Haberler

Bu gece yarısından itibaren benzine 1 lira 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor

Güncelleme:

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 15 Temmuz Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 32 kuruş zam gelmesi beklenirken, fiyat artışıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 28 lira 2 kuruş, Ankara'da 28 lira 48 kuruş ve İzmir'de ise 28 lira 58 kuruştan satılacak.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

BU GECE YARISI BÜYÜK ZAM GELİYOR

15 Temmuz Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

İSTANBUL'DA 28 LİRANIN ÜZERİNE ÇIKACAK

Pompaya yansıyacak fiyat artışıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 28 lira 2 kuruş, Ankara'da 28 lira 48 kuruş ve İzmir'de ise 28 lira 58 kuruştan satılacak.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Brent Petrol 15 Temmuz İstanbul Ukrayna Ankara İzmir Rusya Zam Ekonomi Haberler

Küçükçekmece'de çöken 3 katlı binayla ilgili olay iddia: Bina sahibi apartmanı kentsel dönüşüme sokmak istemedi

Küçükçekmece'de çöken 3 katlı binayla ilgili olay iddia: Bina sahibi apartmanı kentsel dönüşüme sokmak istemedi

Küçükçekmece'de bina çöktü! 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralı çıkarıldı

Küçükçekmece'de bina çöktü! 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralı çıkarıldı

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

500

Yorumlar (46)

FATİH ARSLAN:

Litresini 50 tl yapın sizde kurtulun bizde. Hedef 2023 çok şey kattı Ülkemize. Tebrikler..

179
5
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Gerekirse eşeğe bineriz yine davamızdan liderimizden vazgeçmeyiz

27
143
yanıtYanıtla
meko:

Kendine layık görüyorsan eşek ile gez banane millet Mercedes BMW ile geziyor

yanıt51
yanıt4
Yalnız kurt:

Makarnan bittiyse makarna göndereyim sana nede olsa alışıksınız siz.

yanıt3
yanıt0
Çağatay Çetin:

müstehak bu millete

134
8
yanıtYanıtla
mert:

Ukrayna savaşı falan değil şuanda brent petrol 80 dolar geçtiğimiz senelerde 120 dolara kadar çıkmıştı yani akaryakıt fiyatı bu kadar düşmüş olmasına rağmen bizde her hafta okkalı bir zam geliyor çünkü döviz kurun önüne geçemiyorlar bu gidişle daha çok zam gelir sadece akaryakıta değil herşeye tüm dünyada gıda fiyatları aşağı yönde hareket ederken normalleşirken bizde her seferinde daha çekilmez hale geliyor

130
4
yanıtYanıtla
JSİR:

İnternette bitane dayı vardı 'banane oglum' diyen. Son bi kaç aydır öyle dolaşıyorum. Banane oğlum arabam var, evim var, gelirim çok şükür iyi, geri kalan ne yaparsa yapsın. Seçimden sonra sosyal medyada ohh çeken arabası olmayan kirada yaşayan arkadaşlarım düşünsün, banane be oğlummm

123
9
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Çok güzel, eksik bile bu millete.

120
10
yanıtYanıtla
Vatan Aşığı:

Benim gibi garibanları tenzih ederek, artık insanların yakınmalara değil, içinde bulunduğu lükse bakıyorum. Valla maşallah hemen hemen her ailenin evi önünde en az iki arabası park halinde ve yol boyu park halinde olan arabalardan geçilmiyor Market alışverişlerine baktığımda da sepetler tıka basa dolduruluyor. Tatiller gelince de hiçbiri affetmiyor. Aileler birbirinden bağımsız şekilde yaşıyor ayrı evlere çıkıyor gökdelen binalar yetmiyor. Her bir bireyin ayrı ayrı telefonu var faturası var…

13
95
yanıtYanıtla
celal satıcıer:

vatan aşığı kardeş.senin gözün şeşi beş görüyor.birincisi her ailenin değil her zengin ailenin önünde iki hata beş araba var .markette tıkabasa dolduran emekli değil tosuncuklardır.tatile giden emekli ve asgari ücretli varsa ben hiç görmedim.anladığım kadar senin telefonun yk herhelde.eğer ikinci el bir telefon alamıyorsan o zaman sen bir vatan aşığı değil vatan düşmanısın.insa hiç olmazsa telefon faturası dolayısı ile vergi ödemiş (izmirin ilçesi) olursun.

yanıt42
yanıt7
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title