Haberler

Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü, kalp krizinden öldü

Güncelleme:

Tekirdağ'dan depremin vurduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesine görevlendirilen, dönüşte depremzedelere dağıtılan yardım malzemelerini resmi otobüse yükleyip, evine götürdüğü gerekçesiyle tutuklanıp, yargılama sürecinde tahliye edilen 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yadigar Işık kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Işık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde Gaziantep'in İslahiye ilçesinde görevlendirilen, Tekirdağ'a dönüşünde depremzedelerin yardım malzemelerini evine götürdüğü ortaya çıkan 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yadigar Işık kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

DEPREMZEDELER İÇİN TOPLANAN YARDIM MALZEMELERİ EVİNDEN ÇIKTI

Kahramanmaraş merkezli geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde çevik kuvvet personeli görevlendirdi. Personelin başında bulunan 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yadigar Işık, görevlerini tamamlayıp 26 Şubat'a Tekirdağ'a dönerken iddiaya göre, depremzedeler için gönderilen yardım malzemelerini resmi otobüse yükleyip evine getirdi. Yadigar Işık'ın yardım malzemelerini evine götürmesi, müdürlerine bildirildi. Çalışma yapan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyip, Işık'ın malzemeleri evine taşıdığını belirledi.

Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü, kalp krizinden öldüYadigar Işık

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan izinle Işık'ın evinde yapılan aramada jeneratör, büyük çadır, bağlantı kabloları, şişme yatak, uyku tulumu, seyahat çantası, bere, bot, yağmurluk kaban, küçük çadır, köpek maması, elektrikli ısıtıcılar ele geçirildi. Yadigar Işık, gözaltına alındı. Aynı zamanda açığa alınan Işık, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Savcılığın itirazı üzerine Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tutuklanmaya yönelik, yakalama kararı çıkardı. Kararın ardından tekrar gözaltına alınan Işık, 6 Mart 2023'te çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

12 YIL HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Yadigar Işık hakkında Tekirdağ 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Görevi nedeniyle zilyetliği kendisine devredilmiş olan veya koruma ve gözetimiyle yükümlü olduğu malı zimmetine geçirdiği' suçlamasıyla 5 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Işık, 28 Eylül 2023 günü görülen davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi.

KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Yadigar Işık, İstanbul Sultangazi'de dün gece kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Işık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kalp Krizi Gaziantep İslahiye Tekirdağ Deprem 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (95)

Recai Apaydın:

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ????

973
37
yanıtYanıtla
Tuncay:

Allah seytana uydurmasin kimseyi

yanıt605
yanıt4
semson 12:

burda ilahi yorum yapınca acaba günahlarımız mi dökülüyor günahsız kulmu var Allah rahmet etsin günahları af olur inşallah ailesine sabır diliyorum

yanıt193
yanıt32
Ayhan:

Recai Mazlumun ahı ile ölümün ne şakası var o zaman her kalp krizinden ölen için mazlumun ahını aldı aha işte öldü mü diyeceğiz. Kaldı ki hepimiz öleceğiz. Bizim arkamızdan da senin gibileri aha öldü bak mazlumun ahını aldı öldü mü diyecek . Ne saçma sapan fikirleriniz var arkadaş.

yanıt31
yanıt10
Büşra :

Recai dayı sen yanlış biliyorsun. O senin dediğin söz, ölene değil, yaşayana söylenir. Birincisi ölünün arkasından konuşulmaz, ikincisi şu dünyada en temiz ölüm, kalp krizinden olandır. Hiç çekmez tak diye gidiverir. . Allah inşallah bize de hayırlı ölüm nasip eder. Aheste aheste çıkan bir şey yok. Çok ayıp etmişsin. Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin

yanıt33
yanıt10
metehan metehan:

Ne oldu simdi goturcen mi onlarida ahirete yazik 3 kurus icin hem dunyasini hem ahiretini yakanlara

901
32
yanıtYanıtla
Erkan Can :

tahliye edilmiş... yetimin hakkını yemiş ve hakimlerimiz tarafından tahliye edilmiş yazıyor.. neyse ki İlahi adalet var..

726
27
yanıtYanıtla
Can null:

Devir vurguncu devri nasılsa

yanıt239
yanıt17
Ibrahim Çetin:

Koyundan post polisten dost olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Eriş Ersoy:

O gün Allah’ın düşmanları cehennem ateşine sürülmek üzere hep bir araya toplanırlar. Nihayet oraya vardıkları zaman kulakları, gözleri ve derileri yaptıkları şeyler hakkında onların aleyhinde şahitlik ederler. Onlar derilerine: “Niçin aleyhimize şahitlik ettiniz?” derler. Derileri de: “Bizi her şeyi konuşturan Allah konuşturdu, sizi ilk defa yaratan da O’dur ve siz yine O’na döndürülüyorsunuz.” derler. Siz kulaklarınızın, gözlerinizin ve derilerinizin aleyhinizde şahitlik edeceğinden korkarak kötülükten sakınmıyordunuz. Yaptıklarınızdan birçoğunu Allah’ın bilmeyeceğini zannediyordunuz. İşte Rabbiniz hakkında beslediğiniz bu zannınız sizi helak etti de zarara uğrayanlardan oldunuz.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title