Haberler

Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

Güncelleme:

Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert isimli programda belki de tüm zamanların en skandal olaylarından biri yaşandı. 29 yaşındaki bir kadın canlı yayında 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını itiraf ederken, mağdur kocası Umut Yiğit ise duydukları karşısında büyük şok yaşadı. Yiğit, "Düşünme kapasitemi yitirdim. Bu kadın, bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında yaşananlar tüm Türkiye'yi bir kez daha şaşkına çevirdi. 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı. Canlı yayına katılan kadın iddiaların doğru olduğunu itiraf etti.

"BEN BU KÖTÜLÜĞÜ DÜŞMANLARIMDAN BİLE GÖRMEZDİM"

Mağdur Koca Umut, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Olanlara inanamadığını belirten koca, "Ben bu kötülüğü düşmanlarımdan bile görmezdim. Benim ilk evliliğimden olan Mustafa Yitik ile 9 yıllık eşim Tuğçe Akpençe birlikte kaçtılar. Bunlar bu tezgahı 1 yıl önceden kurmaya başlamışlar. Beni hapse attırıp istedikleri gibi at koşturmak istediler. Tuğçe beni boşanmaya ikna etti. Boşanırsak kozmetik dükkanı açarız kadın desteklerinden faydalanırız dedi.

Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

"BİRBİRLERİNE AŞIK OLDUKLARINI İTİRAF ETTİLER"

Biz sadece kağıt üzerinde boşandık. Buna herkes şahit Lüleburgaz'da. Böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için de küçük kızın velayeti anneye verildi. Sonra kendi ağzıyla 10 aydır birlikte olduklarını, birbirlerine aşık olduklarını itiraf ettiler. Çok acı bir durum. Düşünme kapasitemi yitirdim. Ya bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?" dedi.

Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

YAŞADIĞI ÇARESİZLİK SONRASI SOLUĞU PROGRAMDA ALDI

Bir yandan ilk evliliğinden olan 19 yaşındaki oğlu diğer yandan 9 yıllık eşi ve ondan olan 8 yaşındaki kız çocuğu olan Ümit Yitik 2 Nisan'dan beri yaşadığı çaresizliğin ardından Müge Anlı'nın programına katıldı.

Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

İTİRAFIYLA ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Ardından Tuğçe Akpençe, canlı yayına katıldı ve Türkiye'nin kanını donduran olayı canlı yayında itiraf etti. Akpençe yaşananlar için, "Söz konusu durum doğrudur" dedi. Mağdur eski eş Umut ise duydukları karşısında bir kez daha inanamadı.

Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

"EVET BÖYLE BİR ŞEY OLDU"

Müge Anlı, Tuğçe Akpençe'ye tepki göstererek, "Ama siz o eve girerken o çocuğun annesi olmak için eve girdiniz" dedi. Akpençe ise Anlı'ya, "Müge Hanım onun için söyleyecek bir şey yok. Evet böyle bir şey oldu. 8-9 ay önce birlikteliğimiz başladı bizim" karşılığını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Müge Anlı Televizyon 3.Sayfa Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (38)

hakan er:

Mügeyi görünce kusasım geliyor milletin bilinç altına hertürlü ahlaksızlıgı empoze eden bu ahlaksız proğramların derhal kaldırılması gerekiyor

658
123
yanıtYanıtla
Export 86:

Olm bu ne ülkeyi ne hale getirdiniz. Üvey oğul üvey anne tamirci bahçıvan ev sahibi şöför hizmetçi denklemleri çok geride kaldı

239
4
yanıtYanıtla
JY:

ITERNETDE COK UVEY ANNE "STEPMOM" VIDEOLARI VAR.

yanıt13
yanıt12
oğuz şengül:

yav şu sitede hiçmi akıllı insan yok yorumlara bakıyorum hepsi bir birinden rezil durumda yav arkadaş ülke ve durumuyla ne alakası var her zaman vardı böyle şeyler şimdi net şekilde görebiliyorsun olay bundan biasret birde nüfus farkı var 100 bin nüfuslu bir ilde yaşadığını ve ilçelerdeki herkesin birbirini tanıdığını düşün orda bile neler döner neler birde 10 20 milyon nüfuslu bir il düşün.

yanıt9
yanıt5
M. B.:

Artık şu programlar son buldun tiksindik Müge’den de programdan da tiksindik yeter beee…. En uç en iğrenç şeyler çok nadir yaşanır sanki genelde varmış gibi algı oluşuyor bunlar bir evin WC si gibi işte Hergün WC konuşulur mu Toplumun ahlakı bozuldu bunlarla RTÜK nerde cidden ya evlilik programı gibi Buda kapatılsın artık hadi boykota

193
46
yanıtYanıtla
KARAYEL:

he ya yapmayin su programlari o zaman hiicc sorun kalmaz, böyle seylerde artik tarih olur. Aklini yiyeyim senin.

yanıt61
yanıt21
Selçuk Yenice:

mügenin suçu yok .Toplumda ahlaksız insanlar var.Bunların ortaya çıkmış olması daha önemli. Geride kalanlar ders alması gerekir

yanıt40
yanıt6
World Of Trucks:

Kimse kusura bakmasın 50 küsur yaşındaki adam 20 yaşındaki kadinla evlenirse 20 yaşına yaklaşan oğlu onu durter.. bunun ahlakla edeple alakası yok.. hormonları düzgün çalışan her genç 35 yaşın altındaki bakımlı bir kadına bakar..

46
106
yanıtYanıtla
M. B.:

Dizlerin konusu da bundan farklı mı sanki Beylül ü yaşadık Yaaaaaaaaa Son 20 yılın Dizi konular; Zengin kız fakir erkek Fakir kız zengin erkek Bir kız iki erkeği sevdi İki erkek bir kızı sevdi Bir dizide herkes racon keser herkes mafya Aldatma Aldatma Çarpık ilişkiler Son olarak seküler ve muhafazakar Yeminle yöneten yazan ve oynayan farklı konu aynı laaaa:))))))

98
1
yanıtYanıtla
JY:

INTERNETDE COK VIDEOLARI VAR.

yanıt6
yanıt8
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title