıtla
erco erco:

Süleyman Soylu ülkede hic terörist kalmadi diyordu.

4
7
yanıtYanıtla
masteng aston:

Davar guduyordu.

yanıt2
yanıt3
NEFER OGLU:

o vatanın ekmeğini yiyip suyunu içen kuduruyor. çatlayın terörist ve sevicileri.

9
0
yanıtYanıtla
Vatansever:

Elinize kolunuza bileğinize sağlık acımayın bu kansızlara Mümkünse leşleri ülkemize sokmayın dağda o kadar aç Kurt çakal var bari bir işe yarasınlar

8
1
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

İsteyen sadist desin, isteyen manyak desin ama bu kadar vicdan fazla. İsrail masum çoluk çocuğa fosfor bombası kullanıyor ama ben misket bombası, napalm, fosfor bombası atınca insan haklarına aykırı oluyor. Ya benim giden Mehmetçik'imin canı, sönen ocaklar ne olacak? Üstelik insan hakları insan için, hayvan hakları hayvanlar içindir; karşındaki insan da değil, hayvan da değilse, sadece parazitse neden bu kadar vicdan, neden bu kadar kuralcılık? Yakın gitsin.

7
1
yanıtYanıtla
Mehmet Mirdeslioglu:

Sezgin tanrikulunun açıklamasını merakla bekliyorum

5
1
yanıtYanıtla
Aydın Şenol:

bukadar kapsamlı bi oplerasyonda doğru düzgün mühimmat bulunammaış olması bile terör örgütünün lojistiğinin bitme noktasına geldiğinin ve artık sonunun geliyor olmasını gösteriyor allah mehmetciğin yardımcısı olsun

5
0
yanıtYanıtla
Mehmet Kılınç:

45 yıldır bitmedi mi bu mağaralar ,sığınaklar bu PKK ya ağır darbeleriniz.Neden bitmiyor ? Her gün teröre darbe !!

5
0
yanıtYanıtla
Mustafa Gümüş:

ne bitmez sığınak ve mağara varmış

4
0
yanıtYanıtla
Alaattin KALAFATOĞLU:

ALLAH GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YÂR VE YARDIMCISI OLSUN ????????????

3
0
yanıtYanıtla
Fondaşsavar:

Her delikten mühimmat çıkıyor. Bunlar ne için hazırlanmışlar böyle??? REsmen büyük bir çatışma başlatıp bölgeyi kan gölüne çevirmek isteyen İSrail ve Emperyalistler Neler planlamış böyle? Olan Kürtlere olacak bölgede onlar yaşıyor... Kendilerini ateşe atacak duruma sessiz kalmışlar.

2
0
yanıtYanıtla
Enver zincirkıran:

tunceli ne kadar cahil kandırılmaya müsait

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title