Haberler

Eyüpsultan'da makas atarak çarptığı araçtaki yolcuyu silahla yaraladı

Güncelleme:

EYÜPSULTAN'da makas atarak ilerleyen bir otomobil sürücüsü, zincirleme trafik kazasına neden oldu. Kazanın ardından kaçmaya çalışan sürücü ve yolcularla diğer sürücüler arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında bir kişi silahla yaralandı. Kaçan sürücü ve yolcuların bıraktığı otomobilde ise uyuşturucu bulundu. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

EYÜPSULTAN'da otomobil sürücüsü makas atarak zincirleme trafik kazasına neden oldu. İddiaya göre olay yerinden kaçmaya çalışan otomobil sürücüsüyle diğer sürücüler arasında tartışma çıktı. Aracına çarpan otomobil sürücüsünü tutmaya çalışan bir kişi kavga sırasında bacağından silahla yaralandı. Makas atan otomobilin sürücüsü ve yanındaki şüpheliler kaçarken, olay yerinde bıraktıkları otomobilde uyuşturucu ele geçirildi.

Olay, saat 18.30 sıralarında Göktürk Merkez Mahallesi, Hasdal Kemerburgaz yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, makas atarak ilerleyen 34 LU 7901 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 35 ASK 349 plakalı otomobile ve seyir halindeki 3 araca daha çarparak zincirleme trafik kazasına neden oldu.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası kaçmak isteyen, ismi öğrenilemeyen 34 LU 7901 plakalı otomobilin sürücüsü ve yanındaki yolcularla, kazaya karışan araç sürücüleri arasında tartışma çıktı. O sırada, olay yerinden kaçmak isteyen otomobil sürücüsünü tutmaya çalışan 35 ASK 349 plakalı otomobildeki yolcu İlker Ertürk, bacağından silahla vurularak yaralandı.İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Makas atarak kazaya neden olan otomobil sürücüsü ile yanındakiler olay yerinden yaya olarak kaçtı.

ZİNCİRLEME KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI

Zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan Hafsa Yılmaz, Ömer Yılmaz ve Emir Yılmaz'ı ambulanslarla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.

KAZAYA NEDEN OLAN OTOMOBİLDE UYUŞTURUCU BULUNDU

Çıkan kavgada silahla bacağından yaralanan İlker Ertürk ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. Polis kavganın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, şüphelilerin olay yerinde bıraktığı 34 LU 7901 plakalı otomobildeki aramada uyuşturucu bulundu. Otomobil incelemek üzere çekici yardımıyla polis merkezine götürülürken, kazaya karışan diğer araçlar da bulundukları yerden kaldırıldı. Polisin kaçan şüphelilerin yakalamak için çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kemerburgaz Eyüpsultan Eyüpsultan trafik Kavga Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title