Haberler

Başkan Deveciler'den Cemile bebeğe sürpriz ziyaret

Güncelleme:

Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, "Hoş geldin Bebek" projesi kapsamında, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen Cemile bebeği ziyaret etti.

Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, "Hoş geldin Bebek" projesi kapsamında, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen Cemile bebeği ziyaret etti. Kırsal Şarköy mahallesinde yaşayan Hatice-Onur Sarı çiftinin dördüncü çocukları, Cemile bebek geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini açtı.

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilk kontrole gidilen Cemile bebeğin sürpriz misafiri Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler oldu. Burhaniye Belediyesi tarafından yürütülen "Hoş geldin Bebek" projesi kapsamında anne ve bebek için ilk sağlık kontrollerinin yapıldığı ziyarete, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler de katılarak Cemile bebeğe "Hoş geldin" dedi. Şarköy mahallesindeki evlerinde Deveciler'i ağırlayan çiftin çocuklarına Deveciler tarafından altın takıldı. Yapılan ziyarette aileye ayrıca beşik, bebek kıyafeti ve bakım ürünlerinin yanı sıra erzak hediye edildi. Katıldığı ziyarette aile ile sohbet eden Deveciler, bebek hakkında bilgiler aldı. Sohbet sırasında Belediye Sağlık İşlerine bağlı ebe hemşireler, her yeni doğan bebek için uygulanan "Hoş geldin Bebek" projesi çerçevesinde, bebek ve anneye ilk kontrollerini yaptı. Anneye emzirme, ilk banyo, bebek bakımı ve masaj hakkında bilgiler veren ekipler, bebeğin de ilk göbek pansumanını gerçekleştirdi. Alanında uzaman olan ebe hemşireler annenin de sağlık kontrollerini yaptı. Hatice-Onur Sarı çiftinin çocukları Cemile için, temennilerde bulunan Belediye Başkanı Deveciler, "Burhaniye'de Hoş geldin Bebek projesiyle yeni doğan bebek ve annelerine yönelik bütün sağlık hizmetlerini ücretsiz gerçekleştiriyoruz. Bu konuda annelerimiz bizi istedikleri zaman arayabilir ve hizmet talebinde bulunabilir. Gelecek nesillerimizin sağlıklı yetişmesi için daha çok çalışacağız" dedi. Yapılan ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Midilli ve Belediye Meclis üyesi Bülent Başaran'da katılarak aileye hayırlı olsun dileklerini iletti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Kemal Deveciler Burhaniye Şarköy Bebek Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho MAAŞI! #9917 Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ne kadar kazanacak? BARAJ DOLULUK ORANI 3 HAZİRAN! İSKİ baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ABD- Türkiye voleybol maçını kim kazandı? Filenin Sultanları maçı kazandı mı? #127952 GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu?
İYİ Parti Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, partisinden istifa etti

İYİ Parti Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, partisinden istifa etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title