Haberler

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Güncelleme:

Kocaeli'de 18 yaşındaki bir genç kızın şarampole devrilen kamyonetin kasasına boynundan iple bağlı ölü olarak bulunmasına ilişkin korkunç gerçek ortaya çıktı. 5 gencin gözaltına alındığı olayda, 22 yaşındaki T.A.'nın, genç kızla cinsel birliktelik yaşamak istediği, genç kızın bunu kabul etmemesi üzerine zanlının korkutmak için kızın boynuna ip bağladığı, ipin bir ucunu da kamyonete bağladığı tespit edildi. Baygınlık geçiren genç kızın öldüğünü sanan zanlının, kamyoneti uçuruma sürdüğü öğrenildi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde boynuna ip bağlı cansız bedeni, devrilen kamyonetin altında bulunan 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan'ın ölümünün ardındaki korkunç gerçek ortaya çıktı. 22 yaşındaki zanlı T.A'nın, birlikte alkol aldığı Rümeysa ile cinsel birliktelik yaşamak istediği, genç kızın bunu kabul etmemesi üzerine korkutmak için boynuna ip bağladığı ve tartakladığı, genç kızın bu sırada baygınlık geçirdiği, T.A'nın ise genç kızın öldüğünü zannederek cesetten kurtulmak için kamyonetin el frenini indirmesi neticesinde aracın 100 metreden uçuruma düştüğü bildirildi. Olaya ilişkin T.A'nın da aralarında bulunduğu 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

CESEDİ UÇURUMA DÜŞEN KAMYONET KASASINA İPLE BAĞLI HALDE BULUNDU

Olay, pazar günü gece saatlerinde Halıdere Eski Köy Yolu Caddesi'nde meydana geldi. Kamyonetin uçuruma düştüğü ihbarı üzerine bölgeye giden polis ve sağlık ekipleri, kamyonetin altında 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan'ın boynuna ip bağlı haldeki cansız bedeniyle karşılaştı. Özcan'ın cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Hasar gören kamyonet ise çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı.

Gölcük'te genç kızın ölümüyle ilgili 4 kişi gözaltına alındı

5 GENÇ GÖZALTINDA

Polis ekipleri soruşturma kapsamında T.A. (22), E.K. (20), Y.A. (20) isimli erkekler ile C.Ç. (20) ve K.N. (17) isimli kızları gözaltına aldı. Rümeysa Meriç Özcan'ın ölümünün ardındaki korkunç gerçek de emniyette ortaya çıktı.

Gölcük'te genç kızın ölümüyle ilgili 4 kişi gözaltına alındıRümeysa Meriç Özcan

KAZA SÜSÜ VERMİŞ

T.A. (22), E.K. (20), Y.A. (20), C.Ç. (20), K.N. (17) ve Rümeysa Meriç Özcan'ın cumartesi günü akşam saatlerinde buluştukları ve birlikte alkol aldıkları öğrenildi. T.A'nın bir süre sonra Rümeysa Meriç Özcan'ı da yanına alarak kamyonetle Yukarı Hereke bölgesine hareket ettikleri, T.A'nın bu ıssız bölgede Rümeysa Meriç Özcan ile cinsel birliktelik yaşamak istediği, genç kızın bunu kabul etmemesi üzerine zanlının korkutmak için kızın boynuna ip bağladığı, ipin bir ucunu da kamyonete bağladığı ve Özcan'ı tartakladığı bildirildi.

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktıRümeysa Meriç Özcan

BAYGINLIK GEÇİREN GENÇ KIZI ÖLDÜ SANIP KAMYONETLE UÇURUMDAN AŞAĞI ATMIŞ

Rümeysa'nın bu sırada baygınlık geçirdiği, T.A'nın ise genç kızın öldüğünü zannederek cesetten kurtulmak amacıyla hareket ettiği ve kamyonetin el frenini indirmesi neticesinde aracın yaklaşık 100 metrelik uçuruma düştüğü ortaya çıktı. 5 şüpheli, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gölcük Adliyesi'ne sevk edildi.

