Haberler

Elazığ'da maden ocağında göçük! Toprak altında kalan tüm işçiler kurtarıldı

Güncelleme:

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada toprak altında kalan tüm işçilerin kurtarıldığı ifade edilirken, olayda 1 işçinin yaralandığı belirtildi.

Elazığ'ın Alacakaya İlçesi Kayaönü köyü mevkiinde özel bir krom madeninde henüz belirlenemeyen bir nedenle göçük meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma, 112 Acil Servis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Göçük altında kalan işçilerin kurtarılması için çalışma başlatıldı.

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRATLE BAŞLATILDI

Elazığ Valisi Ömer Toraman, saat 10.04 sıralarında Palu ilçesi Kayaönü köyü civarında krom madenine ait bir işletmede göçük meydana geldiği ihbarının alındığını, ekiplerin hızla olay yerine intikal ettiğini söyledi. Vali Toraman, arama kurtarma faaliyetlerinin süratle başladığını ifade ederek, göçük altında kalan işçilere ulaşmak için arama kurtarma ekiplerinin yoğun şekilde faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA: TÜM İŞÇİLER KURTARILDI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, göçüğün Palu'ya bağlı Kayaönü köyü yakınlarındaki bir krom madeni ocağında sabah 10.00 sularında meydana geldiği belirtildi.

Madenin, Polay Madencilik'e ait olduğu ve ilk aşamada 4 madencinin göçükten etkilendiğinin kaydedildiği paylaşımda, bir madencinin kendi imkanlarıyla göçükten çıktığı aktarıldı.

Paylaşımda, "Olay yerine intikal eden arama kurtarma ekipleri, diğer 3 işçimizi de kurtarmıştır. Olayda bir işçimiz yaralanırken diğer işçilerin sağlık durumları iyidir. Konuyla ilgili inceleme başlatılmıştır. Göçükten etkilenen tüm işçi kardeşlerimize acil şifalar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Alacakaya Elazığ AFAD Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti?
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500

Yorumlar (41)

faruk merttürk:

Oy ver Türkiye. Bunlar daha fragman.

466
160
yanıtYanıtla
mert barlik:

Yardım veya Allah'tan rahmet dileyeceğine şu olaylara bile sevinip siyasetle yorumluyorsunuz ya,canınız cehenneme...

yanıt203
yanıt410
onur aksakal:

ülkemize oynanan oyunlara gelmeyin bunlar israilin işi

29
346
yanıtYanıtla
GAGS:

buna fikir mi diyorsun aytekin :)) ikisi de yok ikisi de :))

yanıt116
yanıt8
suleyman altıntaş:

israil abd ile birlikte yapay erozyon yapıyordur dimi. Tıpkı geçen sene 06.02.2023'te maraşta abd'nin yapay olarak gerçekleştirdiğini iddia ettiğiniz deprem gibi.

yanıt64
yanıt20
Şerif Ali:

Hep ŞERON'nun işleri. ŞERON kaçtığından beri felaketler bitmiyor.( Şeron Kemal KILIÇTAROĞLU'nun cumhurbaşkanın idasına göre CHP merkezine alınmayan kedisi.) Şero firarda.

yanıt9
yanıt21
Yasef Behar:

Yeter artık bu kadar saçmaliğa yeter artık Hersey israel işi Hersey Amerıka işi demek artık saçmalık …Deprem olur Amerıkan donanması nı suçlayanlar oldu şimdıkte Turkıye de olan bitenın faturasını Israel e keselım. Ne zaman kendımız yaptıklarımız hatalardan sorumlu olacağız

yanıt23
yanıt2
Erhan Sarac:

Yine göçük altında insanlar var bakalım kaç ayda çıkartacaksınız , yine çıkıp arama çalışmasına ara verdik derler

206
48
yanıtYanıtla
senar:

Bu ve buna benzer maden ocakları denetlemeler eksik belliki yada bazı eksiklikler görmezlikten geliniyor da olabilir. Bu işlerin doğasında var öyle de geç

137
9
yanıtYanıtla
Spectrum:

Bu nedir arkadaş her gün kara haber. İnşallah sağ salim çıkarlar.

140
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title