Haberler

Royal Halı Antalya'da Funda Arar Rüzgarı Estirdi

Güncelleme:

Royal Halı'nın Antalya'da düzenlediği bayiler toplantısında sahneye çıkan ünlü sanatçı Funda Arar davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Halı sektöründe AR-GE ve inovasyona yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Royal ve Pierre CardinHalı'nın, gelenekselleşen lansman toplantısına ilgi büyük oldu. Royal ve Pierre Cardin Halı 5. Bayi ve Lansman Toplantısı, Türkiye genelindeki 600 bayisinin katılımıyla Antalya'da düzenlendi. 2013 yılı yeni model ve desenlerin tanıtıldığı toplantı da ünlü sanatçı Funda Arar da şarkılarıyla davete renk kattı. Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı'nın ev sahipliğini yaptığı toplantı sonunda Funda Arar'a, Ebru Halı hediye edildi.

Yeni yıl trendleri ve hedeflerin paylaşıldığı Royal ve Pierre Cardin Halı Bayi ve Lansman Toplantısı'nda konuşan Royal Halı Genel Müdür Yardımcısı Aydoğan Yıldır, 2013 yılında da sektörde ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti. Yeni koleksiyonlarıyla bayilerden tam not aldıklarını ifade eden Aydoğan Yıldır, "2005 yılından beri sektörde antibakteriyel, üç boyutlu ve sigortalı halı projelerimizle ilkleri gerçekleştirdik. 2013 yılında da Ar-Ge departmanımızla geliştireceğimiz yeni ürünlerle halı sektörüne damga vuracağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pierre Cardin Funda Arar Royal Halı Antalya Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı?
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title