Haberler

Ataşehir'de sahte bilezik satan şahıs, suçüstü yakalandı

Güncelleme:

Ataşehir'de sahte bilezik satan şahıs, suçüstü yakalandı Sahte bilezik bozdurmaya çalışırken yakalandı, "Sahte kelimesini anlamadım" diyerek kendini savunduİSTANBUL Ataşehir'de bir kişi kuyumcuya girerek sahte altın bozdurmaya çalıştı.

Ataşehir'de sahte bilezik satan şahıs, suçüstü yakalandı

Sahte bilezik bozdurmaya çalışırken yakalandı, "Sahte kelimesini anlamadım" diyerek kendini savundu

İSTANBUL Ataşehir'de bir kişi kuyumcuya girerek sahte altın bozdurmaya çalıştı. Kuyumcunun bilezikten şüphelenmesi ve keserek kontrol etmek istemesi üzerine şahıs bileziği alarak kuyumcudan çıktı. Kuyumcunun durumu diğer kuyumculara haber vermesi üzerine şahıs gittiği başka bir kuyumcuda yakalandı. Yakalanan şahıs kendisini "Ben sahte kelimesini anlamadım" diyerek savundu. Kuyumcuların durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler şahsı yakalayarak polis merkezine götürdü.

Olay, dün öğlen saatlerinde Ataşehir İçerenköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 1 saat önce Maltepe Fındıklı Mahallesi'nde bulunan bir kuyumcuya İkitelli'den gelen S.E. borcunun olduğunu belirterek eşinin Tokat'tan aldığını iddia ettiği bileziği bozdurmaya çalıştı. Kuyumcu Muratcan Kayhan incelediği bilezikten şüphelenmesi üzerine bileziğin sahte olduğunu keserek kontrol etmek istediğini söylemesi üzerine S.E bileziği alarak kuyumcudan çıktı. Bunun üzerine Muratcan Kayhan, diğer kuyumcuların bulunduğu gruba şahsın fotoğrafını atarak sahte altın satabileceğini bildirdi. S.E daha sonra Ataşehir İçerenköy Mahallesi'nde başka bir kuyumcuya götürdüğü sahte bileziği satmak için dükkana girdiği esnada gruba gelen fotoğraftan fark eden dükkan sahibi, S.E.'yi polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, kuyumcuların şikayetçi olması üzerine S.E.'yi yakalayarak sahte altın bilezik ile beraber polis merkezine götürdü. S.E.'nin iki kuyumcuda da tutarsız cümleler kullandığı belirtildi. S.E. kendini, "Ben sahte kelimesini anlamadım" diyerek savundu. S.E.'nin kuyumcuya geldiği anlar ve sahte bileziği satmaya çalıştığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

"Arkadaş bana gittiğimde sahte olduğunu söylemiş, bende onu anlamadığım için buraya getirdim"

Sahte bilezik satmaya çalışan S.E., "Ben bu kuyumcu arkadaşın dükkanında sordum bu arkadaş bana altının sahte olduğunu, bununla dolaşmamam gerektiğini ve başıma sorun alacağımı demiş ben anlamadım. Ben sahte kelimesini anlamadığım için buraya geldim, sordum sahte olduğunu belirtti böyle gelişti. Memleketten alınmıştı, ben İkitelli'de fırında çalışıyorum. Baldıza 2 tane çeyrek altın borcum vardı. Ben bu bileziği evden alıp götüreyim dedim, çeyrek almak için. Arkadaş bana gittiğimde sahte olduğunu söylemiş bende onu anlamadığım için buraya getirdim. Dediği kelimeyi anlamadım" dedi.

"Abi yalan söylüyor, bir numara dolandırıcı"

Kuyumcu Muratcan Kayhan, "Benim dükkanıma geldi, buna karşılık 2 tane çeyrek alacağım bende bileziğin sahte olduğunu söyledim. Yok dedi, hanımım Tokat'dan almış dedi. Abi yalan konuşma bunu kesmem lazım dedim, abi de Tokat'tan aldığına dair kağıt olduğunu söyledi. Çıkarmasını istediğimde bu sefer kağıt yok dedi. Çıktı sonra Whatsapp grubuna yazdım buraya düşmüş. Abi biliyor saflığa yatıyor. Kesmem lazım dedim, yok dedi. Abi yalan söylüyor bir numara dolandırıcı" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İkitelli Ataşehir Tokat Haberler

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Bakmadan Geçme

İL DIŞI BAŞVURU EKRANI! Öğretmen il dışı atama başvuruları başladı mı, başvuru ekranı ne zaman açılacak? Et fiyatları neden düştü? 1 kilo et kaç TL 2024? Inditex indirimi ne zaman 2024? Inditex Haziran ayı indirimleri ne zaman başlayacak? Hangi markalara indirime girecek? HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞ ORANI YÜZDE KAÇ OLDU? 2024 Haziran kira artışı ve kira zammı ne kadar olur? Hakkari Belediye Başkanı kimdir? Hakkari Belediye Başkanı neden gözaltına alındı, olay ne? Mayıs ayı enflasyon oranı ne? Mayıs ayında enflasyon yüzde kaç arttı? MAYIS AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI! Beş aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur ve memur emeklisi ne kadar zam alacak? TÜİK MAYIS ENFLASYON ORANI AÇIKLANDI! 2024 Mayıs ayı enflasyon ne kadar, yüzde kaç oldu? 2024 YKS SINAVA GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA! YKS ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı'nın 1 günü hava nasıl olacak? İstanbul'da Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? #128226 ALES 2 NE ZAMAN 2024? #9997 ALES başvuruları ne zaman, hangi tarihte? ALES başvuru ücreti ne kadar? Adana hava durumu | Adana'da bugün hava kaç derece? #127777 LGS SONUÇ HESAPLAMA! #9997 LGS puan hesaplama ekranı 2024: Liselere Geçiş Sınavı puan hesaplama nasıl yapılır? #9999 Nazım Hikmet kimdir, şiirleri neler? Nazım Hikmet ne zaman öldü? Nazım Hikmet neden Rusya'ya gitti? #128226 LGS taban puanları ne zaman açıklanacak? 2024 LGS yüzdelik dilimleri ve puanları ne zaman belli olur?
Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title