Haberler

Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 14. Bölüm tek parça HD izle 26 Nisan Cuma!

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ı buluşturan yeni dizisi 'Gaddar'ın afişi yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek dizi ilk tanıtımıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti. Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 14. Bölüm tek parça HD izle 26 Nisan Cuma!

Çağatay Ulusoy'u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren ve geçtiğimiz haftalarda ilk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan Gaddar dizisi, Dağhan'ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor. Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 14. Bölüm tek parça HD izle 26 Nisan Cuma!

GADDAR KONUSU NE?

Çağatay Ulusoy'u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren ve geçtiğimiz haftalarda ilk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan Gaddar dizisi, Dağhan'ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

GADDAR OYUNCULARI

çok yakında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın yer aldığı Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin afişi yayınlandı. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla merakla bekleniyor.

GADDAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Korkut Kalender'in ölümüyle daha da kontrolden çıkar, delirmiş bir vaziyette saldıracak yer ararken Dağhan'ın Korkut için başka bir planı vardır. Dağhan amacına ulaşamadan planı ters teper, onu elinden kaçırır. Korkut Dağhan'a zarar verebilmenin daha kesin bir çözümünü arar ve aklına Aydan gelir.

Aydan ve Oya Ekber'in evinde güvende olduklarını sanıyorlardır ama aslında daha büyük bir tehlikeye düşmüşlerdir. Ekber Oya'nın onu kullanmaya çalıştığı şüphesiyle kendini kaybeder ve ona bir bedel ödetmek ister.

Dağhan, Korkut'u elinden kaçırınca ailesinin ve Aydan'ın güvenliğinden emin olmak için onlardan haber almaya çalışır ancak Aydan'a bir türlü ulaşamaz. Bu konuda Gürkan'dan yardım alır. Korkut kurduğu pusuyla Dağhan'ı ele geçirmeyi başarır. Amacı iki aşığı bir araya getirip acı çektirmektir.

Müdür, Kurt ve Enver birlik olup onları kurtarmak için uğraşırlar bu sırada Ekber'in engeline takılırlar. Dağhan Korkut'un elinde türlü işkencelere direnirken onlar pes etmeden Dağhan'ı aramaya devam ederler.

Aile, Davut'un ölümünü henüz atlatamamıştır ve bu haberle tekrar sarsılır. Fatma oğlunun güvende olması için Enver'den Dağhan'a yardım etmesini ister.

Bu sırada Korkut Leylâ'nın ihaneti ile ilgili ona hesap sormaya karar verir ama yine de onu incitmekten çekiniyordur.

Korkut olaylardan sıyrılmak üzere planlar yaparken Dağhan bu kez onu öldürmeye kararlıdır.

GADDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Davut'un ölümü ailenin üzerinde aşılması zor bir acı bırakır. Dağhan kendini suçlamaya başlar ve intikam yeminleri ederek Korkut'un peşine düşer. Herkes Dağhan'ın kendisine zarar vermesinden korktuğu için önlem alır. Enver işi kansız çözmek için uğraşır, Zakkumlara bir teklifle gider. Sonrasında Dağhan'ı saf dışı bırakarak Müdür ile plan yapar. Ama yaptıkları plan Şirketten gelen bir emrin engeline takılır.

Korkut Leylâ ile yakınlaşabilmek için babasının ölümünü, katilini araştırmaya başlar. Bu sırada onunla yeniden görüşebilmek için çabalamaya devam eder. Dağhan, Leyla ve Korkut arasındaki bağlantıdan haberdar olur, onu Korkut'tan uzaklaştırmak ister. Bu konu ikili arasında bir hesaplaşmaya döner. Leylâ'nın babasının ölümüyle ilgili öğrendikleri onu bir seçim yapmaya zorlar.

Dağhan ailesinin aldığı önlemleri aşarak soluğu Korkut'un yanında alır. Dağhan'dan alacakları intikam üzerine Korkut ve Kalender anlaşamazlar. Kalender Dağhan konusunda giderek endişelenir. Korkut cenazeden sonra Dağhan'ı bulur ve ona seçim yapması için bir oyun oynar, bu oyun Dağhan'ın intikam duygusunu daha çok harlar. Dağhan Korkut'u öldürmeye çok yaklaşmışken karşısında Şirket'in adamlarını bulur. İstediğini yapmak için Şirket'in verdiği göreve uymak zorundadır.

GADDAR CANLI İZLEME LİNKİ VAR MI?

Gaddar dizisinin FOX TV platformlarından izleyebilirsiniz.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Sümeyye Aydoğan Çağatay Ulusoy Onur Saylak Aydoğan Gaddar Fox Tv ulusoy Dizi Fox Televizyon Gündem Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title