Haberler

İzmir'de binlerce insan caddede kurulan tezgahlara akın etti

Güncelleme:

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, cadde üstüne kurulan tezgahlarda bayram alışverişi yapmak isteyen binlerce vatandaş yoğunluk oluşturdu. Tekstil ürünlerinden hediyelik eşyalara kadar çeşitli ürünlerin bulunduğu alanda yoğun bir alışveriş trafiği yaşandı.

İzmir'de binlerce insan caddede kurulan tezgahlara akın etti

İzmir'de bayram alışverişi çılgınlığı

İZMİR - İzmir'in Karabağlar ilçesinde, cadde üstüne kurulan tezgahlarda bayram alışverişi yapmak isteyen binlerce vatandaş yoğunluk oluşturdu.

Binlerce İzmirli, on bir ayın sultanı Ramazan'ın bitmesinin ardından Karabağlar'ın Bozyaka Semti Eskizimir Caddesi üzerinde kurulan seyyar tezgahlarda alışveriş yapmak için yoğunluk oluşturdu. Yoğun trafiğin oluştuğu caddede, ucuz ürün alabilmek için birbiriyle yarışan İzmirliler adeta çılgınlar gibi alışveriş yaptı. Tekstil ürünlerinden hediyelik eşyalara, kaldırımda açılan tezgahlarda baklava satışına kadar çeşitli ürünlerin bulunduğu alanda gecenin ilerleyen saatlerine kadar vatandaşlar alışverişin keyfini sürdü. Caddedeki araç ve insan yoğunluğu ise dron ile görüntülendi.

"Mağazadan bir tane alacağın üründen burada 4-5 tane alabilirsin"

Caddede tezgah açan esnaf Onur Ayar (39), "Bozyaka özellikle arife günleri yolda yürünmeyecek şekilde kalabalık oluyor. Kurban Bayramı'nda, Şeker Bayramı'nda her arife günü herkesi Bozyaka'ya bekliyorum. 80- 100 liraya tişört, 100- 200 liraya elbiseler var. Normalde mağazadan bir tane alacağın üründen burada 4-5 tane alabilirsin" dedi. "25 senedir Bozyakalıyım ilk defa bu kadar kalabalık gördüm" diyen esnaf Alişan Arpadal da, "Fiyatlar mağazalara göre uygun. 100-150-250 TL arası tişörtler gidiyor. Eşofmanlar 200, şortlar 100 lira. Dışarıya göre iyi, her keseye uygun ürünler var" ifadelerini kullandı. Caddenin bayramlar öncesi gece pazarı gibi olduğuna dikkat çeken Kemal Doğan isimli vatandaş ise "Böyle hiç iyi değil. Trafik burada tıkanıyor. Trafik kazası oldu mu kilit oluyor" diye konuştu.

Yolu kapatıp oyun oynadılar

Öte yandan, yoğun insan ve araç kalabalığından dolayı güzergahı kullanan ambulansların güçlülükle trafikte ilerlediği görülürken, bir grup genç ise otomobillerini yolun ortasında bırakıp caddede oyun oynadı. Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin geldiğini gören gençler, olay yerinden hızla uzaklaştı. Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı resmi ve sivil polisler de bölgede sık sık devriye atarak olumsuzluklara karşı tedbirli oldular.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Karabağlar Alışveriş İzmir Güvenlik Trafik Alışveriş Genel Yaşam Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title