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktıRümeysa Meriç Özcan

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Gölcük Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Bakmadan Geçme

TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı?
Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

500

Yorumlar (37)

Deniz Bakırtaş:

Işıltılı hayatın sonu karanlık. Gençleri bu bataklıktan kurtarmanın yolu sağlam bir ahlaktır

1363
41
yanıtYanıtla
Emin Dinc:

1 - Haklısınız bazı kişiler, bazı olgulara karşı geliyor veya konuşunca suçluymuşuz gibi davranıyor lakin şuan 32 yaşındayım ve 3 yıl önce üniversiteden mezun oldum doğal olarak kendimden 8 yaş falan küçüklerle okudum. O yaştayken bazı olayları kavrayamıyoruz lakin yaşımdan dolayı onları görünce ne salak saçma hayat yaşadıklarının farkına vardım. En büyük neden, ailenin çocuğuna Türk kültürünü tam olarak empoze edememiş olması ve özgürlük adı altında çocuğunu rahat bırakmasından kaynaklı.

yanıt691
yanıt23
KARAYEL:

@Emin Dinc, Kardes sen 32 yasinda anlamamissin 64 yasindada anlamazsin cünkü sende bir noksanlik var! Bunun ne oldugunu kendine arastir ve düzeltmeye calis.! ÖZGÜR olmak ahlaksiz olmak anlamina gelmez Bende 55 yasindayim ve Cocuklarimi hem ÖZGÜR hemde AHLAKLI yetistirdim. insani degerleri cocuklarina asiliya bilirsen yeterli. Türk kültürü????

yanıt88
yanıt485
Songül Sürücü:

KARAYEL, 55 yaşındasın ne şimdi nede 70 yaşında bu adamın vermeye çalıştığı mesajı anlayacaksın ! Çünkü sen de arıza görüyorum. Bunu araştır dicem ama bu yaştan sonra sende bişey düzelmez.

yanıt376
yanıt30
Narter Nart:

Emin Dinç; Karayel; Songül Sürücü: 1980' lerden sonra bu ülkede yetişenler yada yetiştirilemeyenler dünyanın globalleşmesiyle de tamamıyle batı kültürü ile yetiştiler. Teknoloji, bilim ve toplum için özgün sanat üretilemediğinden batının kültürünün dominant olması kaçınılmazdı. okullarda değerlerimiz dersleri konulmasına rağmen ailede yaşanmayan değerlerin okullarda okutulmasının da bir anlamı olmadı. Boşu boşuna tartışıyorsunuz..Çünkü atı alan köprüyü geçti. Metastaz oluşmu. Dönülmez akşamdayız

yanıt84
yanıt8
MÜCAHİD:

emin songül narter karayel şurası muhakkatır ki çocuklar gençler güzel ahlaklı olmalı. Dünyanın neresine giderseniz gidin güzel ahlak insanı insan yapan şeydir. Çünkü hayvanda ahlak aranmaz. Güzel Ahlakın kaynağı imandır.Dini değerlerdir bunu türklükle felsefeyle veremezsiniz. "Din güzel ahlaktır"(hadis)

yanıt119
yanıt7
VATANDAŞ:

Çocuklara helal haram öğretilmedikçe... Su testisi su yolunda kırılmaya devam eder

462
31
yanıtYanıtla
Gökhan Veli:

Kısaca; Dinimizden ve aile değerlerimizden uzak yaşadıkça başımıza gelecek her şey olağandır.

yanıt161
yanıt9
Bidüşün:

Özgürlük ile ahlaksızlığı birbirinden ayırmadığımız sürece daha çok kadınlar ölecek malesef

456
15
yanıtYanıtla
Baba Yabgu:

Hızlı yaşamak bu değil her gün alkol alıpsikissokus değil

365
12
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title