Haberler ›› Finans ›› Haberler
Bizi Takip Edin!
RSS

10-05-2024 18:13 - GEDIK YATIRIM’IN ANA TEKNOLOJI PARTNERI ONUMUZDEKI DONEMDE DE GENEX YAZILIM OLDU- BASIN ACIKLAMASI

GEDIK YATIRIM’IN ANA TEKNOLOJI PARTNERI ONUMUZDEKI DONEMDE DE GENEX YAZILIM OLDU- BASIN ACIKLAMASI

KURULUSTAN YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

TURKIYE SERMAYE PIYASALARININ ONDE GELEN KURULUSLARINDAN OLAN GEDIK YATIRIM, YATIRIMCILARA SUNDUGU YENILIKCI YAKLASIM VE FARKLI YATIRIM URUNLERI ILE TUM YATIRIMCILARIN ILK TERCIHI OLMAYA DEVAM EDIYOR.



KURULUSUNDAN BU YANA ULKEMIZDE SERMAYE PIYASALARININ GELISIMI ICIN CALISAN GEDIK YATIRIM, ULKE GENELINDE 32 SEHIRDE KONSOLIDE OLARAK 58 SUBE VE 659’UN UZERINDE CALISANIYLA FAALIYET GOSTERIYOR. SERMAYE PIYASALARININ HER ALANINDA LIDER OLMA VIZYONUNA EMIN ADIMLARLA ILERLEYEN GEDIK YATIRIM, GELECEGE GUVENLE BAKARAK YATIRIMCISINA DEGER VERIYOR. TEKNOLOJIYI BUYUME HAMLESININ ODAGINA ALAN GEDIK YATIRIM, BUNDAN YAKLASIK 27 YIL ONCE GENEX YAZILIM ILE BIRLIKTE CALISMAYA BASLADI. KARSILIKLI ANLAYISA DAYANARAK BUGUNE KADAR SORUNSUZ DEVAM EDEN IS BIRLIGININ ONUMUZDEKI DONEMDE DAHA FAZLA DEGER YARATARAK ARTMASI ADINA GEDIK YATIRIM VE GENEX YAZILIM ARASINDA IS BIRLIGI ANLASMASI IMZALANDI. SEKTORE ORNEK TESKIL EDECEK ANLASMANIN TEMELINDE FINANS SEKTORUNDE DUNYA GENELINDE KULLANILAN HER TURLU YENILIKCI URUNUN ULKEMIZ YATIRIMCILARINA EN UYGUN SARTLAR VE EN KISA SURELERDE SUNULMASI HEDEFI YATIYOR.



GEDIK YATIRIM, SON YILLARDA SERGILEDIGI YUKSEK PERFORMANS VE COZUM ODAKLI YAKLASIMLARI SEBEBIYLE ONUMUZDEKI DONEM ICIN GENEX YAZILIM’I ANA TEKNOLOJI TEDARIKCISI OLARAK TERCIH ETTIGINI ACIKLADI. GEDIK YATIRIM GENEL MUDURU ERSAN AKPINAR, YAPILAN ANLASMA ILE ILGILI SUNLARI SOYLEDI: “SIRKETIMIZ OZELLIKLE SON YILLARDA DIJITALLESME, INOVASYON VE FINTECH EKOSISTEMINE YAPTIGI YATIRIMLAR ILE SEKTORDE TUM PAYDASLARIN DIKKATLERINI UZERINE CEKMISTIR. GENEX YAZILIM ILE IMZALADIGIMIZ “IKINCI BAHAR ANLASMASI” CERCEVESINDE GEDIK YATIRIM OLARAK ONUMUZDEKI DONEMDE SEKTORE YENILIKCI VE FARKLI URUN ALTERNATIFLERI SUNMAYA DEVAM ETMEYI HEDEFLIYORUZ.”



GENEX YAZILIM GENEL MUDURU ERTAN MERTOGLU, ANLASMA ILE ILGILI YAPTIGI PAYLASIMDA “GEDIK YATIRIM BUGUNE KADAR GENEX ICIN BIR INOVASYON USSU OLMUSTUR. GEDIK YATIRIM’IN PROAKTIF YAKLASIMLARINA GORE SEKTORUN IHTIYACI OLABILECEK BIRCOK FARKLI URUN GEDIK YATIRIM YONETIMI VE PROJE EKIPLERI ILE BIRLIKTE TASARLANMIS VE HAYATA GECIRILMISTIR. YENI DONEMDE ARAMIZDAKI ILETISIMIN ARTMASINI, EKIPLERIN DAHA ODAKLI CALISMASI VE SURECLERI HIZLANDIRMASINI BEKLIYORUZ. HEM DUNYADA HEM DE ULKEMIZDE YATIRIMCI PROFILI GIDEREK DEGISIYOR VE KATMA DEGERLI URUNLER ONE CIKIYOR. AMACIMIZ BU IHTIYACLARI HIZLA KARSILAYACAK FARKLI URUNLERI KISA SUREDE GENEX & GEDIK YATIRIM FARKI ILE SUNABILMEK.” DIYE KONUSTU.
Piyasa
Hisse Yön Son Fark Saat
Dolar Dolar 32,2000 0,05 06:08
Euro Euro 34,8286 0,10 06:09
İngiliz Sterlini İngiliz Sterlini 40,9337 0,05 06:08
BIST 100 BIST 100 10.899 0,00 18:10
BIST 50 BIST 50 9.663 0,00 18:10
BIST 30 BIST 30 11.938 0,00 18:10
Gram Altın Gram Altın 2454,4 -0,28 06:08
Çeyrek Altın Çeyrek Altın 3914 -0,33 06:08
Yarım Altın Yarım Altın 7829 -0,33 06:08
Cumhuriyet A. Cumhuriyet Altını 16578 -0,36 17:00
Altın Çevirici
Türü
TL Miktarı
Altın Türü
Döviz Çevirici
Türk Lirası
Amerikan Doları
Euro
İsviçre Frangı
Yen
İngiliz Sterlini
Serbest piyasa verileri kullanılarak hesaplanmaktadır. Tüm Değerler
BİST endeksleri, haberler, Kapalıçarşı, uluslararası parite verileri eşanlı olarak verilmektedir. BİST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

SPK’nın 22 Nisan 2002 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı;
"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir"