Haberler

Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı! Adliyeyi birbirine kattı

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, hacizli bir aracın satışı ile ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'nde memurlarla tartıştı. Memurun şikayetçi olması üzerine nöbetçi savcının talimatıyla gözaltına alınan Parlak, ifadesinin ardından yurt dışı çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, hacizli bir aracın satışı ile ilgili Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne gitti. İcra dosyasından dolayı icra memuruyla tartışan Parlak, adliyeyi birbirine kattı. Burada görevli bir memurla tartışan Banu Parlak, memurun şikayeti üzerine gözaltına alındı.

BANU PARLAK HAKKINDA YURT DIŞI YASAĞI

Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Ayrıca Parlak hakkında yurt dışı çıkış yasağı konulduğu öğrenildi.

Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı! Adliyeyi birbirine kattı

BANU PARLAK'IN KÖPEĞİ, KOMŞUSUNUN KÖPEĞİNİ PARÇALAYARAK ÖLDÜRMÜŞTÜ

Beylikdüzü Marmara Mahallesi'nde bulunan lüks sitede yaşayan Banu Parlak'ın Drago isimli köpeği, komşuları Yasemin Kılıç ve annesinin köpekleri Leo'yu isimli köpeği saldırmıştı. Site sakinleri köpekleri güçlükle ayırmaya çalıştı. Leo'yu ağır yaralayan Banu Parlak'ın köpeği Drago, Yasemin Kılıç'ın da kolunu çizmişti. Olay sonrası veterinere götürülen Leo isimli köpek ölmüştü.

İstanbul-Banu Parlak icra memuruyla tartışınca gözaltına alındı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Küçükçekmece Banu Parlak Hukuk Gündem 3.Sayfa Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Karakutu:

Parayı,şan ve şöhreti bulupta düzgün kalan bir insan olmazmi ülkede yahu?

170
0
yanıtYanıtla
Alperen:

Karakutu Düzgün bir insan olmanın parayla pulla ilgisi yok karakter meselesi edep meselesi Allah'dan korkmayıp ulu orta heryerini teşhiredenden kuldanutanmayıp istediğigibi konuşandan canı istediğini yapandan herşey beklenir baksanıza hiç edep ve ahlak varmı..

yanıt38
yanıt3
DODOK DODOK:

Aptalların beslediği bu ve benzeri canlılar, belli zaman sonra bu hale geliyorlar demek ki....

57
4
yanıtYanıtla
AYHAN BAYRAK:

Boya kutusu Banu

51
0
yanıtYanıtla
Oguz Dogan:

Kelepçeli fantazileri seviyor bu..

10
2
yanıtYanıtla
sem sem:

Sosyal medya denen aptallık sayesinde herseyin cılkı çıktı hayır anlamadığım bunları takip eden salaklar bunları besliyorsunuz sayenizde lüks hayatlar yaşıyorlar ve siz mal mal oturup izliyorsunuz

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title