Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Yeniden Refah Partisi göndermesi! Paylaşımı alıntılayan AK Partili vekillere de teşekkür etti

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin ittifak davetinde bulunduğu Yeniden Refah Partisi'ne gönderme yaparak, "Kadına şiddetin önlenmesi kanununa savaş açanı ittifak ortağı yaptılar. Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz" paylaşımında bulundu. Saatler sonra Kılıçdaroğlu, "Paylaşımı alıntılayan AK Parti milletvekillerine teşekkür ederim. Panikle yazdıklarına göre, İletişim Başkanlığı da bu konunun ne kadar önemli olduğunun farkında." dedi.

Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 10 Mart'ta Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret ederek Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılımı için resmi davette bulundu. Görüşme sonrası Fatih Erbakan, "14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediklerini ifade ettiler. Yetkili kurumlarımızla değerlendirmeler yapıp istişare edeceğiz. Kendilerine de en kısa zamanda cevap vereceğiz" dedi. Binali Yıldırım ise "Çok faydalı bir görüşme gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

6284'ÜN KALDIRILMASI ŞARTI

Görüşme sonrası Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, "Bir ittifak yapabilmemiz için partilerin 30 maddelik şartları kabul etmeleri gerekiyor. Bunlardan bazıları: LGBT derneklerinin kapatılması, Tarıma ve çiftçilere destek verilmesi, 6284 kalkması, Süresiz nafakanın ortadan kalması, Ahlak ve Maneviyat öncelikli eğitim sistemi inşa edilmesi" paylaşımında bulundu.

Kılıçdaroğlu, Yeniden Refah Partisi'ne göndermede bulundu! Paylaşımı alıntılayan AK Partili vekillere teşekkür etti

"KADINA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ KANUNUNA SAVAŞ AÇANI İTTİFAK ORTAĞI YAPTILAR"

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımında, "Muhafazakâr genç kadınlara seslenmek istiyorum. Biz baskıcı olan her şeyden arındık, demokratikleştik. Onlar en baskıcı olanı yanlarına çektiler. Kadına şiddetin önlenmesi kanununa savaş açanı ittifak ortağı yaptılar. Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Yeniden Refah Partisi'ne göndermede bulundu! Paylaşımı alıntılayan AK Partili vekillere teşekkür etti

"ALINTILAYAN AK PARTİLİ VEKİLLERE TEŞEKKÜR EDERİM"

Saatler sonrasında bir paylaşımda daha bulunan Kılıçdaroğlu, "Paylaşımı alıntılayan AK Parti milletvekillerine teşekkür ederim. Panikle yazdıklarına göre, İletişim Başkanlığı da bu konunun ne kadar önemli olduğunun farkında. 6284'ün kaldırılmasına asla izin vermemeliyiz. Bu tüm kadınların ortak meselesidir." dedi.

Kılıçdaroğlu, Yeniden Refah Partisi'ne göndermede bulundu! Paylaşımı alıntılayan AK Partili vekillere teşekkür etti

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

AK Parti Politika Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Bakmadan Geçme

YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri!
Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

500

Yorumlar (13)

Mehmet Mirdeslioglu:

Sen sus kemal

12
12
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Gittt lannnn

10
8
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

rahmetli erbakanın kemikleri sızlıyor

11
5
yanıtYanıtla
Tuğrul Kademe:

yav kemal bey sen pkk destekcisi hdp ile ittifak yapiyorsun bld secimlerinde gorduk bsk aponun heykelini dikecez diyen teroriste ozgurluk istiyorsun ve hala konusuyorsun pess

4
4
yanıtYanıtla
Reis şeker:

İslam hukuku neyse sakın Erbakan onu uygulama çalışıyor İsviçre kanunları değil Allah'ın kanunları galip gelecek !

3
4
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Kadına şiddet yasası . Kadına şiddeti daha fazla arttırdı.. Chp nin asıl derdi Yeniden Refahın . LGBT ye karşı olması...

2
4
yanıtYanıtla
tuhaf işler:

Kadına şiddeti önleme kanunu dediğiniz İstanbul sözleşmesi yüzünden bir çok kadın maalesef hayatını kaybetti.. İstanbul sözleşmesi yanlış bir kanundu ve iktidar yanlıştan döndü

3
3
yanıtYanıtla
Erol Alp:

Oyumuz Yeniden Refah Partisine.

2
3
yanıtYanıtla
Başka Murat:

6284; kadının beyanıyla istenilen şahsi kayıtsız şartsız hapse atma maddesidir. Böyle bir uygulama, hukuksuzluk dünyada başka bir ülke de yok. Kadına siddet olmasın adı altında Turk erkeğine zulüm yapiliyor. Bu yasanın mimari gene SOL

2
2
yanıtYanıtla
Cengiz 44:

30 madde ve taviz vermeyen başkanı 81 il başkanıyla görüşme yapip ittifak icin gerekli yaptırımları isteyen yeniden refah partisini tebrik ederim. Hükümet kabul ederse kârlı çıkar güçlü üyesi olan bir parti ve milli görüş davasına sahip cikan bir liderle yol alacak.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title