Haberler

Batman'da Hürriyet Anaokulu Öğrencilerine Trafik Eğitimi Verildi

Güncelleme:

Batman'da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Hürriyet Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi. Okul bahçesinde kurulan trafik parkurunda öğrencilere trafik kuralları öğretildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

Batman'da Hürriyet Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, çocukların trafik bilinci kazanması, trafik kurallarını öğrenmesi amacıyla okul bahçesinde kurulan trafik parkurunda öğrencilere trafik kuralları öğretildi.

Öğrenciler ayrıca okul bahçesinde motorize trafik polislerine ait motosiklet ve otomobile binerek hatıra fotoğrafı çekti.

Okul Müdürü Mehmet Onutçu, öğrencilerin trafik bilinci kazanması, trafik kurallarını öğrenmesi amacıyla etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Okula gelip öğrencilere eğitim veren trafik polislerine de teşekkür eden Onutçu, "Çocuklarımız güzel bir gün geçirdi. Polis amcalarından trafik kurallarını öğrendi. Bu yaşta çocukların trafik bilinci kazanması önemli." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Hürriyet Batman trafik Trafik Eğitim Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title