Haberler

Fabrika sahibinin kan donduran ölümü! Girdiği pres makinesine sıkışarak can verdi

Güncelleme:

Kocaeli'de pres makinesi kurulumu sırasında bilinmeyen nedenle makinenin içine giren fabrika sahibi, presin çalışmasıyla sıkışarak yaralandı. Hastaneye kaldırılan talihsiz adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak can verdi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir fabrika sahibi olan Necmi Şahin, girdiği pres makinesinin çalışmasıyla içeride sıkıştı. Şahin, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Korkunç kaza ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

KURULUM SIRASINDA PRES MAKİNESİNİN İÇİNE GİRDİ

Olay, önceki gün 22.30 sıralarında Alikahya Atatürk Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi'ndeki plastik parça üretim fabrikasında meydana geldi. Fabrikaya yeni alınan pres makinesinin kurulumu sırasında, bilinmeyen bir sebeple makinenin içine giren fabrika sahibi Necmi Şahin, cihazın aniden çalışmasıyla içeride kalıp, sıkıştı.

Fabrika sahibinin kan donduran ölümü! Girdiği pres makinesine sıkışarak can verdi

YARALI OLARAK KALDIRILDIĞI HASTANEDE CAN VERDİ

İşçilerin ihbarı üzerine fabrikaya polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri geldi. İtfaiye tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Necmi Şahin, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Otopsi işlemlerinin ardından Necmi Şahin'in cenazesi ailesine teslim edildi. Şahin'in cenazesi Alikahya Fatih Mahallesi Fatih Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Şahin'in evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Fabrika sahibinin kan donduran ölümü! Girdiği pres makinesine sıkışarak can verdi

FECİ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ KAN DONDURDU

Görüntülerde Necmi Şahin'in çalışanıyla birlikte makineyi kontrol ettiği ve içine girdiği görülüyor. Bu sırada makine kendi kendine çalışırken, dışarıda bulunan işçi panik haliyle sistemi durduruyor. Elektrik kesilirken, Necmi Şahin makinenin içinde sıkışıyor.

Fabrika sahibinin kan donduran ölümü! Girdiği pres makinesine sıkışarak can verdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Kocaeli Güvenlik 3.Sayfa İş Dünyası Yaşam Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İran Cumhurbaşkanı nasıl öldü? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 20 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (31)

masteng aston:

Ecel geldimi sonuc kacinilmaz.

234
21
yanıtYanıtla
Mengele:

Bilincsiz hareket edersen sonuc aci olur malesef

yanıt204
yanıt22
Mehmet :

Giden arabanın freni çalışıyor mu diye önüne atlamaktan farkı ne bunun... Eyvallah ecel... Ama Allah akıl vermiş, kullanalım diye. Yoksa seme gibi yaratırdı bizi, her çukura düşeni alırdı yanına.

165
10
yanıtYanıtla
Sinan Kaygisiz:

Ecelin geldiği zaman aklın tutulur kardeş... 50 yildir şöförlük yapan dayim trafik kazasinda,hem kendi hem karşi taraf vefat oldu... bir arabanin kalbini beyninin en ince detaylarini bilirdi...Ama Malesef...Ecel..geldimi iş biter.

yanıt125
yanıt30
Köfteci Jardel:

Gazze'deki el kadar bebeklerin hepsinin birden eceli mi gelmiş mesela? Saçma sapan konuşmayın. Sebep sonuç ilişkisi vardır.

yanıt2
yanıt3
sade vatandaş:

makinada enerji olduğu kumanda panosundan anlaşılıyor işin erbabı sistem açıkken böyle bir makinanın içine girmez

169
3
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

iyiki bir işçiye olmadı o daha gariban

17
126
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

Adam ölmüş la ölmüş. Sanki öldükten sonra tazminattan yırtabilecekmiş gibi ne alaka işçi olsa daha mı çok ölecekti

yanıt67
yanıt3
Salih Kandıralı:

İşçi şu an işsiz kaldı. Patron gitti.

yanıt37
yanıt10
Caner Alp:

Adam hem patron hem çalışandı. Yardımsever iyi bir insandı. Salk sala lk yorum yazıp yakınlarını daha çok üzmeyin insan olun.

yanıt161
yanıt1
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title