Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel nerede görüşecek? Görüşme Beştepe'de mi olacak?

Güncelleme:

Merakla beklenen Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi detayları belli olmaya başladı. Görüşme öncesi en çok merak edilenler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel ile nerede görüşecek sorusu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel nerede görüşecek? Merakla beklenen Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi detayları belli olmaya başladı. Görüşme öncesi en çok merak edilenler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel ile nerede görüşecek sorusu oldu. İşte detaylar...

ERDOĞAN-ÖZGÜR ÖZEL GÖRÜŞMESİ NEREDE OLACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel arasındaki kritik görüşme, Ankara Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde olacak.

ÖZGÜR ÖZEL HANGİ KONULARDA GÖRÜŞECEKLERİNİ AÇIKLADI

CHP Genel Başkanı Özel, geçtiğimiz gün, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile önümüzdeki hafta planlanan görüşmede masaya yatıracağı konuları anlatmıştı. Belediyelerin sorunlarından, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) kararlarına uyulmasına kadar üzerinde konuşulması gereken önemli meselelerin olduğunu ifade eden Özel, dış politikaya da değineceklerini söylemişti.

Özel, "CHP yurt içinde ana muhalefet partisi sınırların dışına çıkınca Türkiye'nin partisi. Türkiye'nin dış politikada önemli sorunları var. Alman Başbakanı sosyal demokrat. Alman Cumhurbaşkanı sosyal demokrat kökenli. İspanya başbakanı sosyal demokrat. Sayın Erdoğan'ın dünyada temas ettiği pek çok lider sosyal demokrat, sosyalist. Bu konuda ben kiminin yardımcısıyım, kiminle aynı masadayım. O yüzden Türkiye'nin meselelerinin çözülmesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin önemli katkıları oluyor, olabilir. Çok uzun yıllardır terk edilmiş birtakım devlet geleneklerinin tekrar Türkiye'ye kazandırmak için son seçimin birinci partisi olarak üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getireceğiz. Hepsini Sayın Erdoğan'la görüşeceğiz. Önceliklendirerek oturacağız, görüşeceğiz. Sonuç alırsak bu diyalog kanalını açık tutacağız." ifadelerini kullanmıştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde "Ele alacağımız çok konu var." diyerek "Özgür Özel'e kapımız açık" mesajı vermiş, Özel ise "Nezaketten ve makama saygıdan asla taviz yok" diyerek "Kısa bir görüşme değil, uzun ve yapıcı" bir toplantı ümit ettiğini dile getirmişti. Özel, "Bundan sonra Türkiye açısından anlamlı olabilecek bir sürece gireceğiz." ifadelerini de kullandı. Karşılıklı sözler sonrası Erdoğan ve Özel arasındaki ilk temas 23 Nisan'da TBMM Resepsiyonu'nda gerçekleşmişti.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan Özgür Özgür Özel Beştepe Gündem Gündem Politika Haberler

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, Altan Tan ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, Altan Tan ve Ayhan Bilgen beraat etti

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 28 yıl 6 ay hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 28 yıl 6 ay hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title