Haberler

Çin'de akılalmaz olay! Düğün hazırlığı yapan gelin adayı, erkek olduğunu öğrendi

Güncelleme:

Çin'de evlilik hazırlığında olan 27 yaşındaki Li Yuan, biyolojik olarak erkek olduğunu öğrendi. Gelin adayı ve damat aldıkları haber karşısında neye uğradığını şaşırırken, Yuan'ın, karın bölgesindeki testisler ameliyatla alındı.

Kendini keşfetmek çoğu kişi için yavaş ama anlamlı bir süreçtir. Ancak Çin'deki bir gelin adayı için bu süreç, 27 yıl sonra biyolojik olarak erkek olduğunu öğrenince hayatını tamamen değiştirdi. Hastanede yapılan bir test, onun karın bölgesinde gizlenmiş testisleri olduğunu ortaya çıkardı.

TEST YAPTIRMAYI SÜREKLİ ERTELEDİ

Li Yuan adlı 27 yaşındaki gelin adayı, Hubei Eyaleti'nden ve ergenlikten bu yana cinsel gelişim komplikasyonları yaşamıştı. Yuan, Regl yaşamamış ve göğüs gelişimi gecikmişti. 18 yaşında, anormal hormon seviyeleriyle teşhis edildi ancak önerilen kromozom testini yaptırmadı.

Çin'de akılalmaz olay! Düğün hazırlığı yapan gelin adayı, erkek olduğunu öğrendi

EVLENMEK İÇİN GİRDİĞİ SAĞLIK TESTİNDE OLANLAR OLDU

Li, evlenmek üzereyken yakın zamanda kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçti. Kadın doğum uzmanı, ona konjenital adrenal hiperplazi (KAH) teşhisi koydu. Bu nadir görülen hastalık, vücudun bazı hormonları üretme yeteneğini etkileyerek vücuda telafi olarak başka bir hormonu fazla üretimi sağlıyor.

KROMOZOMAL OLARAK ERKEK OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yapılan testler, Li'nin Y kromozomlarına sahip olduğunu gösterdi ve dolayısıyla kromozomal olarak erkek olduğu doğrulandı. Li, kanser geliştirme riski yüksek olduğu için doktorunun önerisi üzerine karın bölgesindeki testisleri ameliyatla aldırdı.

Ameliyat başarılı geçmesine rağmen Li'nin düzenli olarak hastaneye giderek kontrollerini yaptırması ve hormonal tedavi görmesi gerekiyor. Li'nin bu şaşırtıcı durumu nedeniyle düğününün iptal edilip edilmediği bilinmiyor.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Ameliyat Ergenlik Sağlık Dünya Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title