Haberler

Ah Leyla Vah Leyla filmi oyuncuları kim? Ah Leyla Vah Leyla filmi konusu, oyuncuları ve Ah Leyla Vah Leyla özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Ah Leyla Vah Leyla filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Ah Leyla Vah Leyla konusu, özeti ve Ah Leyla Vah Leyla oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Ah Leyla Vah Leyla filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Ah Leyla Vah Leyla filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Ah Leyla Vah Leyla filmini izleyecek olanların merak ettiği Ah Leyla Vah Leyla konusu nedir, Ah Leyla Vah Leyla oyuncuları kimler ve Ah Leyla Vah Leyla özeti gibi konuları inceliyoruz.

AH LEYLA VAH LEYLA FİLMİ KONUSU NEDİR?

Leyla ve Kerem İtalya'da tanışıp evlenen genç bir çifttir. Pandemi sebebiyle tek başlarına evlenmişlerdir. Her şey normale dönünce sıra Leyla'nın ailesi ile tanışmaya gelir. Anne ve babasını kazada kaybeden Kerem için eşinin ailesiyle tanışmak büyük bir heyecan yaratır. Leyla ise oldukça gergindir. Tüm ailesini olduğundan çok farklı anlatan Leyla, yalanlarının ortaya çıkmasından, Sinan'ın üzülmesinden korktuğu için yolculuk boyunca geri dönmek için bahaneler üretse de bu karşılaşmaya engel olamaz. Dolandırıcı kardeş Levent yüzünden düştükleri nezarethane ile başlayan olaylar Yıldız yengenin ilk aşkıyla kaçmasıyla devam eder. Dindar görünen ağabey Mehmet'in kumarhane işletiyor olması arada kaynasa da Leyla'nın babası Kani'nin bitmek bilmeyen çapkınlıkları ve en sonunda büyücü halanın Kerem'e büyü yapma çabası bardağı taşıran son damla olur. Kerem, Leyla'yı terk eder. Şimdi tüm aile yaptıklarını telafi etmek için Kerem'i yolundan döndürmek için seferber olacaktır.

AH LEYLA VAH LEYLA FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

YÖNETMEN: GÜN DOĞAN SARI

OYUNCULAR: ASLI BEKİROĞLU, SİNAN ÇALIŞKANOĞLU, NECAT BAYAR, BETİGÜL CEYLAN, LEVENT SÜLÜN, CEREN TAŞÇI, NİLGÜN İSMAİLOĞLU, CANER ÇELEKSİZ, KUZEY ÇORBACI.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Sinema Kültür Sanat Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title