Haberler

Osman Tarık Özçelik kimdir? Halk Tv konuğu Osman Tarık Özçelik kaç yaşında, nereli? Osman Tarık Özçelik biyografisi!

Güncelleme:

Halk Tv'de hafta içi her gün yayınlanan, İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının bugünkü konuğu Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik oldu. Halk Tv konuğu Osman Tarık Özçelik kimdir ve Osman Tarık Özçelik kaç yaşında, nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Halk Tv konuğu Osman Tarık Özçelik kimdir? Osman Tarık Özçelik kaç yaşında, nereli?

İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının bugünkü konuğu Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik oldu. Birçok konu hakkında yorumlarda bulunan Osman Tarık Özçelik kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Osman Tarık Özçelik kaç yaşında, nereli, kimdir soruları araştırılıyor. Halk Tv konuğu Osman Tarık Özçelik kimdir? Osman Tarık Özçelik kaç yaşında, nereli? Osman Tarık Özçelik biyografisi! Detaylar haberimizdedir…

OSMAN TARIK ÖZÇELİK KİMDİR?

Osman Tarık Özçelik 1 Kasım 1962 tarihinde Alanya'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Alanya'da tamamlamıştır. 1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden Kimya Mühendisi olarak mezun olmuştur. Vatani görevini Ankara Etimesgut'ta yapmıştır.

Özçelik, iş hayatına 1985 yılında Gazipaşa'da sebze meyve komisyonculuğu yaparak başlamıştır. OFM Grup olarak tanımlanan aile şirketleri, 1992 yılında başladığı pazarlama satış faaliyetlerine halen Alanya'nın yanı sıra Ankara, Afyon, Kütahya, Antalya, Kemer, Manavgat bölgelerinde devam etmektedir. Aile şirketleri ayrıca, Alanya'nın sembol tesislerinden olan Çimen Otel ile turizm sektöründe, Antalya Merkezde kurulu Özel OFM Hastanesi ile sağlık sektöründe, endüstriyel düzeyde tropikal meyve üretimiyle tarım sektöründe de faaliyet göstermektedir.

Osman Tarık Özçelik, 8 yıldır bir sosyal sorumluluk faaliyeti olarak Alanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeliği görevini de yürütmektedir. Özçelik, aynı zamanda Alanyamızın marka değerlerinden Alanyaspor Futbol Kulübünün de aktif bir destekçisidir. Osman Tarık Özçelik temel eğitime büyük bir önem vermekte, merhum babası Hamit Özçelik adına yaptırdıkları orta öğretim okulunun her türlü ihtiyacına maddi manevi katkı vermeye devam etmektedir.

Osman Tarık Özçelik, 44 yıl önce üniversite yıllarında tanıştığı değerli öğretmenimiz Canan Özçelik Hanımefendi ile evlidir, 2 kız evlat babası, 1 torun dedesidir.

31.03.2024 tarihinde yapılan yerel seçimlere Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı olarak katılan Osman Tarık Özçelik, vatandaşlarımızın teveccühüyle Alanya Belediye Başkanı seçilmiş ve 5.04.2024 tarihi itibariyle resmen göreve başlamıştır.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Osman Tarık Özçelik İsmail Küçükkaya Osman Tarık Alanya Gündem Gündem Yaşam Politika Haberler

Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Kızılcık Şerbeti ekibi, uyuşturucu alırken polise yakalanan Feyza Civelek'e sahip çıktı

Kızılcık Şerbeti ekibi, uyuşturucu alırken polise yakalanan Feyza Civelek'e sahip çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title