Haberler

Rize'de çay bahçesinde erkek cesedi bulundu

Güncelleme:

Rize'nin Çayeli ilçesinde bir çay bahçesinde gübreleme yapan vatandaşlar, yerde yatan bir erkek cesedi ile karşılaştı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Cesedin yanında bir tüfek ve bir tabanca bulundu. Şahsın ölüm sebebi intihar şüphesiyle inceleniyor.

Rize'de çay bahçesinde gübreleme yapan vatandaş erkek cesedi ile karşılaştı.

Rize'nin Çayeli ilçesi Büyükköy Beldesi Demirciler Mahallesinde Halil İbrahim Kazanbaş ve oğlu Mustafa Kazanbaş çay bahçesine gübreleme işlemi için gitti. Gübreleme yaptıkları esnada yerde yatan bir erkek cesedine rastladı. Hemen köyün muhtarına haber vererek durumu anlattı. Muhtar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi ve olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi yönlendirildi. Hayatını kaybeden şahsın bacaklarının arasında 1 adet tüfek, olay yerine yakın bir alanda ise 1 adet tabancanın bulunduğu olayda şahsa ait olduğu düşünülen çantanın içerisinde kıyafet ve bir miktarda para bulundu.

Şahsın ölüm sebebinin intihar olduğu şüphesi üzerinde durulurken olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

"Ceset çürümüş haldeydi"

Gübreleme yapmak isterken cesetle karşılaştıklarını ifade eden Halil İbrahim Kazanbaş, "İş elbiselerini giyerek buraya geldik. Buradan bir pis koku gelmeye başladı. Berbat bir koku. Oğluma avcıların domuz vurup burada bırakmış olabilir dedim. Kovaya gübre doldurarak çaylıkta gezmeye başladım. Biraz aşağı inince kırmızı çanta buldum. Çantaya baktım elbiseleri gördüm. Biraz daha ilerleyince erkek cesedi gördüm. Ceset çürümüş haldeydi. Biraz ilerleyince kafatası gördüm. Hayvan kafası mı diye baktım. İnsan kafasına benziyordu" ifadelerini kullandı.

"Ben 40 yaşındayım köyümde ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım"

Gelen pis kokunun üzerine cesedi bulduklarını söyleyen Mustafa Kazanbaş, "Sabah arazimizde gübrelemeye gelmiştik. Sonrasında buradan bize kötü kokular gelmeye başladı. Bu pis koku neden diye bakarken elbise çantası bulduk. Biraz daha ilerleyince insan cesedi bulundu. Biz cesedi görünce korktuk. Bide elinde tüfek vardı. Muhtarı aradık. Ben 40 yaşındayım köyümde ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Ceset sırt üstü yatmış vaziyetteydi. Az ileride de kafatası vardı" şeklinde konuştu. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Çayeli Rize Olaylar 3.Sayfa Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı?
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title