Haberler

Şırnak'ta kaybolan İsmet Bilir'in cansız bedenine ulaşıldı

Güncelleme:

Şırnak merkeze bağlı Güney Çam köyünde 4 gün önce kaybolan İsmet Bilir'in cansız bedeni su kanalında bulundu. Arama kurtarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda cansız beden otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şırnak merkeze bağlı Güney Çam köyünde 4 gün önce ot toplamak için Kaval Dağı Behra Hınce bölgesine giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan İsmet Bilir'in bu sabah cansız bedenine ulaşıldı.

Şırnak merkeze bağlı Güneyçam köyünde ikamet eden İsmet Bilir (60) 4 gün önce ot toplamak için Kaval Dağı Behra Hınce yaylasına gitti. Geri dönmeyen ve kendisinden haber alamayan ailesi, 112 acil çağrı merkezi ve jandarmaya haber verdi. Güneyçam Jandarma Karakol Komutanlığı koordinesinde, AFAD, jandarma, güvenlik korucuları ve köylülerden oluşan ekipler arama kurtarma vakit kaybetmeden kayıp vatandaşı bulmak için çalışma başlattı.

Havadan ve karadan çalışma başlatıldı

Bölgede yoğun sağanak yağış ve sis olması nedeni ile ilk gün arama kurtarma faaliyetlerinde aksaklıklar yaşayan ekipler, arama kurtarma faaliyetlerinin 2'inci gününde havadan helikopter ve droneler ile karadan ise özel komando birlikleri ve iz arama köpeklerinin katılımı ile çalışmalara başladı. Kayıp vatandaşa ait cep telefonu sinyalinin en son alındığı bölgeye yoğunlaşan ekipler, arama kurtarma faaliyetlerinin 2'inci gününde de sağanak yağış nedeni ile çalışmalara ara vermek zorunda kaldı.

Çanta ve bastonu bulundu

Kayıp vatandaşı arama kurtarma faaliyetlerinin 3'üncü gününde, İsmet Bilir'e ait olduğu değerlendirilen, çanta ve baston bulundu. Özel Komando birlikleri çanta ve bastonun bulunduğu bölgede çalışmalarını yoğunlaştırdı. Arama faaliyetlerine katılan güvenlik korucularına bölgede bulunan bir mağarada kış uykusundan uyanan bir ayı saldırdı. Bir güvenlik korucusu ayının saldırması sonucu hafif yaralandı.

Cansız bedenine ulaşıldı

Arama kurtarma faaliyetlerini genişleten ekipler, Behra Hınce yaylasını didik didik aradı. İsmet Bilir'in cansız bedeni su kanalının içerisinde güvenlik korucuları tarafından bulundu. İsmet Bilir'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şırnak Devlet Hastanesi Otopsi Şırnak İnsan Hakları 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title